Shadowrunner
Member
Ωραία... Η συνέχεια αργεί; 
Το επόμενο κεφάλαιο μάλλον θα αργήσει. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως συνηθίζεται να λέγεται.Ωραία... Η συνέχεια αργεί;![]()

Το Ιράν, σε σύγκριση με άλλες χώρες στις οποίες έχω ταξιδέψει μόνος, δεν μου φάνηκε δύσκολος προορισμός. Επομένως με καλή οργάνωση, ακόμα και ένα παρόμοιο "δεμένο" πρόγραμμα όπως ενός πρακτορείου, μπορεί εύκολα να γίνει. Δεν μπορώ βέβαια να παραβλέψω το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε επίσκεψης, με(μας) περίμενε ένα μεταφορικό μέσο για τον επόμενο προορισμό. Έτσι, δεν γνωρίζω τι επικρατεί π.χ. με τις δημόσιες συγκοινωνίες. Ίσως κάποιος άλλος που έχει ταξιδέψει σε αυτά τα μέρη, πιθανώς με συγκοινωνία ή αυτοκίνητο, να έχει πιο σαφή άποψη.Υπέροχα χρώματα!. Το ταξίδι σας έγινε με γραφείο. Πόσο εύκολο είναι να γίνει χωρίς γραφείο;
|
|
|
|
|
|
Ναι, δυστυχώς!! Εγώ σκέφτομαι ακόμα τι αρχαιότητες έχουν καταστραφεί σε Συρία, Ιράκ ...Αυτές τις ομορφιές καταστρέφουν οι αμερικανοϊσραηλινοί; Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αλλαγή καθεστώτων σε ΗΠΑ και Ισραήλ!![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Εξαιρετικό! Απείρως πιο όμορφος από μέσα. Δεν είχα δίκιο που στενοχωριόμουν με το να είμαι απέξω και να μην μπορώ να τον δω από μέσα λάιβ;Γκουγκλάροντας βρήκα μια φωτογραίες από το εσωτερικό περιστερώνα, πραγματικά περίτεχνοι View attachment 532563 ! View attachment 532564
Ξέρουμε εάν λειτουργεί;Καθεδρικού Ναού Βανκ (Σωτήρος) της Αρμενικής Αποστολικής Εκκλησίας στο Ιράν
Δεν είμαι σίγουρος ότι θυμάμαι, αλλά νομίζω πως ναι.Ξέρουμε εάν λειτουργεί;