Φαγητό/Διαμονή Αγαθονήσι και Αρκιούς

katkarak

Member
Καλησπέρα σας!Μια μέρα Αγαθονήσι,μια μέρα Αρκιούς...για ν ακούσω προτάσεις από εμπειρίες σας για διαμονή και φαγητό.Τιμές καλές;Ευχαριστώ!

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα σας!Μια μέρα Αγαθονήσι,μια μέρα Αρκιούς...για ν ακούσω προτάσεις από εμπειρίες σας για διαμονή και φαγητό.Τιμές καλές;Ευχαριστώ!
Αρκιους πηγα μονοημερα απο Πατμο και απο την ολιγοωρη παραμονη μου ,μου εμεινε το οργιο θαλασσινων ,φαγαμε του σκασμου,στις τοπ 5 ταβερνες σε νησι που εχω παει.Απο οτι θυμαμαι η ταβερνα ειναι ο Τρυπας ,αλλα και για τον Νικολα απεναντι μου πανε οτι φαγαν εξαιρετικα.Μην φανταστεις ολο και ολο μετρημενες αυτες εχει το νησι ,αλλα σιγουρα θα φας καλα και θα χαλαρωσεις.Μην χασεις να πας και εκδρομη Τηγανακια κλπ νερα σαν να σαι καπου εξοτικα.
Δεν ξερω αν θα πας και αλλου ,αλλα ειναι διπλα σου και η Πατμος

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για τους Αρκιούς τα λέει πολύ σωστά ο @nickostraveller ,η ιστορική ταβέρνα του Τρύπα (που το βράδυ γίνεται και μπαράκι με μουσικές, εμπειριάρα) και ο Νικόλας, αμφότερες με εξαιρετικά μαγειρευτά και φρέσκο ψάρι. Είναι κι άλλη μία, πάνω στο δρόμο για τα Τηγανάκια, ωστόσο όταν είχα πάει δε την πέτυχα ανοικτή.
Στο Αγαθονήσι είναι σταθερή αξία ο George, μαγειρεύει η γυναίκα του που δεν είναι Ελληνίδα καλύτερα από Ελληνίδα, τα ψάρια είναι επίσης ολόφρεσκα, υπάρχουν όμως κι άλλες δύο, μια στο λιμάνι κι άλλη μία στο δρόμο προς το μικρό χωριό.

Ωραίες επιλογές νησιών. ;)

Last edited:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Για Αγαθονήσι και Αρκιούς πάλι: Γνωρίζει κάποιος αν πάμε χωρίς να έχουμε κλείσει διανυκτέρευση, θα βρούμε δωμάτια να κοιμηθούμε;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για Αγαθονήσι και Αρκιούς πάλι: Γνωρίζει κάποιος αν πάμε χωρίς να έχουμε κλείσει διανυκτέρευση, θα βρούμε δωμάτια να κοιμηθούμε;
Αν μιλούσαμε λίγα χρόνια πίσω θα σου έλεγα πως αξίζει το ρίσκο, τελευταία όμως έχει τρομάξει το μάτι μου με τις πληρότητες και τις τιμές.
Δεδομένου ότι τα καταλύματα είναι ελάχιστα, θα σου έλεγα να μη το επιχειρήσετε χωρίς να πάρετε τα τηλέφωνα σας πρώτα, εκτός αν υπάρχει εναλλακτική επιστροφής.

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Είχαμε φάει εξαιρετικό κατσικάκι στο Μαράθι, πεντανόστιμο.
Το νησάκι αξίζει και οι ταβερνες του επίσης. Μην το χάσετε αν πάτε μέχρι Αρκιούς.

katkarak

Member
Αρκιους πηγα μονοημερα απο Πατμο και απο την ολιγοωρη παραμονη μου ,μου εμεινε το οργιο θαλασσινων ,φαγαμε του σκασμου,στις τοπ 5 ταβερνες σε νησι που εχω παει.Απο οτι θυμαμαι η ταβερνα ειναι ο Τρυπας ,αλλα και για τον Νικολα απεναντι μου πανε οτι φαγαν εξαιρετικα.Μην φανταστεις ολο και ολο μετρημενες αυτες εχει το νησι ,αλλα σιγουρα θα φας καλα και θα χαλαρωσεις.Μην χασεις να πας και εκδρομη Τηγανακια κλπ νερα σαν να σαι καπου εξοτικα.
Δεν ξερω αν θα πας και αλλου ,αλλα ειναι διπλα σου και η Πατμος
Ευχαριστώ πολύ!Έχω πάει Πάτμο δυο φορές...υπέροχα!
Αυτά τα δυο με την Κάσο μου έμειναν διαμονής από Δωδεκάνησα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom