Ryanair Ταξιδιωτική ασφάλιση Ryanair

audiopain

Member
Μηνύματα
23
Likes
17
Καλησπέρα στην παρέα! Εχω μια απορία. Πετάω για οσλο το Μάιο με Ryanair. Οταν έκλεινα τα εισιτήρια στο βήμα που μου ζητά να επιλέξω ασφάλιση τάξ. εγω επέλεξα οτι εχω δική μου (ενώ δέν εχω).Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα; Ειναι υποχρεωτική η τάξ.ασφαλιση;
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και δεν είναι υποχρεωτική.
 

vasiliss

Member
Μηνύματα
917
Likes
8.352
Επόμενο Ταξίδι
Οδικό στην ;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Όταν έκλεινα τα εισιτήρια για Ιορδανία με Ryanair , έκλεισα και την ταξιδιωτική ασφάλεια που προσφερόταν εκείνη τη στιγμή. Διαβάζοντας αργότερα τους όρους, είδα το παρακάτω:

Γεωγραφικά Όρια
Περιοχή 2: Η Ευρωπαϊκή Ήπειρος δυτικά των Ουραλίων, Μαδέιρα, Κανάριες Νήσοι, Ισλανδία, Αζόρες, Μεσόγειοι Νήσοι και μη Ευρωπαϊκές χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο (με εξαίρεση την Αλγερία, το Ισραήλ, το Λίβανο και τη Λιβύη.)


οπότε συμπέρανα ότι η Ιορδανία δεν συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που είσαι ασφαλισμένος και απορώ γιατί πρόσφεραν την ασφάλεια για αυτή την χώρα την στιγμή της κράτησης των εισιτηρίων.
Κάνω κάπου λάθος;

Προσπαθώ με mail να βγάλω κάποιο συμπέρασμα, αλλά η Ryanair με παραπέμπει στην ασφαλιστική εταιρεία, καθώς λέει αυτή δεν πουλάει ασφάλειες αλλά είναι μόνο μεσάζων!!!

Η αφαλιστική -Europ Assistance - δεν έχει απαντήσει εδώ και δύο ημέρες, οπότε προσανατολίζομαι να ακυρώσω την ασφάλεια και να ζητήσω επιστροφή χρημάτων αφού δεν έχουν περάσει ακόμη οι 14 ημέρες από την αγορά.

Μήπως έχει κανείς κάποια περαιτέρω γνώση του θέματος;;
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Παρε και ενα τηλεφωνο μολις ειδα πως εχει και εδω Ελλάδα :
Διεύθυνση κεντρικών γραφείων Αττικής:
Πειραιώς αρ.205
Ταύρος T.K 17778
Tηλ. 2103497000
e-mail: [email protected]
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.242
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom