Χαλκιδικη....Που να παω???

paefstra

Member
Συγγραφέας
200 ευρώ το δίκλινο τη βραδιά σε 5στερο (ή έστω 4στερο) με ημιδιατροφή προσωπικά τα βρίσκω super οικονομικά. Για σκεφθείτε το: 2 άτομα διαμονή τη βραδιά +2 γεύματα πλούσια την ημέρα. Όταν πλέον πληρώνεις 100 ευρώ τη βραδιά για ένα δωματιάκι σε νησί απλά για τον ύπνο, με τα διπλάσια χρήματα που περιλαμβάνουν και 2 γεύματα την ημέρα, και όλες τις άλλες παροχές πολυτελείας που υπάρχουν ενδεχομένως στο resort (π.χ. χρήση πισίνας, υδρομασάζ, κλπ), σου προσφέρεται ένα σαφώς πιο value for money "πακέτο".
Η Ειρήνη ταξιδεύουν με παιδια, άρα 8 γεύματα τη μερα για 4 ατομα, πρωινό και βραδινό.
Βάλε πόσα θες έξω για 8 φουλ γεύματα, όχι τυρόπιτα φούρνου κατεψυγμένη.

dammys

Member
Η Ειρήνη ταξιδεύουν με παιδια, άρα 8 γεύματα τη μερα για 4 ατομα, πρωινό και βραδινό.
Βάλε πόσα θες έξω για 8 φουλ γεύματα, όχι τυρόπιτα φούρνου κατεψυγμένη.
Το καταλαβαίνω απλά υπάρχουν πιο family friendly χωριά και στο 1ο και στο 2ο πόδι και οικονομικότερες επιλογές....

paefstra

Member
Συγγραφέας
Το καταλαβαίνω απλά υπάρχουν πιο family friendly χωριά και στο 1ο και στο 2ο πόδι και οικονομικότερες επιλογές....
Πάντα υπάρχουν οικονομικότερες αλλα τα ξενοδοχεία με διατροφη και δωρεαν ξαπλώστρα και εξασφαλισμενη διασκέδαση στα παιδιά ειναι τα πιο ξεκούραστα. Πολλοί άνθρωποι έχουν ως προτεραιότητα την ξεκούραση κι όπως είπε και το μέλος που πήγε, αν αθροισει όλες τις παροχές κοστίζει φθηνότερα.

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
Πάντα υπάρχουν οικονομικότερες αλλα τα ξενοδοχεία με διατροφη και δωρεαν ξαπλώστρα και εξασφαλισμενη διασκέδαση στα παιδιά ειναι τα πιο ξεκούραστα. Πολλοί άνθρωποι έχουν ως προτεραιότητα την ξεκούραση κι όπως είπε και το μέλος που πήγε, αν αθροισει όλες τις παροχές κοστίζει φθηνότερα.
Παντα τα εκραζα τα all inclusive μέχρι περσι που πήγαμε την μικρή που μας ειχε φαει να εχει το ξενοδοχείο νεροτσουλήθρες. Ηταν οι καλύτερες διακοπές που κάναμε ποτε με το παιδί. Και εμεις ξεκουραστήκαμε και το παιδί περασε τέλεια. Ακόμα εχει να το λέει. Φέτος ξανακλείσαμε για 5 μέρες. Απαραίτητη προυπόθεση για εμας τουλάχιστον, να ειναι πάνω σε παραλία. Απο χρήματα, αν εχεις σκοπό να τρως σε ταβέρνες/εστιατόρια και οχι να τη βγάζεις με κονσερβες και φούρνους, πάνω κατω τα ιδια βγαίνει.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλησπέρα, προσωπικά είναι τα περισσότερα που έχω δώσει σε ξενοδοχείο. Μέχρι τώρα ήμουνα όπως ξαναέγραψα κατά του στυλ αυτού διακοπών… Πλέον όμως με παιδιά 8 και 11 ετών, Το βρήκα ότι συμφέρει οικονομικά. Ή έστω ότι βγαίνει στα ίδια με κάτι πολύ πιο φτηνό που δεν θα ήταν τόσο καλό. Είχα κλείσει προσφορά από ξενοδοχεία.gr στα 195€ Τελική τιμή μαζί με φόρους διαμονής Τη βραδιά. Για τέσσερα άτομα που φάγανε πάρα πάρα πολύ ήταν αρκετά καλή τιμή. Στο booking είχε 400 τη βραδιά. Μαζί με δραστηριότητες, νεροτσουλήθρες, πισίνες. Δεν ήταν όμως all inclusive , δεν είχαμε ποτά γιατί από επιλογή θέλαμε το βράδυ να βγαίνουμε μόνοι μας έξω βόλτα. Επίσης σαν άτομα μας αρκεί μία μπύρα κάθε βράδυ. Δεν θα μου άρεσε να πίνω πέντε αμφιβόλου ποιότητας κοκτέιλ τη μέρα. Δεν ξέρω αν θα επιλέξω ξανά κάτι τέτοιο. Επίσης είχα κλείσει άλλο κατάλυμα πιο πριν πολύ πιο οικονομικό και άλλο κατάλυμα πιο μετά σε κοντινές περιοχές ώστε να δούμε και διαφορετικά μέρη στην περιοχή. Όντως το στυλ αυτό το θεωρούσα πολύ τουριστικό, και δε με αντιπροσωπεύει. Ήθελα όμως μια φορά να το δω και δεν μας έδεσε καθόλου στο ξενοδοχείο γιατί πηγαίναμε κάθε μέρα για μπάνιο στη θάλασσα σε καλή θάλασσα και το βράδυ πάλι είχαμε βόλτα… επίσης στη Χαλκιδική έχω πάει άλλες πέντε φορές οπότε δεν είχα ανάγκη να δω την περιοχή. Ήταν το πιο οικονομικό με φαγητό που είχα βρει σε στεριά. Κ με καλή θάλασσα. Ευτυχώς είχε καθαρίσει τις ακαθαρσίες του προηγούμενου μήνα 🤣

Last edited:

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Δες 30 χρόνια + στην Χαλκιδική στο Πευκοχώρι δεν πάω και να είναι ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και προτιμώ να με δείρουνε...
Ίσως έχει περισσότερο κόσμο το σ/κ και από Μύκονο ή Σαντορίνη ανά τ.μ

Υ.Γ άμα πάω ξέρω και πού και πότε θα πάω
[/QUO
για πισίνες εκεί μπορεί να είναι όλα καλά όμως για το ξενοδοχείο αλλά μας γράφουν. Πρέπει να είναι μια από τις χειρότερες κριτικές που έχω διαβάσει.

Βρίσκεται πολύ μακριά από την θάλασσα, πάνω σε ένα λόφο έξω από το χωριό.
View attachment 544097
ειναι όντως στο τέρμα του λόφου πάνω και δεν πας με τα πόδια θάλασσα, αν και είδα αρκετούς που το έκαναν. Έχει λεωφορειάκια κάθε 1 h που σε μεταφέρουνε σε πολύ καλό σημείο της θάλασσας. Ή το βράδυ στο κέντρο του χωριού μέχρι της 10. Εμείς δύο βράδια που αργήσαμε και δεν πήραμε το τελευταίο λεωφορείο πήραμε 5 € ταξί και μας ανέβασε. Είχαμε αυτοκίνητο αλλά επιλέξαμε να μην το ξεμπαρκάρουμε γιατί και ο δρόμος είναι αρκετά στενός αλλά κυρίως δε θα είχαμε που να το παρκάρουμε. Όταν όμως πήγαμε για μπάνιο προς Παλιούρι δεν μπλέξαμε μέσα στην κίνηση αλλά πήγαμε με το δικό μας όχημα. Θεωρώ πολύ βολικό το λεωφορειάκι που είχαν …

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Παντα τα εκραζα τα all inclusive μέχρι περσι που πήγαμε την μικρή που μας ειχε φαει να εχει το ξενοδοχείο νεροτσουλήθρες. Ηταν οι καλύτερες διακοπές που κάναμε ποτε με το παιδί. Και εμεις ξεκουραστήκαμε και το παιδί περασε τέλεια. Ακόμα εχει να το λέει. Φέτος ξανακλείσαμε για 5 μέρες. Απαραίτητη προυπόθεση για εμας τουλάχιστον, να ειναι πάνω σε παραλία. Απο χρήματα, αν εχεις σκοπό να τρως σε ταβέρνες/εστιατόρια και οχι να τη βγάζεις με κονσερβες και φούρνους, πάνω κατω τα ιδια βγαίνει.
Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ τόσα χρόνια. Είμαι 43 χρονών και πάντα έλεγα ότι τα βραχιολάκια είναι σκλαβιά. Αν πάρεις στα παιδιά ένα παγωτό, ένα χυμό, ένα καλαμπόκι μαζεύονται για πλάκα τα χρήματα. Ακόμα και στο φούρνο μία τυρόπιτα είχε τρεισήμισι ευρώ. Φέτος πρώτη φορά δοκίμασα αυτό το στυλ και πραγματικά ξεκουραστήκαμε και το απολαύσαμε και οι τέσσερις. Θεωρώ όμως δεδομένο το δίωρο κολύμπι στη θάλασσα, και τη βραδινή βόλτα το βράδυ για ποτάκι έξω. Το βραδινό λοιπόν αν το κανονίσεις να το φας εξίμισι ώρα που ξεκινάει σου βγαίνει άνετα πρόγραμμα και με ύπνο το μεσημέρι! Πραγματικά με παιδιά είναι ό,τι καλύτερο!

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Είχα κοιτάξει αλλά κάτω από 110€ το 4κλινο δεν είχα βρει….οχι μόνο Χαλκιδική, αλλά και Πελοπόννησο κ σε άλλα μέρη…. Ειδικά δεύτερο πόδι απλησίαστες τιμές…

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Σε ποιο πήγατε αν επιτρέπεται; Σίγουρα αυτό που πήγαμε εμείς θα ήταν το πιο οικονομικό... Φαντάζομαι τα grecotel έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα σε φαγητά αλλά κ σε όλα τα υπόλοιπα!

panlek30

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
Σε ποιο πήγατε αν επιτρέπεται; Σίγουρα αυτό που πήγαμε εμείς θα ήταν το πιο οικονομικό... Φαντάζομαι τα grecotel έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα σε φαγητά αλλά κ σε όλα τα υπόλοιπα!
Δεν αφορουσε τη Χαλκιδικη η απαντηση μου αλλα γενικοτερα. Σωστα μαντεψες. Σε Grecotel πηγαμε στην Πελοπονησσο κ ηταν αριστο σε ολα. Grecotel θα ειναι κ φετος αλλα διαφορετικο ξενοδοχειο.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Δεν αφορουσε τη Χαλκιδικη η απαντηση μου αλλα γενικοτερα. Σωστα μαντεψες. Σε Grecotel πηγαμε στην Πελοπονησσο κ ηταν αριστο σε ολα. Grecotel θα ειναι κ φετος αλλα διαφορετικο ξενοδοχειο.
Για του χρόνου ρωτάω, αλλά το καλογρια για παράδειγμα στην Πελοπόννησο είναι και πολύ πιο ακριβό, και σίγουρα φαντάζομαι είναι πολύ καλύτερο σε παροχές, ποιότητα πρώτων υλών στο φαγητό, ποτά κλπ

Last edited:

koker

Member
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Καλησπέρα, απ’ ό,τι βλέπω μέσα απ’ το Φόρουμ έχω να επισκεφτώ τη Χαλκιδική απ’ το 2011, που απ’ ό,τι θυμάμαι είχαμε περάσει υπέροχα. Τότε δεν είχαμε παιδιά, τώρα θα ξαναπάμε Χαλκιδική πρώτο πόδι με παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε νέες πληροφορίες για παραλίες. Απ’ ό,τι κατάλαβα τα beach bar χρεώνουν πάρα πολλά χρήματα οπότε σκεφτόμαστε να είμαστε με καρεκλάκια ομπρελίτσα δικά μας! Θέλουμε οπωσδήποτε ρηχή παραλία με άμμο χωρίς πέτρες. Που μας προτείνετε να πάμε;
σανη βλέπω δεν έχει να παρκάρεις …. Είναι κλεισμένες όλες οι έξοδοι προς τις παραλίες από τα ξενοδοχεία;
Παλιά θυμάμαι μας άρεσε η περιοχή μεταξύ Χανιώτη και Πευκοχώρι για μπάνιο … παλληνη νομίζω τη γράφει στο Google map?

Τα αρνητικά μη μου τα πείτε τα γνωρίζω και ξέρω όταν έκλεινα.
Να πάτε μετά τον Γλαροκαβο περιοχή Ξενία . Είναι ρηχά για παιδιά και αμμουδιά. Να πάτε όμως πρωί θα σας έλεγα για να βρείτε μέρος να βάλετε την ομπρέλα σας, μετά πλακώνει κόσμος και έχει και 2-3 beach bar. Προετοιμαστείτε να ακούτε γύρω σας όλες τις βαλκανικές γλώσσες. Επίσης και στην Καλλιθέα είναι για παιδιά .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom