Τότε και τώρα, καλύτερα και χειρότερα

Michael8

Member
Λέω να κάνω και εγώ το πρώτο μου θέμα τώρα που έχω χρόνο απευθυνόμενως κυρίως στους άνω των 30, 40 ετών, αλλά αν έχουμε κάποιο μικρότερο μέλος με εμπειρίες ευπρόσδεκτο.

Μέρη λοιπόν που την πρώτη φορά μας φάνηκαν αδιάφορα, και τη δεύτερη ήταν αποκάλυψη, ή και το αντίστροφο. Είτε λόγω δικιάς μας αλλαγής, είτε λόγω αλλαγής του μέρους. Ή και μέρη που παρά τις όποιες μικρές ή μεγάλες αλλαγές πάντα μας συγκινούν ή απογοητεύουν.

Ευπρόσδεκτες όλες οι απόψεις, ακόμα και πολύ διαφορετικές ή ακραίες, όλες χρήσιμες είναι, μην πέσετε να φαγωθείτε. Η ουσία είναι να πάρουμε καμιά ιδέα.

Να κάνω την αρχή με προορισμό classic για να δώσω το πρώτο λάκτισμα, ελπίζοντας σε λιγότερο classic απαντήσεις.

Άμστερνταμ πρώτη φορά, πολύ τουριστικό, πολύ βαβούρα, πολύ εμπορικοποίηση συγκεκριμένων τομέων, εντάξει είχε και τα καλά του, αλλά δεν μου άρεσε.
Χρόνια μετά, είχε στρώση λίγο το πράγμα, ήταν πιο ενδιαφέρον και πιο ανεκτό, έως συμπαθητικό.
1 χρόνο μετά αποφασίζω να κάνω μικρό τουρ Ολλανδία, τίμιο αν και λίγο επαναλαμβανόμενη χώρα.
Λίγα χρόνια μετά δύσκολα θα ξαναπήγαινα, αλλά αν με ρωτούσαν θα την πρότεινα.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σαν την Ιταλίτσα καμία! Τότε και τώρα και μέχρι να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο θα πηγαίνω και θα ξανα πηγαίνω χωρίς να βαρεθώ στιγμή! Έχει τόσα να δώσει σε εμένα που πολλές φορές σκέφτομαι "ευτυχώς που την έχω δίπλα μου"! Κάνει τον κόσμο λιγότερο μάταιο...

Michael8

Member
Σαν την Ιταλίτσα καμία! Τότε και τώρα και μέχρι να αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο θα πηγαίνω και θα ξανα πηγαίνω χωρίς να βαρεθώ στιγμή! Έχει τόσα να δώσει σε εμένα που πολλές φορές σκέφτομαι "ευτυχώς που την έχω δίπλα μου"! Κάνει τον κόσμο λιγότερο μάταιο...
Εμένα δεν μου αρέσει, αλλά χαίρομαι που μιλάς με τέτοιο πάθος!

paefstra

Member
Συγγραφέας
Γαλλία, πρώτη φορα ημερήσια απο Ντόβερ στη Boulogne-sur-Mer. Πιο πολυ ηθελα να ζήσω το πέρασμα με το πλοίο. Πολυ ωραία ηταν για μια μερα απο το πρωί ως το βραδυ.

Το επαναλάβαμε 2 χρονια μετα με διανυκτέρευση στη Λιλ. Παλι ωραία ηταν.

Και μετα ξεκίνησαν τα πολυήμερα ταξιδια.
Βουργουνδία
Παλι ημερησια στη Λιλ απο Βελγιο
Νορμανδία με Παρισι
Παρίσι σκετο
Λυον και Ανσι
Νίκαια
Τουλουζη.
Και θα συνεχίσω.

Michael8

Member
Γαλλία, πρώτη φορα ημερήσια απο Ντόβερ στη Boulogne-sur-Mer. Πιο πολυ ηθελα να ζήσω το πέρασμα με το πλοίο. Πολυ ωραία ηταν για μια μερα απο το πρωί ως το βραδυ.

Το επαναλάβαμε 2 χρονια μετα με διανυκτέρευση στη Λιλ. Παλι ωραία ηταν.

Και μετα ξεκίνησαν τα πολυήμερα ταξιδια.
Βουργουνδία
Παλι ημερησια στη Λιλ απο Βελγιο
Νορμανδία με Παρισι
Παρίσι σκετο
Λυον και Ανσι
Νίκαια
Τουλουζη.
Και θα συνεχίσω.
Επίσης δεν μου αρέσει, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Nantes, Rennes και γενικότερα φύση και ανθρώπους στο συγκεκριμένο κομμάτι της Γαλλίας. Αν ξέρει κανένας λέει.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε ταξίδι
Εμένα δεν μου αρέσει, αλλά χαίρομαι που μιλάς με τέτοιο πάθος!
Επίσης δεν μου αρέσει, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Nantes, Rennes και γενικότερα φύση και ανθρώπους στο συγκεκριμένο κομμάτι της Γαλλίας. Αν ξέρει κανένας λέει.
Δεν σου αρέσει η Ιταλία, δεν σου αρέσει η Γαλλία και σου αρέσει ο Δούσης!
images.jpeg

Στα όρη στ' άγρια βουνά :icon_evil:

Michael8

Member
Δεν σου αρέσει η Ιταλία, δεν σου αρέσει η Γαλλία και σου αρέσει ο Δούσης! View attachment 547404
Στα όρη στ' άγρια βουνά :icon_evil:
Ο σερ/ζεν πρεμιε/μπον βιβε Τάσος Δούσης είναι το είδωλό μου, κάποια παρεξήγηση έχει γίνει.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε ταξίδι
Ο σερ/ζεν πρεμιε/μπον βιβε Τάσος Δούσης είναι το είδωλό μου, κάποια παρεξήγηση έχει γίνει.
Πέρα από κάποια κανάλια ωραίας αισθητικής με κινηματογραφικά video και ελάχιστα έως καθόλου λόγια, οι υπόλοιποι γνωστοί και άγνωστοι youtubers θα κάνουν κωλοτουμπες, θα φάνε κατσαρίδες, θα κρατήσουν το στόμα τους και θα γουρλωσουν τα μάτια τους μπας και τραβήξουν λίγο την προσοχή της μάζας και του αλγόριθμου που τον ταΐζουν και τους ταΐζει το πληγωμένο εγώ τους. Από όλους αυτούς βλέπω μόνο τον άρχοντα Τάσο Δούση που είναι σαν να πήρες ένα μπάρμπα από το χωριό τον έντυσες με ακριβά φινετσάτα ρούχα, του έδωσες και 2 γλάστρες και του είπες να υποδυθεί τον glamorous pimp. Φοβερά γελοίο το προτείνω. Όπου πάει λέει η θέα κόβει την ανάσα, δεν θα το δείτε πουθενά αλλού αυτό. Θεός με κεφαλαία γράμματα.
Δεν ξέρω τι λες, εγώ δηλώνω fan και γοητευμένος, και θεωρώ το όλο project πανέξυπνο.
Νομίζω καταλαβαίνεις τη χιουμοριστική μου προσέγγιση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα