Προσωπικά ουτε Seminyak ουτε Nusa Dua θα πήγαινα, οι παραλίες ειναι στην καλυτερη απλά κακιστες και τα 2 μερη δεν εχουν καμία σχέση με το Μπαλί, θα είστε περικυκλωμενοι απο Ρώσους, Αυστραλούς, τουριστομαγαζα και μεθυσμενους, συστήνεται μόνο για όσους δε θέλουν να πάρουν μυρωδιά από Μπαλί.Γεια σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για ταξίδι στο Μπαλί 9 μερων. Εχουμε συνολικα 8 πλήρεις μερες και την 9η ημερα αναχωρούμε αργά. Σκεφτόμουν να μείνουνε Ubud και Seminyak ή Nusa Dua. Θα ήθελα να ρωτήσω ποσες συνολικα μερες αξίζει να αφιερώσω ubud και ποια περιοχή προτείνετε από τις άλλες δυο?
Μετά το Ubud, ίσως πρώτα Sidemen και μετά Penida, βολεύει λίγο καλύτερα με τις μετακινήσειςΚαλησπέρα και πάλι.
29 Μαίου φτάνουμε στο Μπαλί όπως είχαμε πει με επιστροφή 09 Ιουνίου (Αμήν).
Σκεφτόμαστε να τα χωρίσουμε κάπως έτσι:
Μιλήσαμε και με οδηγό αρχικά για παραλαβή από αεροδρόμιο. Κάποιο κατάλυμα ίσως που να αξίζει για τις πάνω περιοχές και ίσως κάτι που θα αλλάζατε. Σόρρι για την ερώτηση ξανά, απλά για να κλείσω.
- 5 νύχτες Ubud
- 2 νύχτες Nusa Penida
- 3 νύχτες Sidemen
- 1 νύχτα κάπου κοντά στο αεροδρόμιο ίσως
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Συμφωνώ το sidemen πριν τη nusa penida.Καλησπέρα και πάλι.
Μιλήσαμε και με οδηγό αρχικά για παραλαβή από αεροδρόμιο. Κάποιο κατάλυμα ίσως που να αξίζει για τις πάνω περιοχές και ίσως κάτι που θα αλλάζατε. Σόρρι για την ερώτηση ξανά, απλά για να κλείσω.
- 5 νύχτες Ubud
- 2 νύχτες Nusa Penida
- 3 νύχτες Sidemen
Ευχαριστώ για τα info. Σορρι που αργώ αλλά τρέχαμε με το γάμο γενικά.Συμφωνώ το sidemen πριν τη nusa penida.
Σου προτείνω για sidemen το Balikayanas Bamboo House ειναι εκπληκτική εμπειρία το να μεινεις σε ανοιχτη βιλα, θα πάθεις πλάκα. Για κοντα στο αεροδρόμιο εμείς μείναμε στο Anartha Resort Jimbaran by kubu πολυ καλο,οικονομικό και απέναντι εχει ενα mall με διαφορά μαγαζιά για φαγητό ακόμα και πιο γκουρμέ, φαρμακειο για ψωνια σε καλυντικα και διαφορα αλλα. Αν θες ακριβως δίπλα στο αεροδρόμιο εγω ειχα δει και το Harris hotel kuta tuban.
3 μέρες Ubud θα πω εγώ ,2 μέρες κάπου βόρεια,2 sidemen,2 Nusa Penida και στο τέλος 2 μέρες κάπου κοντά αεροδρόμιο ακόμα και στα τουριστικά Seminyak ή Kuta.Τα τελευταία όλοι τα κράζουμε και δικαίως αλλά ξέρετε τι ?Πήγαμε ,είδαμε πως είναι, επισκεφτηκαμε κάνα δυο πιο ιδιαίτερα μαγαζιά και ήταν οκ.Επισης είναι κοντά σε αξιοθέατα όπως Uluwatu temple.Καλησπέρα και πάλι.
- 5 νύχτες Ubud
- 2 νύχτες Nusa Penida
- 3 νύχτες Sidemen
Είχα στο μυαλό μου 4-5 μέρες Ουμπούντ να είναι ουσιαστικά βόρεια (τύπου 15-20 λεπτά - μπορεί και όχι με αμάξι από το κέντρο). Όταν λες βόρεια σε ποια περιοχή να κοιτάξω;3 μέρες Ubud θα πω εγώ ,2 μέρες κάπου βόρεια,2 sidemen,2 Nusa Penida και στο τέλος 2 μέρες κάπου κοντά αεροδρόμιο ακόμα και στα τουριστικά Seminyak ή Kuta.Τα τελευταία όλοι τα κράζουμε και δικαίως αλλά ξέρετε τι ?Πήγαμε ,είδαμε πως είναι, επισκεφτηκαμε κάνα δυο πιο ιδιαίτερα μαγαζιά και ήταν οκ.Επισης είναι κοντά σε αξιοθέατα όπως Uluwatu temple.
Να μείνετε Ubud ναι γιατί όχι.Ειναι εκεί που τελειώνει η αστικοποίηση στην ουσία αλλά υποφερτό.Εμενα μου άρεσε.Απλα σκέφτηκα έχετε αρκετές μέρες,όχι μια εβδομάδα αλλά 11 μέρες οπότε σας παίρνει να μείνετε και βορεια έστω ένα διήμερο (κοντά Pemuteran ας πούμε αν θέλετε παραλιακα αλλιώς όπου βρείτε ένα ωραίο κατάλυμα πιο ορεινα)και από εκεί να επισκεφτείτε τις βόρειες παραλιες , ορυζώνες και καταρράκτες της περιοχης.Αλλα αν δε θέλετε πολλές αλλαγές διαμονής ναι και από Ubud οκ.Είχα στο μυαλό μου 4-5 μέρες Ουμπούντ να είναι ουσιαστικά βόρεια (τύπου 15-20 λεπτά - μπορεί και όχι με αμάξι από το κέντρο). Όταν λες βόρεια σε ποια περιοχή να κοιτάξω;
Ναι ίσως για το τελευταίο κομμάτι ίσως ψάξω ένα καλό resort πιο Νότια να επισκεφτώ και την Uluwatu
Thanks