Εσθονία Φωτογραφίζοντας το Tallinn

xenos

Member
Μηνύματα
2.414
Likes
804
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ξαδερφουλα χαιρομε να σε διαβαζω,:haha: η ιστορια σου δεν κουρασε καθολου.
Ποτε πηγες?
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.417
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πολύ ωραίες φωτο, μπράβο !
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ε μόνο φωτογραφίες; Γράψε και δυο λόγια...
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Σας ευχαριστω, ειναι ενα φωτοστορυζ, ετσι θα μεινουμε σε μια ιστορια με φωτος και οχι σε μια ιστορια με λογια. Θα γραψω εν συντομια καποια πραγματακια:

Το ταξιδι πραγματοποιηθηκε το σαββατοκυριακο
10-12/02, η θερμοκρασια ηταν γυρω στους - 15 μεσο ορο απο οτι θυμαμαι. Το σαββατο ειχε απιστευτη μερα, ηλιολουστη και ετσι μπορεσαμε να απολαυσουμε τη χιονισμενη πολη απο το λοφο Toompea με ενα καταγαλανο ουρανο, ωραιο contrast.Τη δευτερη μερα ειδαμε ενα αλλο προσωπο, χιονισε! Ειναι μια πραγματικα μικρη πρωτευουσα, ανετα τη βλεπει καποιος σε μια μερα.

Καποιες χρηστικες ινφο:

Απο το αεροδρομιο στην πολη πας με το λεωφορειο νουμερο 90Κ και το λεωφορειο νουμερο 2. Εμεις πηραμε το 90Κ, 2 ευρω το εισητηριο, το οποιο μπορεις να το αγορασεις και απο τον ιδιο τον οδηγο και σε 20 λεπτα εισαι στο κεντρο.

Μειναμε εδω: St. Petersbourg Hotel - Boutique hotel in Tallinn’s Old Town , φυγαμε με τις καλυτερες εντυπωσεις.

Και μια απο τις 2 μερες δειπνησαμε εδω: vonKrahl.ee - Restaurant Vanaema Juures , πολυ καλο φαγητο, πολυ καλες τιμες, αψογο σερβις, φορμα για κρατηση δεν εχει, απλα εστειλα ενα μειλ και πηρα επιβεβαιωση της κρατησης μου.

Για σουπερ σοκολατα: http://www.pierre.ee/

Ice skating: Uisuplats - uisutamine, uisutama, vaba, σχετικα μεγαλη ειναι η πιστα, εχει και Π αν φοβασαι να κανεις πατιναζ μονος σου, μη διστασεις αν δεις γονεις με διχρονα να μαθαινουν στο παιδακι να κανει πατιναζ, εσυ συνεχισε με το Π, εγω αυτο εκανα, ο φοβος καμια φορα δε σε αφηνει να ευχαριστηθεις καποια πραγματα, αλλα το πεισμα απο την αλλη δε σε αφηνει να τα παρατησεις και για να μη φαω μουτρα, δοντια και ποδια, ημουνα μια ωρα με το Π!

Οι λογοι που πηγαμε μεσα στο χειμωνα ειναι που ειμαι φαν του και το τοπιο που αντικρυσα μου αρεσε, δε μας εμποδισε να κανουμε τις βολτες, βεβαια καποιες στιγμες χρειαζομασταν να μπουμε σε καποιο κλειστο χωρο, ωστε να ζεσταθουμε. Και ο αλλος ειναι μια προσφορα που ειχε βγαλει τον Αυγουστο του 2011 η Lufthansa με 89 ευρω απο Frankfurt.

Αυτα τα ολιγα! :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.256
Μέλη
38.892
Νεότερο μέλος
Petr23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom