Ινδονησία Ταξίδι στο Μπαλί...τα φώτα σας

RoulaMilos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
USA (South & East )
Σωστά θέτω εδώ το ερώτημά μου?
...σε περίπτωση λάθους , ζητώ την επιείκειά σας....
είναι στα σκαριά ένα 15ήμερο ταξίδι στην Ινδονησία...ο χρόνος που μας επιτρέπεται να το πραγματοποιήσουμε είναι μέσα στο δικό μας χειμώνα ( Γενάρης, Φλεβάρης ή Μάρτης )
Το ερώτημα είναι: θα είναι μεγάλο ρίσκο όσον αφορά στον καιρό ? έχει κάποιος εμπειρία από ταξίδι στην Ινδονησία ,αυτή τη χρονική περίοδο ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια ! εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι

lachris11

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνία
Ευχαριστώ για τα info. Σορρι που αργώ αλλά τρέχαμε με το γάμο γενικά.
Ναι το ακούω για πρώτα sidemen. Οπότε το πάμε τύπου:
  • 4 ή 5 νύχτες Ubud
  • 3 νύχτες Sidemen
  • 2 νύχτες Nusa Penida
  • 1 ή 2 νύχτες κάπου κοντά στο αεροδρόμιο ίσως ή κάπου νότια.
Είμαι τελική ευθεία για να κλείσω, οπότε αν μπορείτε να μου πείτε. 4 ή 5 μέρες για Ουμπούντ (;) και να βάλω 1 ή 2 στο τέλος που λέω κοντά στο αεροδρόμιο (;) (αν μπορείτε να προτείνετε συγκεκριμένο μέρος, Jimbaran ή Sanur ή κάτι αντίστοχο). 3 Sidemen είναι οκ ή να το έριχνα στις 2 μέρες. Πολλές ερωτήσεις αλλά όντως κάπως έχω μπερδευτεί.

Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις!!
4 Ubud
3 Sidemen (εδώ μπορείς να αφαιρέσεις ενα βράδυ, εκτός αν θες να χαλαρώσεις λιγο παραπανω στο ξενοδοχείο)
2 nusa
2 Nότια προς Uluwatu. Αν σου αρέσει ομως το κλαμπινγκ πήγαινε Seminyak

Τωρα αν θες να βάλεις και βόρειο τμημα θα εισαι συνέχεια στην κίνηση. Εμεις πηγαμε για ενα βραδυ αλλα εκ των υστέρων είπαμε οτι με 2 βράδια θα ήμασταν πιο άνετοι. Βέβαια το βόρειο τμημα ειναι πολυ ήσυχο , εμάς μας αρέσει και ο νότος που δεν το περιμέναμε.

mers

Member
Καλησπέρα σε όλους! Θέλω την βοήθεια σας στο εξής: θέλω να κλείσω για Μπαλί μέσω Σιγκαπούρης. Θέλω με την επιλογή flex που μου δίνει το δικαίωμα αλλαγής πτήσης. Κατα την αναχώρηση με αφήνει να επιλέξω το flex αλλά για την επιστροφή έχει μόνο τις επιλογές basic και value. Γιατί γίνεται αυτό? Τι πρέπει να επιλέξω? Ευχαριστώ

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπέρα, αυτό που καταλαβαίνω από το μήνυμα που σου βγάζει για το "change your flight", είναι ότι άπαξ και έκλεισες το πήγαινε ως flex, τη δυνατότητα αλλαγής και της επιστροφής την έχεις αυτόματα. Απλά στη συνέχεια επιλέγεις basic ή value, ανάλογα με το αν θα έχεις και βαλίτσα…

IMG_0987.png
Δες και στο print screen.

mers

Member
Καλησπέρα, αυτό που καταλαβαίνω από το μήνυμα που σου βγάζει για το "change your flight", είναι ότι άπαξ και έκλεισες το πήγαινε ως flex, τη δυνατότητα αλλαγής και της επιστροφής την έχεις αυτόματα. Απλά στη συνέχεια επιλέγεις basic ή value, ανάλογα με το αν θα έχεις και βαλίτσα…

View attachment 544104 Δες και στο print screen.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν καταλάβαινα αφού στο flex σου δίνει και την βαλίτσα γιατί να επιλέξω basic μετα

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
6 καθαρές μερες στο Μπαλί με διανυκτέρευση στο Ubud πως να διαμορφώσω το πρόγραμμα μας να δούμε τα πιο σημαντικά και αντιπροσωπευτικα? Από τις άπειρες προτάσεις, έχω χαθεί πραγματικά..

annoula

Member
6 καθαρές μερες στο Μπαλί με διανυκτέρευση στο Ubud πως να διαμορφώσω το πρόγραμμα μας να δούμε τα πιο σημαντικά και αντιπροσωπευτικα? Από τις άπειρες προτάσεις, έχω χαθεί πραγματικά..
Θα ναι όλες οι διανυκτερεύσεις στo Ubud?

annoula

Member
Έχει γραφτεί ότι το Ubud είναι πολύ τουριστικό, εγώ το βρήκα πολύχρωμο και υπέροχο. Όσες βόλτες και να κάναμε δεν θα φταναν, εκπληκτικό μασάζ σε αστείες τιμές και φοβερά φαγητά και ποτά.
Από εκεί και πέρα θα σου πω τι εκδρομές κάναμε εμείς
1. Tanah Lot (αυτήν την κάναμε από Nusa Dua, για την οποία επίσης ο Yorgos λέει ότι είναι τουριστική, πράγμα απολύτως αληθές αλλά εμένα επίσης μου άρεσε οπότε μια βόλτα θα πήγαινα αν δεν έμενα εκεί).
2.Καταρράκτης Tegenungan, Pura Tirta Empul και Tegalalang.
3.Pura Besakih temple και ηφαίστειο Kintamani
4.Ulun Danu και λίμνη Beratan
5. Sacred monkey forest και Taro elephant park.
6. Εμείς πήγαμε και Nusa Penida αλλα αυτό δεν ξερω αν το προλαβαινεις.
Οι ναοι είναι όλοι υπέροχοι, τα τοπία σαγηνευτικά, οι διαδρομές απίθανες, το φαγητό ονειρεμένο.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Έχει γραφτεί ότι το Ubud είναι πολύ τουριστικό, εγώ το βρήκα πολύχρωμο και υπέροχο. Όσες βόλτες και να κάναμε δεν θα φταναν, εκπληκτικό μασάζ σε αστείες τιμές και φοβερά φαγητά και ποτά.
Από εκεί και πέρα θα σου πω τι εκδρομές κάναμε εμείς
1. Tanah Lot (αυτήν την κάναμε από Nusa Dua, για την οποία επίσης ο Yorgos λέει ότι είναι τουριστική, πράγμα απολύτως αληθές αλλά εμένα επίσης μου άρεσε οπότε μια βόλτα θα πήγαινα αν δεν έμενα εκεί).
2.Καταρράκτης Tegenungan, Pura Tirta Empul και Tegalalang.
3.Pura Besakih temple και ηφαίστειο Kintamani
4.Ulun Danu και λίμνη Beratan
5. Sacred monkey forest και Taro elephant park.
6. Εμείς πήγαμε και Nusa Penida αλλα αυτό δεν ξερω αν το προλαβαινεις.
Οι ναοι είναι όλοι υπέροχοι, τα τοπία σαγηνευτικά, οι διαδρομές απίθανες, το φαγητό ονειρεμένο.
Τα συνδυασες έτσι όπως μου τα έγραψες??

annoula

Member
Τα συνδυασες έτσι όπως μου τα έγραψες??
Ναι, κάπως έτσι πάνω κάτω, γι αυτό τα γραψα έτσι μήπως σε βοηθήσουν στο να βγάλεις πρόγραμμα. Απλά εμείς μείναμε πρώτα 3 βράδια Nusa Dua και από εκεί κάναμε ημερήσια στη Nusa Penida (είναι πιο βολικό και πιο εύκολο) και τις υπόλοιπες μέρες μείναμε Ubud και κάναμε τις εκδρομές που σου έγραψα. Νομίζω το Tanah Lot το κάναμε την μέρα που πήγαμε από Νusa Dua στο Ubud. Έχει γράψει εκπληκτική ιστορία ο Γιώργος για Ινδονησία, εγώ απ αυτήν εμπνεύστηκα. Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο, ευχαρίστως!

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Ναι, κάπως έτσι πάνω κάτω, γι αυτό τα γραψα έτσι μήπως σε βοηθήσουν στο να βγάλεις πρόγραμμα. Απλά εμείς μείναμε πρώτα 3 βράδια Nusa Dua και από εκεί κάναμε ημερήσια στη Nusa Penida (είναι πιο βολικό και πιο εύκολο) και τις υπόλοιπες μέρες μείναμε Ubud και κάναμε τις εκδρομές που σου έγραψα. Νομίζω το Tanah Lot το κάναμε την μέρα που πήγαμε από Νusa Dua στο Ubud. Έχει γράψει εκπληκτική ιστορία ο Γιώργος για Ινδονησία, εγώ απ αυτήν εμπνεύστηκα. Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο, ευχαρίστως!
Nusa Penida αξίζει ημερήσια εκδρομή? Τι είδατε εκεί, προλάβατε να κάνετε μπάνιο σε κάποια ωραία παραλια?

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα