Εμάς γιατί δεν μας δίνουν δωρεάν; Ποια κάρτα είναι αυτή;Μεσω πιστωτικης της Alpha bank.
Εμάς γιατί δεν μας δίνουν δωρεάν; Ποια κάρτα είναι αυτή;Μεσω πιστωτικης της Alpha bank.
Το μισο φορουμ πεταει δωρεαν καλε.Εμάς γιατί δεν μας δίνουν δωρεάν; Ποια κάρτα είναι αυτή;
Κατάλαβα ευχαριστώ.. Για μένα αυτά δεν είναι δωρεάν εισιτήρια, πληρώνεις τους φόρους.
Έχει ιδανικές πτήσεις Παρασκευή βράδυ με Δευτέρα βράδυ σε τιμές που θυμίζουν τις παλιες καλές εποχές με 40 ευρώ πηγαινελα. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έχει ενθουσιάσει τους περισσότερους και σκέφτομαι ότι ίσως με λίγα παραπάνω χρήματα να αξίζει κανείς να πάει αλλού.Η Μπρατισλάβα κατ' εμέ είναι για 2ημερο. Δεν είναι κάτι το φοβερό. Η Σλοβακία έχει υπέροχη φύση στην επαρχία της, αλλά δύσκολο να τη συνδυάσεις με Μπρατισλάβα σε 3 μόλις μέρες. Αν κάτι μπορώ να προτείνω κοντά στην πρωτεύουσα είναι το Devin με το κάστρο του, αλλά η μεταφορά να γίνει με ποταμόπλοιο και όχι οδικώς!
Δεν ξέρω αν λειτουργεί όλο τον χρόνο, αλλά τέλος Μαΐου που το είχα πάρει εγώ ήταν μαγεία να ανεβοκατεβαινεις τον Δούναβη με το αεράκι να σε χτυπάει και βλέποντας όμορφα τοπία στις όχθες!
Να σου πω εγώ αν δεν είχα πάει κι έβρισκα αυτή την τιμή θα έκλεινα.Έχει ιδανικές πτήσεις Παρασκευή βράδυ με Δευτέρα βράδυ σε τιμές που θυμίζουν τις παλιες καλές εποχές με 40 ευρώ πηγαινελα. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έχει ενθουσιάσει τους περισσότερους και σκέφτομαι ότι ίσως με λίγα παραπάνω χρήματα να αξίζει κανείς να πάει αλλού.
Παιδιά το καθένα έχει τη γλύκα του....Πλεον επιδιωκω κιολας περισσοτερα 2ημερα-3ημερα το χρονο παρα λιγοτερα πολυημερα ταξιδια.
Μια καλή περίπτωση είναι το δρομολόγιο της EasyJet προς το MXP του Μιλάνο, σε καλές μάλιστα ώρες.Θα με ενδιέφερε και εμένα, από αεροδρόμιο Θεσ/νκης.
Αν γυρίζεις από το Σάο Πάολο με 19 ευρώ φόρους, το λες και δωρεάν.Κατάλαβα ευχαριστώ.. Για μένα αυτά δεν είναι δωρεάν εισιτήρια, πληρώνεις τους φόρους.
Εμείς τα μετατρέπουμε όλα σε μίλια για να εκμεταλλευτούμε το δίκτυο της star alliance.
Είναι λίγο πιο πολύπλοκο από αυτό που θέλουμε να πιστεύομε.Αν γυρίζεις από το Σάο Πάολο με 19 ευρώ φόρους, το λες και δωρεάν.