Τριήμερο εντος Ελλάδας χωρίς αυτοκίνητο??

nikolaosorf

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε που μπορω να παω ενα ρομαντικο διημερο με τη κοπελα μου, χωρις αυτοκινητο και να ειναι σχετικα οικονομικα. Σκεφτομαστε για το τριημερο 3-5 Ιανουαριου. Εχουμε σκεφτει για Ναυπλιο, ολες οι πληροφοριες ειναι ευπροσδεκτες.
Ευχαριστω!
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.296
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Από πού; Υποθέτω από Αθήνα;
Πάτρα, Περαχώρα, Αίγινα, Τζια και, η πιο σοφή επιλογή, Ναύπλιο!
 

nikolaosorf

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Έχεις να μας προτείνεις κάποιο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο; Ή καμία επιπλέον πληροφορία για το Ναύπλιο;
Ευχαριστω πολυ!
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.296
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Αν υπάρχει ακόμη το μπαρ "Λάθος " αναζητήστε το (Αυτό και το "Κινέζικο Περίπτερο" της Λισαβόνας είναι τα 2 πιο υπερβολικά στη διακόσμηση μαγαζιά που έχω δει!) !Κατά τα άλλα, περπάτημα πολύ, ωραία μαγαζάκια,καφέ και κυριακάτικη εφημερίδα στην πλατεία..δεν θυμάμαι κάτι άλλο να προτείνω..Διαμονή; Συνήθως πάω μονοήμερη εκεί..Μια φορά είχα μείνει..στο Ησιόνη (αν κ δεν νομίζω ότι επιτρέπεται να προτείνουμε καταλύματα..)
 
Last edited:

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.296
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Διάβασα ότι δεν υπάρχει πια. Κρίμα αν είναι έτσι, ήταν λόγος να πας στο Ναύπλιο.Δεν έχω δει κάτι τέτοιο πουθενά αλλού, σουρεαλιστικές στιγμές.
:icon_sad:
Κρίμα...
Κάτι παρόμοιο υπάρχει και στη Λισαβόνα...Κινέζικο Περίπτερο λέγεται (καλύτερο ήταν το Λάθος, βέβαια)
 

nicpag

Member
Μηνύματα
81
Likes
76
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ισλανδία
Καλησπέρα σε όλους ,
σκεφτόμαστε με την κοπέλα μου να πάμε το φθινόπωρο ή την άνοιξη κάπου στην Ελλάδα για 3-4 μέρες.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε αυτοκίνητο , οπότε πρέπει αν κινούμαστε με λεωφορεία και ΚΤΕΛ . Έχει κανείς να προτείνει τίποτα ; Από Αθήνα ξεκινάμε...
Σκεφτόμασταν για Καρπενήσι ή Καλάβρυτα ή Πήλιο τι λέτε ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
 

blackge

Member
Μηνύματα
33
Likes
2
Καλησπερα, λοιπον αναζητω αυτο ακριβως που γραφω και στον τιτλο για τριημερο με την κοπελα μου. Το ψαξαμε για εξωτερικο αλλα κατι τα οικονομικα , κατι διπλωματα αυτοκινητου π ειναι στη μεση δε βολεψε η δουλεια και το αφησαμε. Θελουμε ομως να παμε καπου εντος Ελλαδας εστω ενα τριημερο. Εχετε να μου προτεινεται προορισμους? Αρχικα να πω οτι εψαξα λιγο παλιοτερα θεματα στο φορουμ αλλα οι περισσοτεροι ξεκιναγαν απο Αθηνα. Εμεις ξεκιναμε απο Θεσσαλονικη οποτε να παμε Ναυπλιο για παραδειγμα ειναι πολυ δυσκολο. Επισης να πω οτι ειχαμε σκεφτει τα ζαγοροχωρια τα οποια εχουμε επισκεφτει και οι δυο στο παρελθον και μας αρεσουν παρα πολυ αλλα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι θελουμε αυτοκινητο για εκει, το οποιο και δυστυχως δεν υπαρχει. Πηλιο για παραδειγμα χωρις αυτοκινητο ειναι καλα?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.565
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom