Χριστούγεννα στην Πάτρα

VangelisM.

Member
Μηνύματα
10
Likes
5
Καλό χειμώνα σε όλες/όλους!
Σκεπτόμαστε να βρεθούμε διήμερο ή τριήμερο, τις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στην Πάτρα (οικογένεια με έφηβη). Υπάρχουν προτάσεις για κάποιο καλό ξενοδοχείο; Επίσης που και τι μπορούμε να κάνουμε, μέσα και γύρω από την Πάτρα; Ποια κοντινά μέρη μπορούμε να επισκεφθούμε; Σας ευχαριστώ.
 

pavlos1985

Member
Μηνύματα
412
Likes
234
Επόμενο Ταξίδι
???
Είδα με μεγάλη χαρά τη συζήτηση που άνοιξες αλλά βλέπω δεν υπάρχει καμία απάντηση...
Σκέφτομαι κι εγώ για Χριστούγεννα στην Πάτρα. Δεν τη γνωρίζω σαν πόλη και θα ήθελα να περάσω 2-3 γεμάτες ημέρες εκεί φέτος.
 

DimiBiri

Member
Μηνύματα
292
Likes
921
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Καλησπέρα σας, πολύ ομορφη πόλη η Πάτρα αν και δεν ξερω αν θα την επέλεγα για χριστούγεννα! Την άνοιξη είναι μια κούκλα...
Παρόλα αυτα ειναι μια πόλη που αξίζει να την επισκεφθει κανείς.... Μεγάλο αβαντάζ για τις πολεις η θάλασσα....
Το "βασικό" αξιοθέατο εντος της πόλης είναι φυσικά ο Ιερός ναος του Αγίου ανδρεά, η μεγαλυτερη εκκλησία της ελλάδος και η δεύτερη μεγαλύερη των βαλκανίων. Εάν είναι καλός ο καιρός θα σας πρότεινα και μια βόλτα στο Ρωμαικό Ωδείο. Αλλιώς περιηγηθέιτε μες την πολή ανεβείτε τη σκαλα στη Γεροκωστοπούλου και χαζέψτε τη θεά. Πιείτε τον καφέ σας στα ψηλά αλώνια ή στο Δασύλιο (από τα αγαπημένα μου μέρη).
Εγώ θα έκλεινα και μια ξενάγηση στο Αχάια Κλάους οπού παράγεται η γνωστή μαυροδάφνη Achaia Clauss : Από Το 1861 Οινοποιεί | Επισκέψιμο Οινοποιείο
Εννοείται πως και η γέφυρα χαρίλαος τρικούπης είναι πανέμορφη και αξίζει να πας για ενα φαγητο προς Ριο το βραδάκι και να την έχεις θέα φωταγωγημένη. Φέτος βεβαια με την ενεργειακή κρίση....δεν ξερω τι θα παίξει....
Θα δοκιμάσετε οπωσδήποτε τεντούρα, μαυροδάφνη και σαντουιτς στου ρήγα.
Όσον αφορά φαγητό και διαμονή υπάρχει μεγάλη ποικιλία! κάντε την έρευνα σας και αποφασίστε αναλογα με το βαλάντιο και τα γούστα σας!
 
Last edited:

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.005
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κίνα-Ινδία-Περού
Πράγματι μαγική την άνοιξη, από πλατεία σε πλατεία, από τα υψώματα της παλιάς πόλης και το δασύλλιο μέχρι τη θάλασσα κι από τα παραθαλάσσια προάστια μέχρι τα ορεινά χωριά τριγύρω. Κι αυτή τη στιγμή, Νοέμβριο, ανοιξιάτικος είναι ο καιρός.

Το γράφω εδώ γιατί δεν βρίσκω ανάλογο τόπικ: από τα πολύ καλά εστιατόρια με ευφάνταστες τσιγκλιστικές γεύσεις (βλέπε σαλάτα σερβιρισμένη με παγωτό σορμπέ) το Σκατζοheros, Ηρώων Πολυτεχνείου 76. Από τιμές - για τα δεδομένα της πόλης - τσιμπάει λίγο, χαλάλι του.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.624
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom