- Επόμενο Ταξίδι
- Ψήνεται...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Take your time!ενώ μπορεί να με καθυστερήσει και το γεγονός πως την προσεχή περίοδο θα λείπω για κάποια διαστήματα από τη βάση μου.
Take your time!ενώ μπορεί να με καθυστερήσει και το γεγονός πως την προσεχή περίοδο θα λείπω για κάποια διαστήματα από τη βάση μου.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Χλίδα ο Ρεζάς. Του δικού μας δεν πιάνουν μία. Αλλά αυτός κατάφερε και πήρε τα "πράγματά" του με container...τα υπνοδωμάτια του Μοχαμάντ Ρεζά και της Φαρά
Στο Αζερμπαϊτζάν, σε όλη την επικράτεια, και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, σε κανένα τζαμί δεν υπήρχε αυτό. Όλοι έμπαιναν από την ίδια είσοδο, απλά αλλού πήγαιναν οι γυναίκες και αλλού οι άντρες. Κάτι τέτοιο ισχύει και στις ελληνικές εκκλησίες αλλά πλέον έχει ατονίσει ο διαχωρισμός αυτός.οι γυναίκες έμπαιναν από διαφορετική είσοδο σε αυτούς τους χώρους
Τα πολύχρωμα παζάρια είναι μοναδικά!μια από τις πιο ζωντανές και ιστορικές αγορές της Τεχεράνης
Θα συμφωνήσω, θα αρχίσω να το εφαρμόζω κι εγώ.Συγχαρητήρια για την σκίαση των προσώπων.
Σ' ευχαριστώ πολύ. Το θεωρώ αυτονόητο και το κάνω πάντα.Συγχαρητήρια για την σκίαση των προσώπων.
Χλίδα ο Ρεζάς. Του δικού μας δεν πιάνουν μία. Αλλά αυτός κατάφερε και πήρε τα "πράγματά" του με container...

Ναι, φυσικά το θυμάμαι να τηρείται με ευλάβεια τα παλιότερα χρόνια. Αριστερά οι άντρες και δεξιά οι γυναίκες. Στο Ιράν όμως συνάντησα μια πιο απόλυτη κατάσταση. Σε κάποια τεμένη υπήρχε μέχρι και ξύλινο διαχωριστικό του ναού για τους άντρες και τις γυναίτες.Στο Αζερμπαϊτζάν, σε όλη την επικράτεια, και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, σε κανένα τζαμί δεν υπήρχε αυτό. Όλοι έμπαιναν από την ίδια είσοδο, απλά αλλού πήγαιναν οι γυναίκες και αλλού οι άντρες. Κάτι τέτοιο ισχύει και στις ελληνικές εκκλησίες αλλά πλέον έχει ατονίσει ο διαχωρισμός αυτός.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Χαίρομαι που σ' αρέσει η μέχρι τώρα εξιστόρηση. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.Υπέροχα!!!
Ας ευχηθούμε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή η σύρραξη!Είχα κι εγώ στην άκρη του μυαλού μου ένα τέτοιο ταξίδι – αδύνατο προς το παρόν.
Μου κίνησες το ενδιαφέρον να ψάξω να βρω παλιές φωτογραφίες μου στο άλμπουμ (όχι ψηφιακό, ναι έχω και τέτοιο μια και είμαι της Gen XΠρέπει να ήταν της μόδας αυτό το σχέδιο σε πουκάμισα-γραβάτες την δεκαετία του 80.
). Βρήκα κάποιες του 1989-90, αλλά σίγουρα η μόδα με τα λαχούρια θα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.
|
|
|
|
|
|
|
|