Ταξιδιωτική ασφάλεια για extrem sports

Kaiser.de

Member
καλημέρα, είμαι ορειβάτης και χρειάζομαι ορειβατική ασφάλεια. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες αποκλείουν την περίπτωση "συμμετοχή σε επικίνδυνες δραστηριότητες".. και όμως υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλιστείτε, αν και στην Ελλάδα δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε (όλα είναι δωρεάν), αλλά για το εξωτερικό είναι MUST... ακόμη και για την Ανταρκτική. Δείτε εδώ το κείμενό μου How to Plan the Ultimate Trip (🇬🇷)

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο

Kaiser.de

Member
"Old Man" Club Card: Loyalty, benefits, insurance & assistance Carte Club du "Vieux" : Fidélité, avantages, Assurance & Assistance

Και αυτή καλύπτει τα περισσότερα εξτρημ σπορτς, από 30€/χρόνο, μαξ διαρκεια συνεχόμενου ταξιδιού οι 90 μέρες.
πολύ σωστά τα λέτε, αλλίμονο αν δεν είχαν οι γάλλοι. Οι ελβετοί έχουν τη REGA και οι γερμανοί τη DAV.

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά: Toscana - Cecina
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, Ινδίες, Ιαπωνία
καλημέρα, είμαι ορειβάτης και χρειάζομαι ορειβατική ασφάλεια. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες αποκλείουν την περίπτωση "συμμετοχή σε επικίνδυνες δραστηριότητες".. και όμως υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλιστείτε, αν και στην Ελλάδα δεν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε (όλα είναι δωρεάν), αλλά για το εξωτερικό είναι MUST... ακόμη και για την Ανταρκτική. Δείτε εδώ το κείμενό μου How to Plan the Ultimate Trip (🇬🇷)
Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι πολλές και ποικίλες. Διαφέρουν στην ένταση και την επικνδυνότητα.
Κι εδώ οι πάροχοι προσφέρουν λύσεις. Γίνεται διάκριση στον αγωνιστικό αθλητιοσμό απ τη μιά και από την άλλη εάν κάποιες δραστηριότητες γίνονται με τη συνοδεία και υπό την εποπτεία ειδικευμένου διπλωματούχου προσωπικού του διοργανωτή. Δεν μπορώ εδώ να επισυνάψω pdf. Έτσι περνάω σε εικόνα τον αντίστοιχο ειδικό όρο των συμβολαίων του KEMTER.
Διαθέτω λύση που περιγράφει περί τα 80-100 δραστηριότητες. Κάποιες εφ όσον πραγματοποιούνται δεν απαιτείται προσαύξηση του ασφάλιστρου. Οι Υπόλοιπες ομαδοποιούνται σε 4 κατηγορίες και ανάλογα με την επικινδυνότητα τους προβλέπεταικατ ανάλογη αύξηση του ασφάλιστρου.
Ο δημιουργός του προϊόντος είναι μεγάλος ασφαλιστικός οργανισμός παγκόσμιας εμβέλειας. Τα συμβόλαια του καλύπτουν θέματα υγείας μέχρι 10 εκατ. €, ενώ εμπεριέχουν ασφάλιση ακύρωσης ταξιδιού μέχρι 5.000 € κατ άτομο.
Δεν έχει νόημα να το "σπάσω" σε εικόνες τα σπορ είναι σελίδες...
KEMTER Screenshot 2026-09-01 193710.png
Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει να του περάσω με email.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom