Ταξίδι Αργολίδα

lunaria

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Οικογενειακές διακοπές στο Δρέπανο Αργολίδας και τα τριγύρω

Γειά σας :D.

Αν και αρκετά χρόνια μέλος είναι η πρώτη φορά που γράφω. Συνήθως με κάλυπταν οι ήδη δημοσιευμένες ιστορίες των μελών.. εκτός απο τώρα που όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό! Για αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας.
Ενδιαφέρομαι για οικονομικές οικογενειακές διακοπές στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στις περιοχές από Πλάκα Δρεπάνου έως και τις παραλίες του Κρανιδίου. Η προυπόθεση είναι να υπάρχει ρηχή θάλασσα και εάν είναι δυνατόν χωρις βράχια ή μυτερές πέτρες λόγω νηπίου 1,5 χρονών που θα κάνει τις πρώτες του βουτιές σαν θαλασσόλυκος :lol:.
Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο μέρος ή ακόμα και κατάλυμα στο αντίστοιχο μέρος που να καλύπτει τα παραπάνω θα με βοηθούσε πάααααρα πολύ.
Να διευκρινίσω ότι απορρίπτεται το Τολό επειδή δεν αρέσει καθόλου στον..σύζυγο :(
 

estella

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
Γεια σου και απο μενα!πηγαινω συχνα τολο δρεπανο κτλ αλλα δεν γνωριζω για ενοικιαζομενα δωματι α γιατι με φιλοξενουν!σου γραφω για να μην επιλεξεις για διαμονη την πλακα γιατι εχει οπως λεει και το τοπονυμιο πλακες!!!η καλυτερη παραλια της περιοχης ειναι δυστυχως για εσενα το τολο!συμπαθητικη ειναι και η παραλια στην καντια που ειναι διπλα στο χωριο δρεπανο.εχει και ενα μπαρ που λεγετε μπαρακι με δωρεαν ξαπλωστρες φτηνο καφε και ωραια μουσικη.εμαθα την προιγουμενη εβδομαδα που ημουν στην περιοχη οτι τα δωματια εχουν πολυ καλες τιμες!
 

lunaria

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Σε ευχαριστώ πολύ estella ;)

Δεν το ήξερα ότι είναι τόσο χάλια η παραλία στις πλάκες. Μου είχαν πεί ότι έχει άμμο και ρηχή θάλασσα και υπέθεσα ότι θα είναι καλά για το παιδί.
Όμως δεν μπορώ να βρω δωμάτια στην Κάντια που λές. Ένα βρήκα μόνο κλεισμένο ως τα τέλη Αυγουστου. :shock:
Αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει κανένα πολύ θα βοηθούσε!
Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση
 

JimmyCage

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος που είναι από Ναύπλιο αν υπάρχει δρομολόγιο για τη Κοιλάδα.Εψαξα στα ΚΤΕΛ κι δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ
 

yperastiko

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Γεια σας

Θα οδηγησουμε τη διαδρομη Αθηνα -Πορτο Χελι και θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας για σταση-εμπειρια για μεσημεριανο κατα τη διαδρομη. Σουπερ ευχαριστω για τις προτασεις σασ :)
 

yperastiko

Member
Μηνύματα
18
Likes
0
Γεια σας! Θα οδηγησουμε για πρωτη φορα απο Αθηνα προς Πορτο Χελι. Προτεινετε καποια σταση στη διαδρομη για καφε? Ευχαριστω πολυ!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom