gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Montreal YUL
Οι πύλες Ε είναι για πτήσεις εκτός Σενγκεν οπότε οι επιλογές σου είναι το Merhaba και το Aspire One. Κανένα από τα δύο δεν είναι κάτι τρομερό. Αν δεν είσαι κουρασμένη, θα σου πρότεινα να πας μία βόλτα στην πόλη της Ζυρίχης, είναι μόνο 10 λεπτά από το αεροδρόμιο με το τρένο. Σε αυτήν την περίπτωση δες αν το να βγάλεις 2 εισιτήρια (πήγαινε-έλα) έχει την ίδια τιμή με το ημερήσιο εισιτήριο, οπότε προτίμησε το δεύτερο.Απο την τράπεζά μου έχω προσβαση 5 φορες το χρόνο σε airport lounges. Μου μένουν 2 μεχρι το τελος του ετους. Έχω ενα stopover 4 ωρες στη Ζυρίχη (για Βαλένθια) και οι επιλογές που έχω είναι οι εξής:
Main Terminal
View attachment 548274
Terminal 1
View attachment 548275
Terminal E
View attachment 548276
Στο εισιτηριο δε γραφει σε ποιό τέρμιναλ. Το marhaba είναι το σωστό;
Αν ναι, αξίζει να ξοδέψω το 1 απο τα 2 εισιτηρια που μου μένουν;
Δε ξερω μου φαινεται πολυ ταλαιπα και δε θα το φχαριστηθώ, νομιζω θα αφησω την πολη για αλλη φορά. Ευχαριστώ!Οι πύλες Ε είναι για πτήσεις εκτός Σενγκεν οπότε οι επιλογές σου είναι το Merhaba και το Aspire One. Κανένα από τα δύο δεν είναι κάτι τρομερό. Αν δεν είσαι κουρασμένη, θα σου πρότεινα να πας μία βόλτα στην πόλη της Ζυρίχης, είναι μόνο 10 λεπτά από το αεροδρόμιο με το τρένο. Σε αυτήν την περίπτωση δες αν το να βγάλεις 2 εισιτήρια (πήγαινε-έλα) έχει την ίδια τιμή με το ημερήσιο εισιτήριο, οπότε προτίμησε το δεύτερο.
Εναλλακτικά, κάνε μια βόλτα στο αεροδρόμιο, και εκτός του ελέγχου ασφαλείας έχει πολλά ενδιαφέροντα.