Ινδονησία Ταξίδι στο Μπαλί...τα φώτα σας

RoulaMilos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
USA (South & East )
Σωστά θέτω εδώ το ερώτημά μου?
...σε περίπτωση λάθους , ζητώ την επιείκειά σας....
είναι στα σκαριά ένα 15ήμερο ταξίδι στην Ινδονησία...ο χρόνος που μας επιτρέπεται να το πραγματοποιήσουμε είναι μέσα στο δικό μας χειμώνα ( Γενάρης, Φλεβάρης ή Μάρτης )
Το ερώτημα είναι: θα είναι μεγάλο ρίσκο όσον αφορά στον καιρό ? έχει κάποιος εμπειρία από ταξίδι στην Ινδονησία ,αυτή τη χρονική περίοδο ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια ! εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι

lachris11

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνία
Ευχαριστώ για τα info. Σορρι που αργώ αλλά τρέχαμε με το γάμο γενικά.
Ναι το ακούω για πρώτα sidemen. Οπότε το πάμε τύπου:
  • 4 ή 5 νύχτες Ubud
  • 3 νύχτες Sidemen
  • 2 νύχτες Nusa Penida
  • 1 ή 2 νύχτες κάπου κοντά στο αεροδρόμιο ίσως ή κάπου νότια.
Είμαι τελική ευθεία για να κλείσω, οπότε αν μπορείτε να μου πείτε. 4 ή 5 μέρες για Ουμπούντ (;) και να βάλω 1 ή 2 στο τέλος που λέω κοντά στο αεροδρόμιο (;) (αν μπορείτε να προτείνετε συγκεκριμένο μέρος, Jimbaran ή Sanur ή κάτι αντίστοχο). 3 Sidemen είναι οκ ή να το έριχνα στις 2 μέρες. Πολλές ερωτήσεις αλλά όντως κάπως έχω μπερδευτεί.

Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις!!
4 Ubud
3 Sidemen (εδώ μπορείς να αφαιρέσεις ενα βράδυ, εκτός αν θες να χαλαρώσεις λιγο παραπανω στο ξενοδοχείο)
2 nusa
2 Nότια προς Uluwatu. Αν σου αρέσει ομως το κλαμπινγκ πήγαινε Seminyak

Τωρα αν θες να βάλεις και βόρειο τμημα θα εισαι συνέχεια στην κίνηση. Εμεις πηγαμε για ενα βραδυ αλλα εκ των υστέρων είπαμε οτι με 2 βράδια θα ήμασταν πιο άνετοι. Βέβαια το βόρειο τμημα ειναι πολυ ήσυχο , εμάς μας αρέσει και ο νότος που δεν το περιμέναμε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.168
Μέλη
40.152
Νεότερο μέλος
reisyldala1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom