Τριήμερα χωρίς άδεια

exploring

Member
Το μισο φορουμ πεταει δωρεαν καλε.
Εχεις διαβασμα
Alpha bank bonus
Κατάλαβα ευχαριστώ.. Για μένα αυτά δεν είναι δωρεάν εισιτήρια, πληρώνεις τους φόρους.
Εμείς τα μετατρέπουμε όλα σε μίλια για να εκμεταλλευτούμε το δίκτυο της star alliance.

MelinaK

Member
Επόμενο Ταξίδι
Οπουδήποτε
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία
Η Μπρατισλάβα κατ' εμέ είναι για 2ημερο. Δεν είναι κάτι το φοβερό. Η Σλοβακία έχει υπέροχη φύση στην επαρχία της, αλλά δύσκολο να τη συνδυάσεις με Μπρατισλάβα σε 3 μόλις μέρες. Αν κάτι μπορώ να προτείνω κοντά στην πρωτεύουσα είναι το Devin με το κάστρο του, αλλά η μεταφορά να γίνει με ποταμόπλοιο και όχι οδικώς!
Δεν ξέρω αν λειτουργεί όλο τον χρόνο, αλλά τέλος Μαΐου που το είχα πάρει εγώ ήταν μαγεία να ανεβοκατεβαινεις τον Δούναβη με το αεράκι να σε χτυπάει και βλέποντας όμορφα τοπία στις όχθες!
Έχει ιδανικές πτήσεις Παρασκευή βράδυ με Δευτέρα βράδυ σε τιμές που θυμίζουν τις παλιες καλές εποχές με 40 ευρώ πηγαινελα. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έχει ενθουσιάσει τους περισσότερους και σκέφτομαι ότι ίσως με λίγα παραπάνω χρήματα να αξίζει κανείς να πάει αλλού.

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχει ιδανικές πτήσεις Παρασκευή βράδυ με Δευτέρα βράδυ σε τιμές που θυμίζουν τις παλιες καλές εποχές με 40 ευρώ πηγαινελα. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έχει ενθουσιάσει τους περισσότερους και σκέφτομαι ότι ίσως με λίγα παραπάνω χρήματα να αξίζει κανείς να πάει αλλού.
Να σου πω εγώ αν δεν είχα πάει κι έβρισκα αυτή την τιμή θα έκλεινα.
Ναι μεν δεν είναι Βουδαπέστη και Βιέννη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζει μια επίσκεψη κιόλας.
Απλά τη μια μέρα θα την αφιέρωνα σε κάποια εκδρομουλα στη φύση.

nick07

Member
Ωραιο thread αυτο. Τα πιο ομορφα ταξιδια που εχω κανει ηταν κατι εκδρομικα 2ημερα-3ημερα που ξεφευγεις, περνας ενα ωραιο weekend κ γυρνας. Μεχρι και για 1.5 μερα εχω πεταχτει σε Κροατια, Πολωνια, Ιταλια που ειχα βρει αρκετα οικονομικες τιμες σε κατι ψιλοακυρες ωρες με backpack σε low cost. Την πρωτη φορα που το δοκιμασα νομιζα πως θα ειναι πολυ κουραστικο κ δεν θα αξιζει τον κοπο, αλλα μονο ετσι δεν ηταν. Πλεον επιδιωκω κιολας περισσοτερα 2ημερα-3ημερα το χρονο παρα λιγοτερα πολυημερα ταξιδια.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Δεν ήμουν υπέρ των 3ήμερων ταξιδίων μέχρι που πήγα το πρώτο! Επιλέγω το προορισμό με μοναδικό κριτήριο τις ώρες πτήσης. Ιδανικά θα ήταν η πτήση αναχώρησης να είναι μεταξύ 10:00 και 12:00 και επιστροφή 19:00 με 21:00 γιατί υπάρχει και η διαδρομή προς και από το αεροδρόμιο που είναι 2,5 ώρες. Δυστυχώς οι φθηνές πτήσεις γίνονται όλο και λιγότερες μιας και οι low cost κλείνουν τις βάσεις τους στα ελληνικά αεροδρόμια και με τις regular δύσκολα βρίσκεις καλές τιμές.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Θα με ενδιέφερε και εμένα, από αεροδρόμιο Θεσ/νκης.
Μια καλή περίπτωση είναι το δρομολόγιο της EasyJet προς το MXP του Μιλάνο, σε καλές μάλιστα ώρες.
Η ίδια εταιρεία πετάει και προς Βερολίνο για ΠΣΚ ωστόσο η επιστροφή είναι νωρίς, οπότε ίσως να βολεύει συνδυαστικά με κάποια άλλη.

Ωραία πτήση είναι και αυτή πτος τη Ζυρίχη το απόγευμα της παρασκευής με την Aegean, όμως μόνο αν βρεθεί σε προσφορά που να αξίζει τα χρήματα της. Από κει και πέρα επιλογές υπάρχουν, μένεις Ζυρίχη, φεύγεις Για Λουκέρνη κ.α.
Ομοίως με την Aegean πολλές Γερμανικές πόλεις όπως το Μόναχο ή η Στουτγκάρδη μόνο σε περίπτωση χαμηλής τιμής για μένα. Η Φρανγκφούρτη βγαίνει και σε ΣΚ, καθώς έχει αναχώρηση πολύ νωρίς το Σάββατο.
To Βελιγράδη είναι ακόμα μια επιλογή μιας και η Air Serbia έχει αρκετές πτήσεις, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Τώρα, όσο υπάρχει ακόμα η -Ryan θα λέμε και θα κλαίμε- στο παιχνίδι είναι η Μάλτα, η Βουδαπέστη, τα Χανιά, h Ρώμη από Σάββατο πρωί μέχρι Κυριακή βράδυ και η Νυρεμβέργη.
Τέλος είναι και η σταθερή πτήση της Wizz για Κουταίσι, που δε καταλαβαίνω όμως το λόγο για τον οποίο ανέβηκε τόσο πολύ τελευταία.

Όλα όσα προανέφερα αφορούν πτήσεις από τις 17:00 και μετά της Παρασκευής ή αρκετά πρωινές του Σαββάτου.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σρι Λάνκα - Νότια Ινδία
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Κατάλαβα ευχαριστώ.. Για μένα αυτά δεν είναι δωρεάν εισιτήρια, πληρώνεις τους φόρους.
Εμείς τα μετατρέπουμε όλα σε μίλια για να εκμεταλλευτούμε το δίκτυο της star alliance.
Αν γυρίζεις από το Σάο Πάολο με 19 ευρώ φόρους, το λες και δωρεάν.

exploring

Member
Αν γυρίζεις από το Σάο Πάολο με 19 ευρώ φόρους, το λες και δωρεάν.
Είναι λίγο πιο πολύπλοκο από αυτό που θέλουμε να πιστεύομε.
Δωρεάν δεν δίνει κανένας τίποτε.
Τέλος, μιας και αναφερθήκατε, η Βραζιλία έχει ειδικό καθεστώς τιμολόγησης που απαγορεύει στους αερομεταφορείς να χρεώνουν επιπλέον προμήθεια καύσιμων και κρυφών φόρων.
Μόνη εξαίρεση οι Τούρκοι αν δεν απατώμαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom