- Επόμενο Ταξίδι
- Σλοβακία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Παιδιά η μοναδική μου ένσταση για διαμονή στο Ογιαταϊτάμπο είναι οι εκδρομές που θέλουν να κάνουν απο εκεί χωρίς καν να έχουν εγκλιματιστεί στο υψόμετρο του Κούσκο ή κάποιο ψηλότερο. Και σε συνδυασμό με το αυτοκίνητο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Για να μη παρεξηγηθώ το Ογιαταιτάμπο είναι μια χαρά μέρος να μείνεις για να γυρίσεις την ιερή κοιλάδα, με εξαίρεση κάποια σημεία που φτάνουν κοντά στα 4000μ. αλλά οκ και αυτά μπορείς να τα φέρεις βόλτα με κάποια σύνεση. Το ίδιο το χωριό μπορεί κάποιος να το δει και σε μία μέρα άνετα. Δεν έχω μείνει βράδυ για να δω τι παίζει, αλλά γενικά η περιοχή δεν είναι για πάρτι και ξενύχτια.
Επίσης το Ογιαταιτάμπο δεν είναι το πιο βολικό σημείο για να ξεκινήσεις ημερήσια εκδρομή για Αusangate 7 lakes ή Quelccaya. Είναι πιο μεγάλη η απόσταση να φτάσεις έτσι και αμφιβάλλω αν ξεκινούν εκδρομές γι αυτά τα μέρη απο εκεί. Πιο βολικό είναι το Κούσκο και το πιο συνετό για εγκλιματισμό. Μόνο η λίμνη Ηumantay μπορείς να πεις οτι βολεύει για ημερήσια απο το Ογιαταϊτάμπο αλλά και πάλι αν δείτε στο χάρτη είτε ξεκινήσεις απο εκεί είτε απο Κούσκο τα ίδια χλμ κάνεις.
Το ζητούμενο στα ταξίδια μας είναι να περνάμε καλά χωρίς να ταλαιπωρούμαστε.
Επίσης το Ογιαταιτάμπο δεν είναι το πιο βολικό σημείο για να ξεκινήσεις ημερήσια εκδρομή για Αusangate 7 lakes ή Quelccaya. Είναι πιο μεγάλη η απόσταση να φτάσεις έτσι και αμφιβάλλω αν ξεκινούν εκδρομές γι αυτά τα μέρη απο εκεί. Πιο βολικό είναι το Κούσκο και το πιο συνετό για εγκλιματισμό. Μόνο η λίμνη Ηumantay μπορείς να πεις οτι βολεύει για ημερήσια απο το Ογιαταϊτάμπο αλλά και πάλι αν δείτε στο χάρτη είτε ξεκινήσεις απο εκεί είτε απο Κούσκο τα ίδια χλμ κάνεις.
Το ζητούμενο στα ταξίδια μας είναι να περνάμε καλά χωρίς να ταλαιπωρούμαστε.
Μπορείς να μου δείξεις τι τουρ κοιτάς για τον παγετώνα; Εχθές που κοιτούσα κανα δυο δεν μπορούσα να καταλάβω μέχρι που πηγαίνουν με αυτοκίνητο και ποια απόσταση περπατάν μετά. Απο περιέργεια θέλω να δω αν και τι έχει αλλάξειquelccaya ice cap
Last edited: