- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα φεγγάρια μου!
Καθυστέρησε λίγο η συνέχεια της ιστορίας αλλά άξιζε η αναμονή με τα δυο μαζεμένα κεφάλαια για το Ισφαχάν. Τα διαβάζω και θυμάμαι το ταξίδι στην πανέμορφη αυτή πόλη.
Καθυστέρησε λίγο η συνέχεια της ιστορίας αλλά άξιζε η αναμονή με τα δυο μαζεμένα κεφάλαια για το Ισφαχάν. Τα διαβάζω και θυμάμαι το ταξίδι στην πανέμορφη αυτή πόλη.
"Κουμπαράς" σε δρόμο του Ισφαχάν |
"Κουμπαράς" σε δρόμο της Μεϊμπόντ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Πολύ όμορφες φωτογραφίες αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που δίνεις για τα μέρη που επισκεφτήκατε!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Είναι αλήθεια πως θέλω οι εξιστορήσεις μου να έχουν και στοιχεία μιας ερασιτεχνικής έστω ξενάγησης των τόπων που επισκέπτομαι. Πολύ περισσότερο όταν τα μέρη αυτά είναι μοναδικά. Οι εικόνες του "προορισμού του ονείρου" είναι από μόνες τους πραγματικά πολύ όμορφες. Επίσης νομίζω πως ο χαρακτηρισμός αυτός θα ταίριαζε και στον τίτλο της ιστορίας, τον οποίο παρεμπιπτόντως αλλάζω συνέχεια!Υπέροχες οι εικόνες που μας δίνεις από έναν προορισμό του ονείρου! Προσπάθησα να κρατηθώ για να διαβάσω την ιστορία σου ολοκληρωμένη αλλά στάθηκε αδύνατο. Πάντως το συγκεκριμένο ταξίδι, αν και δεν το συνηθίζω, θα το έκανα κι εγώ οργανωμένα.
Τι όμορφα που με κάνεις και νιώθω! Σ΄ ευχαριστώ!Δεν θα θελα να τελειώσει η ιστορία σου...μπορείς να γράφεις για το Ιράν εσαεί;!
Έλα να γράψεις και τα τρία τελευταία δικά μου σε παρακαλώΈχω ακόμα τρία κεφάλαια.

Να ξέρεις το Bam λείπει μόνο για να γίνει τελείως άπιαστο το όνειρο, αλλά και πάλι είδατε πολλά απο τα βασικά για τις μέρες που ήσασταν στην χώρα!!! Απολαμβάνω τη διήγηση τα μάλα!!! Είναι μεγάλη χώρα, με πολύ ιστορία και έχει πάρα πολλά....Ένα που γράφω τώρα για τον "προορισμό του ονείρου" μου Πασαργάδες-Περσέπολη-Νεκρόπολη και άλλα δύο για το Σιράζ.
Έλα να γράψεις και τα τρία τελευταία δικά μου σε παρακαλώ![]()
Αν εννοείς την ιστορία σου για το Περού και να 'θελα δεν θα μπορούσα. Το δικό μου πέρασμα από το Περού δεν κάλυψε όλα τα μέρη που πήγες!
Απορία! Τι είναι το Bam;Να ξέρεις το Bam λείπει μόνο για να γίνει τελείως άπιαστο το όνειρο, αλλά και πάλι είδατε πολλά απο τα βασικά για τις μέρες που ήσασταν στην χώρα!!!
Δεν είναι τεμπελιά μωρέ, αλλά έλλειψη χρόνουΠαρατηρώ πάντως μια "τεμπελιά" το τελευταίο διάστημα;; Είναι δύο εβδομάδες τώρα που επιστρέψαμε στη Λίμα από το Τρουχίγιο και περιμένουμε εκεί ακούνητοι!
Μπορεί να μην το θυμάσαι, αλλά όταν είχες ξεκινήσει πάλι την ιστορία σου, είχα ζητήσει δέσμευση πως θα την τελειώσεις!!!
Είναι η μεγαλύτερη πλίνθινη πόλη στο κόσμο! Bam and its Cultural LandscapeΑπορία! Τι είναι το Bam;