ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ, ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΑΧΑΪΑΣ

taniakar

Member
Μηνύματα
240
Likes
125
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο γύρος του κόσμου
Εδώ και λίγα χρόνια μένω στην πόλη της Πάτρας και κάθε τόσο επισκεπτόμαστε διάφορα μέρη της Πελοποννήσου, έχοντας ως σκοπό να τη γυρίσουμε όλη πριν φύγουμε από Πάτρα. Ενώ, λοιπόν, έχουμε γυρίσει όλη Κορινθία, την Αρκαδία, τη Μεσσηνία και την Αχαϊα, δεν έχουμε πάει καθόλου προς Χαλανδρίτσα και Καλέντζι, τα οποία και σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε το επόμενο Σάββατο. Θα ήθελα, όποιος ξέρει την περιοχή, να μου προτείνει αξιοθέατα, μέρη για περπάτημα στη φύση, καλό παραδοσιακό φαγητό και καφέ! Ποιά άλλα χωριά στην περιοχή αξίζουν την προσοχή μας?
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Η Χαλανδριτσα δε λεει τιποτα κατα τη γνωμη μου...αλλα περνωντας απο κει θα κρινετε κι απο μονοι σας...συνεχιζοντας ομως απο χαλανδριτσα θα βρειτε το χωριο Καταρακτης (έχει παρει το ονομα του απο τον καταρακτη που βρισκεται εκει)...Πιο πανω(κανενα εικοσαλεπτο )ωραιο χωριο ειναι ο Καλανος και μπορειτε να φατε σπιτικο φαγητο στην ομονυμη ταβερνα...τελος ωραια διαδρομη ειναι να ανεβειτε στο χωριο Μιχα που βρισκεται μεσα στα ελατα ...Στο Καλεντζι ειχα παει παλιοτερα αρκετες φορες αλλα δυστυχως δεν έχω συγκρατησει κανενα ονομα εστιατοριου...παντως ειναι πανεμορφο χωριο και αξιζει σιγουρα πατε!
 

taniakar

Member
Μηνύματα
240
Likes
125
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο γύρος του κόσμου
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Δάφνη. Θα κάνουμε τη βόλτα μας το προσεχές Σάββατο σε όλα τα χωριά που προτείνεις! Το φανταζόμουν ότι η Χαλανδρίτσα δε λέει και πολλά...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.663
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom