Χανταϊός

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Οχι δεν ειναι ολες ιδιες. Easycruise, εφτανε στο λιμανι το πρωι και αναχωρουσε την επομενη μερα τα ξημερωματα. Προλαβαιναμε απο το πρωι ως βραδινη εξοδο σε καθε νησι και μετα ειχε παρτι στα πλοιο ως τις πρωτες πρωινες ωρες. Θα ξαναπηγαινα αν δεν ειχαν σταματησει αυτες οι χαλαρες νεανικες κρουαζιερες. Οι πιο ξεκουραστες διακοπες που εχω κανει .με τα περισσοτερα ερεθισματα καθε μερα και δωματια, δηλαδη καμπινες, με θεα θαλασσα.
Αυτή κρουαζιέρα έγινε πριν 20 χρόνια και που;
Γιατί στο Αιγαίο δεν υπάρχει κρουαζιέρα με τόσες ώρες σε λιμάνι.
Αν και έχω πάει σε όλα τα νησιά που φτάνουν τα κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα (πλην της Μήλου) έχω κοιτάξει παρά πολλές φορές τα προγράμματα τους γιατί ήθελα να πάω τη μάνα μου, αλλά ποτέ δεν βρήκα πρόγραμμα με καθαρή διαμονή πάνω από 5-6 ώρες.
Για νεολαία που τους αρκεί το post από την καλντέρα και 4-5 ώρες καθαρές στη Σαντορίνη για να πουν ότι πήγαν στο νησί, είναι μια χαρά επιλογή.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Δεν θυμαμαι, αρκετα χρονια.
Καλυμνος, Κως, Συρος Μυκονος , Παρος, Μποντρουμ (Τουρκια).
Φιλη πηγε κρουαζιερα με ελληνικη εταιρια και οταν επιαναν λιμανι 7 ως 12 το πρωι μου ελεγε οτι ξυπνουσαν στις 5 για να φανε το δωρεαν πρωινο, ενω εμεις δεν ειχαμε πληρωσει γευματα αφου τρωγαμε στα νησια, απολυτη ανεξαρτησια και ξεκουραση.

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Βλέποντας το νήμα μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό το αλήστου μνήμης «Νέος κοροναϊος- θα πάμε ή να ακυρώσουμε ??» και λέω έχει γούστο...
Αν γίνει τίποτα μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνει χαμός...ο περισσότερος κόσμος έχει ήδη κλείσει. Δυσκολεύεσαι να βρεις καμπίνες,όχι μόνο Αύγουστο ακόμα και Σεπτέμβριο για κάποια νησιά..

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αν γίνει τίποτα μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνει χαμός...ο περισσότερος κόσμος έχει ήδη κλείσει. Δυσκολεύεσαι να βρεις καμπίνες,όχι μόνο Αύγουστο ακόμα και Σεπτέμβριο για κάποια νησιά..
Όχι ρε κι εσύ, ούτε το καλοκαίρι του 20 δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Είναι ένας καλός τρόπος βέβαια να πέσουν τα αεροπορικά και οι τιμές διαμονής που έχουν ξεφύγει.. :haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Όχι δεν κατάλαβες καλά.

Απλά, μετά την εμπειρία του COVID -19 και τώρα του χανταϊου βλέπω ότι προστέθηκε και ένας ακόμη λόγος να επικαλούμαι.
Απο την απαντηση αυτη βλεπω οτι καταλαβα πολυ καλα. Θεωρεις την πιθανοτητα μεταδοσης ιων ως λογο αποφυγης κρουαζιέρας. Και επαναλαμβανω: μα τον θεωρεις σοβαρο λογο?!!!
Ελεος δηλ ως πού φτανει ο βομβαρδισμος ειδησεων απο τα μεσα? Κολλησε ενα ζευγαρι ενα (γνωστο απο δεκαετιες) ιο κι εγινε ντορος. Αν ηταν ετσι θα απεφευγα κτελ, φερυ, τραινα..ηρεμηστε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.171
Μέλη
40.165
Νεότερο μέλος
calpomenfia1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom