Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Μάρτιος - Αύγουστος 2022

Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Μάρτιος - Αύγουστος 2022 (3 ψήφοι)

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και ιδού οι νικητές:

1η θέση
ο @psilos3 με την ιστορία Τα φώτα στο Zǎɡreb. Από αγχωτικά σε …αγχολυτικά.

2η θέση
ο @patsman με την ιστορία Διασχίζοντας τη γη του κόνδορα και αποφεύγοντας τις κακοτοπιές

3η θέση
ο @gkalla με την ιστορία Το φαβορί (Ρώμη) και το αουτσάιντερ (Βαλένθια)

Συγχαρητήρια στους νικητές και πολλά μπράβο σε όλους τους συγγραφείς!

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Και ιδού οι νικητές:

1η θέση
ο @psilos3 με την ιστορία Τα φώτα στο Zǎɡreb. Από αγχωτικά σε …αγχολυτικά.

2η θέση
ο @patsman με την ιστορία Διασχίζοντας τη γη του κόνδορα και αποφεύγοντας τις κακοτοπιές

3η θέση
ο @gkalla με την ιστορία Το φαβορί (Ρώμη) και το αουτσάιντερ (Βαλένθια)

Συγχαρητήρια στους νικητές και πολλά μπράβο σε όλους τους συγγραφείς!
Ουπς, αυτό το είχαμε ξεχάσει...
Ευχαριστώ για τις ψήφους και πολλά συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και φυσικά σε όλους τους συγγραφείς (διακεκριμμένους με banner ή όχι :haha: ) για τις ωραίες ιστορίες τους.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν κι έδωσαν βραβείο στην ιστορία μου, αλλά κυρίως όσους μπήκαν στον κόπο να γράψουν και δυο λόγια για τα ταξίδια τους.
Ιστορίες όπως αυτές του διαγωνισμού (πχ του @patsman για το Περού) βοήθησαν και μελλοντικά δικά μου ταξίδια, οπότε σίγουρα πέτυχαν έναν από τους σκοπούς τους κι αυτό είναι το νόημα.

Όσο για το Ζάγκρεμπ; Θυμάμαι σαν χθες τις στιγμές της εκδρομής που τελικά αποφάσισα να πάω την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, χωρίς να έχω κλεισμένο τίποτα πέρα από εισιτήρια, με μια Ελλάδα να ζει στην παράνοια της πανδημίας και της εισόδου στη χώρα με τεστ.
Τελικά στο παρά ένα βγήκε ένα καταπληκτικό τριημεράκι Φώτων με έντονες κι ωραίες εικόνες.
Πότε πέρασε κιόλας μια τετραετία;;; 🙄🙄🙄

chris7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
2 στα 4 κι εγώ.
Συγχαρητήρια στους νικητές

patsman

Member
Συγγραφέας
Ευχαριστώ για τη 2η θέση που είναι εξαιρετικά τιμητική μετά από τον πανύ@psilos3!

Δυστυχώς ή ευτυχώς η έλευση του μπέμπη μας μάς ρουφάει όλη την ενέργεια (αν και έχουμε κάνει ήδη κάποια ταξίδια σε Ολλανδία, Βουλγαρία και Μόναχο), οπότε οψόμεθα να ολοκληρώσω κάποια στιγμή την ιστορία για το Ουζμπεκιστάν...

Smaragda53

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Παιδιά, εχω αρχίσει και ξανά διαβάζω με αυξημένο ενδιαφέρον πλέον τα ταξιδια σας στη Μέση Ανατολή. (Εγώ δεν έχω βγει από Ευρώπη δυστυχώς). Τα περισσότερα βέβαια είναι πριν 10 και χρόνια, αλλά δεν παύουν να είναι τρομερά ενδιαφέροντα. Τι λέτε? Κάνουμε έναν διαγωνισμό με αυτά?

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.033
Μέλη
40.062
Νεότερο μέλος
TheSilentTraveler

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα