Υποχρεωτικο σεξ δια νομου στο Αφγανισταν

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
πολύ ελαστικούς τους βρίσκω αυτούς στο Αφγανιστάν!!!σιγά το κακό που θα της κάνει,αν της στερήσει το φαγητό!!θα κάνει και δίαιτα:cool:.εγώ προτείνω να της κόβει το κεφάλι και μετά να βρίσκει καμιά άλλη!:haha:άντε που θα του αρνηθεί κιόλας!μα σε τι κόσμο ζούμε πιά!:shock:
έτσι όπως το πάνε αυτοί σε λίγο θα τους καβαλήσουν οι γυναίκες!αι σιχτιρ,πια!!!!

πέρα από την πλάκα τώρα(η οποία γίνεται μ'αποκλειστικό σκοπό την εκτόνωση των νεύρων απο την παραπάνω εξωφρενική είδηση)η διεθνής κοινότητα τι κάνει??απ' όσο είδα Αμερική και Γερμανία περιορίστηκαν στο ούτε λίγο ούτε πολύ:"πω,πω!!!!!πέσαμε από τα σύννεφα!!!δεν το περιμέναμε αυτό από σένα!!!";)
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Στο Ιράκ, από την άλλη..........

'Με την ανοχή των Αρχών
Εκατοντάδες Ιρακινοί άνδρες νεκροί από ομοφοβικές επιθέσεις

Βαγδάτη
Τα βασανιστήρια και οι ομαδικές εκτελέσεις ανδρών, για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι είναι ομοφυλόφιλοι, αυξάνονται ραγδαία στο Ιράκ, ενώ οι αρχές δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν αυτές τις βιαιότητες, κατήγγειλε η οργάνωση προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Human Rights Watch, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με την έκθεση της οργάνωσης, εκατοντάδες άνδρες έχουν απαχθεί, βασανιστεί και δολοφονηθεί φέτος στην σιιτική συνοικία Σαντρ Σίτι της Βαγδάτης, προπύργιο της ένοπλης οργάνωσης «Στρατός του Μάχντι», επικεφαλής της οποίας είναι ο ακραίος σιίτης ηγέτης Μοκτάντα Σαντρ.
Η έκθεση αποκαλύπτει ότι είναι αδύνατον να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των θανάτων, αλλά οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εκατοντάδες νεκρούς. Θύματα που έχουν επιβιώσει από τις ομοφοβικές αυτές επιθέσεις καταγγέλλουν ότι οι δράστες πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια και ανακρίνουν τα θύματα, προκειμένου να τους αποσπάσουν ονόματα άλλων πιθανών στόχων, πριν τα δολοφονήσουν.
Οι Ιρακινοί γιατροί και οι υπάλληλοι του νεκροτομείου κάνουν επίσης λόγο για ακρωτηριασμούς των θυμάτων.
Σύμφωνα με το Human Rights Watch, οι συγγενείς των θυμάτων όχι μόνο αποκρύπτουν τις επιθέσεις, διότι θεωρούν το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας χειρότερο και από το ίδιο το έγκλημα που διαπράχθηκε, αλλά μάλιστα πολλές από τις επιθέσεις πραγματοποιούνται από μέλη της οικογένειας των θυμάτων και έχουν τον χαρακτήρα «εγκλημάτων τιμής».
Οι δε θύτες δικαιολογούν τις πράξεις τους με το αιτιολογικό ότι τα θύματα «συνιστούν απειλή για την ανδροπρέπεια των Ιρακινών».'

Newsroom ΔΟΛ
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.193
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom