varioAthens
Member
- Ονειρεμένο Ταξίδι
- America Latina
15 μέρες στην Αίγυπτο το κόβω για τρελλή υπερβολή ειδικά αν σκοπεύεις να μείνεις και 8 μέρες στο Κάιρο, το οποίο δεν είναι απλά τρελλή υπερβολή αλλά τρέλλα γενικά...
Για τις κρουαζιέρες τώρα έχω μια γενική ένσταση και παρακαλώ να βοηθήσουν αυτοί που τις έχουν κάνει... το να είμαι 3-4 μέρες μαντρωμένος σε ένα Αιγυπτιακό κρουαζιερόπλοιο μαζί με δεκάδες άλλους τουρίστες, να τρώω από μπουφέ συγκεκριμένο φαγητό και να πηγαίνω κοπάδι σε συγκεκριμένες εκδρομές τις συγκεκριμένες ώρες μαζί με χιλιάδες άλλους κατσαπλιάδες δεν πέφτει λίγο έως πολύ βαρύ? ρωτάω καλόπιστα μια που δεν έχω κάνει τέτοια κρουαζιέρα και σαν ιδέα μου προκαλεί φρίκη... θα ήθελα να ακούσω γνώμες... πιστεύω ακράδαντα ότι μια κρουαζιέρα στο Νείλο είναι εμπειρία αλλά όχι με αυτό τον τρόπο... υπάρχουν καταπληκτικά μικρά πλοιάρια με τα οποία απολαμβάνεις πραγματικά το τοπίο και τα αξιοθέατα μακριά από όλους και όλα...
http://www.travelhippo.gr/dahabiya-νείλος/
Η αληθεια είναι ότι η πλειοψηφια των κρουαζιέρων (ελπιζω να γραφεται ετσι και να μην το σκοτωσα) είναι καπως ετσι... Ωστοσο υπαρχουν και εξαιρεσεις... Για παράδειγμα εμεις περσι κλεισαμε σε ένα ποταμοπλοιο με μολις 14 καμπινες (και μολις 8 τραπεζια στο εστιατοριο), ανα 2 καμπινες μοιραζόμασταν 1 ξεναγο και 1 αυτοκινητο και καναμε πριβε ξεναγηση στα αξιοθεατα, ενώ τελος το εστιατοριο ειχε αλα καρτ μενου από διακεκριμενο σεφ και ηταν πραγματικα εξαιρετικο.
Η εμπειρια ηταν αξεχαστη.