Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

KOSTAS12

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Παιδιά.... έχω κανονίσει να πάω Ρώμη με το αγόρι μου στα γενέθλια μου 1-4 Νοεμβρίου !! Θέλω να πάω στο Βατικανό αλλά από ότι διάβασα χωρίς ξεναγό δεν λέει. Έψαξα και βρήκα μία Ελληνίδα ξεναγό της έστειλα μήνυμα και μου είπε 120ε και οι 2 . Συν τα εισιτήρια που μου είπε να τα κλείσω online 12ε σύνολο 72ε στον καθένα... μου φαίνονται πάρα πολλά... τόσα δώσαμε γ τ ξενοδοχείο.. καμιά ιδέα-παρόμοια εμπειρία;;;
Καλησπέρα έχω και εγώ προγραμματίσει να παω Ρώμη με την κοπέλα μου 1-5 Νοεμβρη και ενδιαφέρομαι για ξεναγό αν θες να μοιραστούμε το κόστος μπορούμε να κάνουμε μαζι την ξενάγηση!!
 

lefos1986

Member
Μηνύματα
60
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
Singapore-Indonesia
Καλησπερα και απο μενα.θα βρισκομαι ρωμη με τη γυναικα μου27-30/11/16.υπαρχει περιπτωση να ειναι το ιδιο διαστημα κανενας αλλος για να βρουμε παρεα ελληνοφωνο ξεναγο???

καλησπερα φιλοι μου, εγω και ο σ'υζυγος μου έχουμε προγραμματίσει να είμαστε σρη Ρώμη 05/11 - 8/11. και θα μας ενδιεφερε αν βρουμε παρεα για να μοιραστουμε το κοστος ξεναγησης του βατικανου.
θα πρεπει να σας πω οτι γνωριζω απο παλια μου συνομιλια μια πολυ καλη ξεναγο που εχει προσφερει τις υπηρεσιες της σε καποιες φιλες μου και μου ειπαν καταπληκρικα σχολια.
μηπως θα μπορουσα ποπινο να εχω μειλ της εν λογω ξεναγου διοτι θα με ενδιεφερε η περιπτβση της.θα ειμαι βατικανο με ρη γυναικα μου 27-30/11
 
Last edited by a moderator:
Μηνύματα
32
Likes
25
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
καλημερα!!!θα ταξιδεψω στην ρώμη την επομενη εβδομαδα για τρεις μερες!!!την ημερα της επιστροφης θα ταξιδεψω 8.15 το πρωι απο το ciampino ..βολευει να κλεισω μεσω ιντερνετ με των 430 τησ terravision απο το τερμινι? ειναι αξιόπιστη?επισης οι μετακινησεις στη ρωμη με μετρο ειναι ευκολες??πρεπει να ψαξω τισ διαφορεσ στασεισ απο πριν η θα τα βρω εκει??ευχαριστω πολυ!!!
 

antmar

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κουβα
Παιδιά Καλημέρα και καλό μήνα μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για ελληνόφωνο ξεναγό για τη Ρώμη?θα πάμε 4 με 7 Δεκέμβρη και θέλουμε για ρωμαϊκή αγορά κολοσσοί ο και Βατικανό
ΕΥχαριστω
 

katerinaki17

Member
Μηνύματα
19
Likes
3
Καλησπέρα!Έχω διαβάσει πάρα πολλά ποστ αλλά θα ήθελα και κάποια έξτρα γνώμη αν έχει κάποιος εμπειρία.Έχουμε καταλήξει για διαμονή 3 ημερών στο Hotel Chicago που ειναι στην περιοχή Termini..Με αποθαρρύνει το γεγονός ότι είναι κακόφημη περιοχή αλλά ως ζευγάρι φοιτητών ψάχνουμε κάτι οικονομικό.. :/ Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε πολύ.Ευχαριστώ πολύ.
 

antmar

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κουβα
Αγόρια και κορίτσια καλησπέρα,
Σχεδιάζουμε με το φίλο μου να επισκεφθούμε τη Ρώμη για 3 μέρες το Δεκέμβριο(4-7) και παρακαλούμε θα θάλαμε τα φώτα σας.
1) Τι ξενοδοχείο να επιλέξουμε(περιοχή) ώστε να είμαστε κοντά (με τα ποδιά) για να βγούμε το βράδυ και να μην έχουμε περιορισμό για τα μέσα μεταφοράς που απ ότι είδαμε είναι μέχρι 23,30. Δέκτες οι προτάσεις από ξενοδοχεία που έχετε μείνει
2)Αξίζει να αγοράσουμε roma pass(η οποία απ ότι ενημερωθήκαμε σου δίνει απεριόριστη χρήση των μέσων μεταφοράς καθώς και δωρεάν είσοδο σε 2 αρχαιολογικούς χώρους της επιλογής μας).Γνωρίζετε αν στη δωρεάν είσοδο συπεριλαμβάνεται το Βατικανό και το Κολοσσαίο?
3)Θα θέλαμε να ξεναγηθούμε σε Κολοσσαίο,Ρωμαϊκή Αγορά,Πάνθεον,Βατικανό,Βασιλική Αγίου Πέτρου,Καπιτωλίνος Λόφος με ξεναγό,άλλα ύστερα από ερευνά που κάναμε το ημερήσιο κόστος είναι 150 ευρώ. Γνωρίζετε αν υπάρχουν εκεί ξεναγοί που μπορούν να μας ενσωματώσουν σε κάποιο γκρουπ ή εάν ένας τουριστικός οδηγός είναι αρκετός για τα βασικά?
4)Έχετε να μας στείλετε καποιο site που μπορούμε να κλείσουμε τα εισιτήρια για Κολοσσαιο και Βατικανό?
5)Τι πρότασεις έχετε για φαγητό,ποτό,καφέ?


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
 

abebabloum

Member
Μηνύματα
15
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Φίτζι
Καλησπέρα σας!!!
Δεύτερη φορά ετοιμάζομαι για ταξίδι στη μαγευτική Ρώμη και αυτή τη φορά για να
τη δείξω στη μανούλα που το χει μαράζι ότι δεν έχει πάει ποτέ. Γενικά έχω ένα πρόχειρο πλάνο στο νου μου που θα της βγάλει τη πίστη και τη μέση αλλά πιστεύω αξίζει για τις 4,5 μέρες που θα έχουμε.. Θα μένουμε κοντά στη Via Venneto..
Λοιπόν...
1 μέρα: θα την πάω μία βόλτα στο Πάρκο Borghese να αλλάξει τον αέρα της, del Popolo,Santa Maria del Popolo,del Corso,Spagna,Pantheon,Navona,di Trevi.
2 μέρα: Palatino, Forum, Colosseo & San Giovanni Laterano
3 μέρα: Vaticano (Μουσείο & San Pietro) κατηφορίζουμε προς Trastevere για μάμ και περισσότερο περπάτημα..:clap:
4 μέρα: Ποδαράτο Piazza Repubblica-Via Nazionale-Vittorio Emanuele-Campidoglio και αν δεν μου έχει λιποθυμήσει :haha: θα χτυπήσουμε και ένα Campo de Fiori με μια Piazza Farnese...
5 και τελευταία πριν πάμε στο Ciampino: Convento dei Frati Cappuccini και έναν cappuccino sto Cafe de Paris.. :)
Θα ήθελα να της δείξω και τη Santa Maria Maggiore όπως και τη Fonte Acqua Paola αλλά το βλέπω χλωμό..
Όποιος έχει να προτείνει κάτι που να μπορεί να συνδυαστεί ή να τροποποιηθεί προς τ καλύτερο είναι more than welcome ;);)
Αααα έχω και ερώτηση!!! Την προηγούμενη φορά είχα μπει από το Palatino για να γλιτώσω την ουρά του Colosseo, ξέρει κανένας αν ισχύει ακόμα?? Γιατί κάτι άκουσα ότι έχει κλειστεί αυτή η είσοδος... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! :D
 

noraki

Member
Μηνύματα
31
Likes
102
Επόμενο Ταξίδι
Μιλανο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κουβα
Μολις γυρισα απο Ρωμη κ ειναι η δευτερη φορα που πηγαινω...ωραιο το προγραμμα που εβγαλες!Δεν γνωριζω για αυτο που ρωτας γιατι αυτην τη φορα δεν πηγαμε colosseo.Αλλα εχω να προτινω 1.Ωραια πιτσα στην pizza re κοντα στη piazza de popolo κ στην dar poeta στην trastevere 2. Ωραιο κ φθηνο παγωτο πανω απο το πανθεον "gioliti"3.Εαν μετακινηθειτε με λεωφορειο προς αεροδρομειο μην βγαλετε απο intenet εισητηρια γιατι ακυρωνουν δρομολογια χωρις καμια ενημερωση!!την πατησαμε κ ευτυχως πεσαμε πανω σε τιμιο ταριφα που μας πηρε οσο επρεπε( 30ευρω).
 

Silky21

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
επειδη ολα τα sites ειναι στα ιταλικα γνωριζει καποιος ποσο θα κοστισει μια σιμ για ιντερνετ? ενεργοποιειται εκεινη τη στιγμη?
 

abebabloum

Member
Μηνύματα
15
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Φίτζι
Noraki να σαι καλά!!! Κρατάω σημειώσεις .. μην μου αρχίσει και τη γκρίνια ότι δεν την προσέχω :D Viaggi σε ευχαριστώ πολύ!!! Το είχα κατά νου .. λογικά αν βγαίνει θα γίνει τη 2 μέρα.. ;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.715
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom