Ινδονησία Ταξίδι στο Μπαλί...τα φώτα σας

annoula

Member
Nusa Penida αξίζει ημερήσια εκδρομή? Τι είδατε εκεί, προλάβατε να κάνετε μπάνιο σε κάποια ωραία παραλια?
Ιδανικά θα ταν ωραίο να κάνεις διανυκτέρευση. Εμείς δεν είχαμε χρόνο. Κάναμε snorkeling για να δουμε σαλαχια αλλα δεν είδαμε κανένα. Πήγαμε για φαγητό σε ενα καταπληκτικο που δεν το επιανε το ματι σου και μετά πήγαμε για μπάνιο στην crystal bay που για τα δεδομένα στο Μπαλί θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη παραλία που είδαμε. Μια γεύση θα πάρεις με την μονοήμερη, αν έχεις χρόνο εννοείται βάλε διανυκτέρευση.

Aristotelismos

New Member
Καλησπερα , θα παω και εγω μπαλι σιγκαπουρη αρχες σεπτεμβριου. 12 βραδια μπαλι και 1 σιγκαπουρη ( ναι δυστυχως μονο ενα, για μενα εκει θες πολυ παραπανω αλλα δεν εβγαινε ειναι αλλο ταξιδι ) . Εχω χωρισει τις μερες 5 Ubud , 3 Gili T και 4 Uluwatu. Γαμηλιο ταξιδι που τα περιλαμβανει σχεδον ολα. Εχω βρει τα αγαπημενα μερη μενει μονο να βγαλω τα ημερησια προγραμματα. καποιες μερες με οδηγο καποιες μερες με grab , gojek. καποια αλλη πληροφορια που ισως ειναι απαραιτητη περα απο μερη δλδ. Εννοω φαγητο , βλεπω πολυ λενε χυμους σμουθι και τετοια. Τι γινεται με παγακια ? βεβαια σε προηγουμενο ταξιδι Τανζανια υπαλληλος ξενοδοχειου μου ειχε πει οτι παγωνουν εμφιαλομενα και μετα το κανουν παγακια.
Επισης οι οδηγοι πληρωνονται με μετρητα αρα αναληψη απο εκει με ροβολουτ και ειμαι κομπλε.
και τελος πεταω με scoot με τη βασικη βαλιτσα που δινουν . λετε θα μας χρειαστει να κανω ανανεωση σε μια 20κιλη ?
ευχαριστω εκ των προτερων

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο
Μολις φυγαμε απο gili islands. Σου προτεινω να εχεις βαση το gili air, οχι το gili t. Εχει καλυτερο κοσμο κ vibes. Τα gilis ειναι παραδεισος. Ειμασταν 3 μερες κ φυγαμε με μιση καρδια. Κοψε απο Uluwatu και βαλε gili. Δε θα το μετανιωσεις!
Εχε μετρητα για τους οδηγους κ για ναους, παραλιες κτλ. Παντου πληρωνεις ενα μικρο ποσο ως εισοδο.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Καλησπερα , θα παω και εγω μπαλι σιγκαπουρη αρχες σεπτεμβριου. 12 βραδια μπαλι και 1 σιγκαπουρη ( ναι δυστυχως μονο ενα, για μενα εκει θες πολυ παραπανω αλλα δεν εβγαινε ειναι αλλο ταξιδι ) . Εχω χωρισει τις μερες 5 Ubud , 3 Gili T και 4 Uluwatu. Γαμηλιο ταξιδι που τα περιλαμβανει σχεδον ολα. Εχω βρει τα αγαπημενα μερη μενει μονο να βγαλω τα ημερησια προγραμματα. καποιες μερες με οδηγο καποιες μερες με grab , gojek. καποια αλλη πληροφορια που ισως ειναι απαραιτητη περα απο μερη δλδ. Εννοω φαγητο , βλεπω πολυ λενε χυμους σμουθι και τετοια. Τι γινεται με παγακια ? βεβαια σε προηγουμενο ταξιδι Τανζανια υπαλληλος ξενοδοχειου μου ειχε πει οτι παγωνουν εμφιαλομενα και μετα το κανουν παγακια.
Επισης οι οδηγοι πληρωνονται με μετρητα αρα αναληψη απο εκει με ροβολουτ και ειμαι κομπλε.
και τελος πεταω με scoot με τη βασικη βαλιτσα που δινουν . λετε θα μας χρειαστει να κανω ανανεωση σε μια 20κιλη ?
ευχαριστω εκ των προτερων
Κανένας λόγος να μείνετε στο uluwatu για μενα. Περάστε μια μερα περαστικοι και πολυ ειναι. Τα gili που σου πρότειναν ειναι κλασεις ανώτερα σε ολα τα επίπεδα αν θες παραλία. Ή Nusa Penida. Η κανε την κρουαζιέρα κομοντο ή κατι άλλο άπειρες επιλογές κι εχετε χρόνο μέχρι και Ιάβα, αλλα 4 μερες uluwatu για μενα ειναι ο τελειος τρόπος να καταστρέψεις ενα γαμήλιο στο Μπαλί.

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο
Κανένας λόγος να μείνετε στο uluwatu για μενα. Περάστε μια μερα περαστικοι και πολυ ειναι. Τα gili που σου πρότειναν ειναι κλήσεις ανώτερα σε ολα τα επίπεδα αν θες παραλία.
@Yorgos ευχαριστω! Παλι σωστοτατος ησουν για το gili t. Μου θυμισε λιγο κουφονησι η φαση στα νησια που περπατας γυρω γυρω κ βουτας εδω και κ κει οπου γουσταρεις. Παραλιαρες, ωραιος βυθος, φαγηταρες. Ολη μερα με ενα μαγιο κ μια παντοφλα. Ο ορισμος του καλοκαιριου κ της ξεγνοιασιας. Τι αλλο να ζητησεις!

Edit: Το gili meno εχει ενα τσικ καλυτερες παραλιες νομιζω αλλα προτιμω ως βαση το gili air για τις παραπανω επιλογες σε ποτο κ φαγητο. Εξαλλου μετακινησε πολυ ευκολα μεταξυ των νησιων.
20260814_131714.jpg

20260813_180948.jpg

Last edited:

orestcrete

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Gili Air ασυζητητί. Ήμουν τη προηγούμενη βδομάδα Λόμποκ και συνάντησα καμια 30αρια άτομα και όσοι πήγανε Gili Air έλεγαν σε αυτούς που πήγανε Gili T, ότι έχασαν άσκοπα το χρόνο τους και όσοι πήγαν Gili T έλεγαν γιατί δε πήγαν Gili Air.

Συμφωνώ κι εγώ, Uluwatu είναι να πας μόνο άμα κάνεις σερφ, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.

Aristotelismos

New Member
Θα παω και στα αλλα δυο τα νησακια απλως θα μενω στο GILI T γιατι απο οτι ειχα διαβασει ειχε καλυτερες υποδομες. Επισης uluwatu το διαλεξα για λιγες μερες ως βαση για μονοημερες και επειδη θα ηταν και κοντα στο αεροδρομιο της επιστροφης. Προφανως και θα ηθελαν να παω στο komodo καθως και εννοειται στο labuan bajo αλλα αυτο προδιαθετει και περισσοτερες μερες καθως και χρηματα. Ισως σε επομενο ταξιδι . Αλλα σχετικα με τα παγακια και τετοια δεν εχουμε θεμα ετσι;;

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο
Θα παω και στα αλλα δυο τα νησακια απλως θα μενω στο GILI T γιατι απο οτι ειχα διαβασει ειχε καλυτερες υποδομες. Επισης uluwatu το διαλεξα για λιγες μερες ως βαση για μονοημερες και επειδη θα ηταν και κοντα στο αεροδρομιο της επιστροφης. Προφανως και θα ηθελαν να παω στο komodo καθως και εννοειται στο labuan bajo αλλα αυτο προδιαθετει και περισσοτερες μερες καθως και χρηματα. Ισως σε επομενο ταξιδι . Αλλα σχετικα με τα παγακια και τετοια δεν εχουμε θεμα ετσι;;
Καθολου δεν υστερει σε υποδομες το gili air. Και μαγαζαρες εχει και ξενοδοχειαρες. Τσεκαρε pinkglamour hotel αν θες κατι πιο ιδιαιτερο μιας κ ειστε γαμηλιο. Απο κει κ περα αν σας εκατσε το gili T, πασο.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα