Ουγγαρία Χριστούγεννα στην Βουδαπέστη (ή όχι;)

Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα
Την καλησπέρα μου!!!! Νέο μέλος και ψάχνομαι για εξωτερικό. Είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψουμε έξω, καθώς το αιώνιο πρόβλημα με τις άδεις μας, δεν μας άφηνε και πολλά περιθώρια με τα last minute εισιτήρια να είναι στο θεό. Φέτος έχω μπανίσει το 3ήμερο των Χριστουγέννων καθώς είναι ένα "καθαρό 3ήμερο" και για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό (το ξέρω όχι για όλους αλλά για την ώρα εμάς μας πιάνει)... Νωρίς ίσως αλλά είναι που πρέπει και με κάτι να έχω να ασχολούμαι... Αναζητώντας εισιτήρα από το skyscanner με προορισμό "παντού" (καλά διαβάσατε και στην ζιμπάμπουε πήγαινα αρκεί να μην ήταν πανάκριβα τα εισιτήρια) βρήκα με aegean για Βουδαπέστην 240€ με επιστροφή 2 άτομα. Και ερωτώ εσάς τους έμπειρους και τους πολυταξιδεμένους γιατί δεν έχω κριτήριο. Είναι καλή η τιμή; Μήπως υπάρχει κάποια περίοδο λίγο πριν που ξεκινάνε να βγάζουν προσφορές πχ Σεπτέμβριο και να το αφήσω για τότε ή ανεβαίνουν; Τέλος μιας και η malev απ ότι διάβαζα έκλεισε, να κοιτάξω καμία άλλη εταιρία ή μηχανή αναζήτησης για να δω αν παίζει καμία άλλη προσφορά; Αυτά τα λίγα από μένα!!!!
 

sif.....

Member
Μηνύματα
366
Likes
1.690
Επόμενο Ταξίδι
Κιργιστάν - Ιαπωνία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Κίνα
240 ευρω ειναι μια χαρα...μην το σκεφτεσαι και η Βουδαπεστη εχει και φθηνη διαμονη και γενικα για πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο ειναι καλη επιλογη!!!:welcome2:
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα
Διάβασα πολλά σχόλια για την Βουδαπέστη και όντως μου φάνηκε αρκετά οικονομικός προορισμός. Επίσης μία μέση λύση για τις μέρες που μπορούμε να διαθέσουμε. Με καλή οργάνωση νομίζω ότι θα προλάβουμε να δούμε αρκετά. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Φαντάζομαι ότι πετάς από Αθήνα,οπότε 120 το άτομο μια χαρά είναι.Δες από τώρα και για ξενοδοχεία με δωρεάν ακύρωση μήπως βρεις κάτι καλό.Απλά να κάνεις σωστή έρευνα για το τι είναι ανοιχτό εκείνες τις ημέρες.24(βράδυ)-25 και λιγότερο 26 του μηνός είναι πολλά κλειστά.
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα
Θα είμαστε εκεί 25, 26 και 27! Κλείνω τώρα τα εισιτήρια διότι για επιστροφή έχουν μείνει μόνο 3 θέσεις! Ναι το φαντάζομαι ότι θα λίγο περιορισμένα τα πράγματα λόγω των ημερών. Θα κάνω αναλυτικές σημειώσεις από τις συζητήσεις που έχουν γίνει και θα δω τι μπορώ να επισκεφθώ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ερωτήσεις!!!!
 
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα
Αυτό δεν το γνώριζα η αλήθεια είναι! Πάντως αυτό ήταν τα έκλεισα. Ειδικά της επιστροφής ήταν 45€ ευρώ. Οπότε λογικό το βρίσκω να εξαντλήθηκαν. Τώρα ότι είναι να γίνει ας γίνει!

Στο όνομα του άντρα μου, μου έφυγε ένα s στο εισιτήριο. christosargurio(s). Ελπίζω να μην έχω ένα θέμα....
 
Last edited by a moderator:
Μηνύματα
421
Likes
391
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα
Ναι μόλις μιλήσαμε και όλα οκ!!! Greg έχω δει πολλά ποσταρσματα σε συζητήσεις για Βουδαπέστη. Μάλλον είσαι ειδικός! Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!
 

Seezo

Member
Μηνύματα
21
Likes
46
Καλησπέρα! Η Βουδαπέστη είναι υπέροχη και στο τριήμερό σας αν οργανωθείτε καλά θα προλάβετε να δείτε πάρα πολλά πράγματα. Σκοπεύω μέσα στο καλοκαίρι, αν βρω χρόνο, να ανεβάσω την ιστορία μου στη Βουδαπέστη μαζί με ένα αρχείο για το google earth που είχα φτιάξει με καρφίτσες για τα σημεία ενδιαφέροντος. Επειδή όμως είναι κάτι μεγάλο αυτό δε μπορώ να το κάνω τώρα και θα ήθελα να σου δώσω μερικές συμβουλές. Το χειμώνα υποπτεύομαι ότι το κρύο θα πετσοκόβει κυριολεκτικά, να είστε προετοιμασμένοι. Επίσης, αν είστε του ποδαρόδρομου πάρτε ένα πακέτο με 10 εισητήρια για μετρό αντί να βγάλετε κάρτα. Αν πεινάτε κατά τη διάρκεια της ημέρας περάστε από την Vörösmarty tér( http://www.tripadvisor.com.gr/ShowU...rty_ter-Budapest_Central_Hungary.html#REVIEWS ) , μια πλατεία με street food πολύ νόστιμο και το γνωστό ζαχαροπλαστείο Gerbeaud (το οποίο δεν επισκέφθηκα). Για φαγητό σου προτείνω να πας εδώ http://www.tripadvisor.com.gr/ShowU...ty_Cafe-Budapest_Central_Hungary.html#REVIEWS . Έχει γκουλας, φαγητό σε πολύ καλές μερίδες και ποιοτικές σε χαμηλή τιμή (νομίζω με 7 ευρώ τρως κάτι πολύ δυνατό και μπύρα 1,2 ευρώ το μισόλιτρο). Επίσης όταν πατε στον πύργο των ψαράδων πήγαινε δίπλα στο Ruszwurm ( http://www.tripadvisor.com.gr/ShowU...uszwurm-Budapest_Central_Hungary.html#REVIEWS) για καπουτσίνο και στρούντελ (γλυκάκι). Εγώ πήγα 2 φορές σε 4 μέρες. Αν έχει ουρά περίμενε μέχρι να βρεις τραπέζι, αν έχεις υπομονή αξίζει. Το γλυκό με τον καφέ και το στάνταρ φιλοδώρημα θα βγει κάπου στα 5 ευρώ το άτομο. Για όπερα κλείσε ένα εισητήριο των 5 ευρώ αλλά να αποφύγεις να είναι τα δύο τελευταία στην άκρη, αν δε βρεις αλλού όμως κλείσε αυτά (στην περίπτωση που δε θες να δώσεις παραπάνω και να έχεις καλύτερη θέση). Για την ώρα αυτά. Χριστούγενα θα πας, οπότε, καλά να είμαστε, το καλοκαίρι θα ανεβάσω κατατοπιστικότατη ιστορία.
Αν πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει δες τα σχόλιά μου στο tripadvisor εδώ
http://www.tripadvisor.com.gr/members-citypage/thodorist2014/g274887
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.517
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom