Τριήμερα χωρίς άδεια

MelinaK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Οπουδήποτε
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία
Για όλους όσους δεν έχουν ευελιξία στο ζήτημα δουλειάς, ξεκινώ αυτό το νέο θέμα συζήτησης για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για δρομολόγια πτήσεων Παρασκευή βράδυ με Δευτέρα βράδυ ή Πέμπτη βράδυ με Κυριακή βράδυ ώστε να χρησιμοποιηθεί μόνο μια μέρα άδειας ή και καθόλου (για τα τριήμερα του έτους) καθώς και για προορισμούς ιδανικούς για περιορισμένο διάστημα aka το θέμα "Τριήμερα χωρίς άδεια". Συγχωρείστε με αν έχει ήδη συζητηθεί στο forum αλλά δεν το βρήκα!

Last edited:

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Θα με ενδιέφερε και εμένα, από αεροδρόμιο Θεσ/νκης.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Για όλους όσους δεν έχουν ευελιξία στο ζήτημα δουλειάς, ξεκινώ αυτό το νέο θέμα συζήτησης για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για δρομολόγια πτήσεων Παρασκευή βράδυ με Δευτέρα βράδυ ή Πέμπτη βράδυ με Κυριακή βράδυ ώστε να χρησιμοποιηθεί μόνο μια μέρα άδειας ή και καθόλου (για τα τριήμερα του έτους) καθώς και για προορισμούς ιδανικούς για περιορισμένο διάστημα aka το θέμα "Τριήμερα χωρίς άδεια". Συγχωρείστε με αν έχει ήδη συζητηθεί στο forum αλλά δεν το βρήκα!
Κωνσταντινούπολη, αναχώρηση Παρασκευή 07:00 και επιστροφή Κυριακή 21:45 με Sky Express
Μπέργκαμο, αναχώρηση Σάββατο 13:40, επιστροφή Δευτέρα 19:10 με Ryanair

paefstra

Member
Συγγραφέας
Κωνσταντινουπολη και Παρισι εχει 3 φορες τη μερα, Βρυξελλες και Μιλανο πρωι βραδυ καθε μερα, με Aegean. Δεν βαζω Λονδινο που θελει διαβατηριο, ESTA κλπ. γιατι ειναι μπλεξιμο.
Εγω εκλεισα Μαδριτη αναχωρηση πρωι και επιστροφη ξεμερωματα μετα τα μεσανυχτα, ψαξτο λιγο, επισης επιλογες πρωι βραδυ το καλοκαιρι.
Αν βαλεις και τη Sky Express, οι επιλογες ωρας ειναι παρα πολλες στις σημαντικες πολεις της Ευρωπης.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Σκεφτόμουν να ξεκινούσα μια εξιστόρηση τέτοιων τριημέρων, τελικά το άφησα γιατί δεν πίστευα ότι θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πλέον έχω καταπιαστεί με τη συγγραφή άλλων 2 ιστοριών που λέω να ανεβάσω εν καιρώ, οπότε το είχα παγώσει...

Ξεχωρίζω 3 από Αθήνα, αν και προφανώς υπάρχουν πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις που δεν έχω πάει.

1. Γενεύη σε συνδυασμό με Ανεσί. Συνήθως βρίσκεις φθηνά αεροπορικά, επίσης η επιστροφή της Easyjet που φεύγει από Γενεύη στις 6 το πρωί βολεύει αν μπορέσεις να κλέψεις κανένα δίωρο το πρωί της Δευτέρας από τη δουλειά. Τα αξιοθέατα είναι λίγα, οπότε πας ουσιαστικά για τη βόλτα.

2. Χαϊδελβέργη. Τουλάχιστον πέρυσι που είχα πάει, είχε πτήση για Στουτγάρδη αργά το απόγευμα, οπότε πήγαινες στο αεροδρόμιο μετά τη δουλειά την Παρασκευή. Στο γύρνα, έφευγε από εκεί αργά το απόγευμα Κυριακής και έφτανες Αθήνα κατά τις 3 το βράδυ. Οπότε είχες πλήρες ΣΚ. Από Στουτγάρδη πας εύκολα με τρένο στη γραφική Χαϊδελβέργη. Η πόλη είναι όμορφη και χωρίς πάρα πολλά αξιοθέατα. Αν θες πας με τρένο και στο Sinsheim, στο μουσείο των αυτοκινήτων / αεροπλάνων (έχει στάση ακριβώς απέναντι), το οποίο θεωρώ must για τους φανς του είδους. ;)

3. Έχω κάνει και το Λονδίνο, περιστασιακά με τζάμπα αεροπορικά, πήγαινε με Easyjet και γύρνα με Ryanair. Προφανώς δεν γυρίζεις την πόλη, αλλά κάνεις άνετα μια βόλτα στη νότια όχθη, στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Picadilly ή βλέπεις επιλεκτικά 1-2 μουσεία που σε ενδιαφέρουν. Το Λονδίνο το ανακάλυψα πρόσφατα, οπότε έχω πολλά κενά να συμπληρώσω στην πόλη. :haha:

fenia42

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θεσσαλονίκη παρασκευή βράδυ με την απογυεματινη για Μόναχο , επιστροφή είτε Κυριακή βράδυ είτε Δευτέρα με την πρωινή αν κάποιος δουλεύει απόγευμα. Από το Μόναχο πας Αυστρία Ελβετία άνετα. Ετσι λέω να το κάνω κάποια στιγμή χειμώνα και να πάω στο Χαλστατ.
Άλλες καθημερινές πτήσεις της ετζιαν για Γερμανία είναι Φρανκφούρτη Στουτγκαρδη Ντισελντορφ.

MelinaK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Οπουδήποτε
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία
Αθηνα-Βουκουρεστι υπηρχαν μέχρι πρότινος βραδινές πτήσεις τις Παρασκευές και επιστροφή Δευτέρα βράδυ. Ο,τι πρέπει για τριήμερο για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν είμαι βέβαιη ότι είναι ίδιο το πρόγραμμα πτησεων ακόμα.
Έχει κάποιος εμπειρία από Σλοβακία; Αξίζει να αφιερώσεις ένα τριήμερο σε Μπρατισλάβα και κάπου αλλού στη χώρα;

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχει κάποιος εμπειρία από Σλοβακία; Αξίζει να αφιερώσεις ένα τριήμερο σε Μπρατισλάβα και κάπου αλλού στη χώρα;
Η Μπρατισλάβα κατ' εμέ είναι για 2ημερο. Δεν είναι κάτι το φοβερό. Η Σλοβακία έχει υπέροχη φύση στην επαρχία της, αλλά δύσκολο να τη συνδυάσεις με Μπρατισλάβα σε 3 μόλις μέρες. Αν κάτι μπορώ να προτείνω κοντά στην πρωτεύουσα είναι το Devin με το κάστρο του, αλλά η μεταφορά να γίνει με ποταμόπλοιο και όχι οδικώς!
Δεν ξέρω αν λειτουργεί όλο τον χρόνο, αλλά τέλος Μαΐου που το είχα πάρει εγώ ήταν μαγεία να ανεβοκατεβαινεις τον Δούναβη με το αεράκι να σε χτυπάει και βλέποντας όμορφα τοπία στις όχθες!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Άλλες καθημερινές πτήσεις της ετζιαν για Γερμανία είναι Ντισελντορφ.
Την πτηση Ντισελντορφ Θεσσαλονικη την εχω χρησιμοποιησει δυο τρεις φορες γιατι εβρισκα δωρεαν εισιτηρια για επιστροφη απο Βελγιο η Ολλανδια στο πατρικο. Το αεροδρομιο ειναι σε κομβικο σημειο και εξυπηρετει 3 χωρες ακομη αν συνυπολογιστει και το Λουξεμβουργο.
Στα αρνητικα οτι πεταει Θεσσαλονικη νωρις το μεσημερι και η τελευταια μερα του ταξιδιου ειναι τελειως χαμενη. Αν ομως λεμε για δωρεαν εισιτηρια, θα ηταν παραλογο να γκρινιαξει κανεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom