Βραζιλία Χωρίς βίζα οι Ευρωπαίοι στη Βραζιλία

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Χωρίς την υποχρέωση έκδοσης βίζας, θα μπορούν να ταξιδεύουν στη Βραζιλία, οι Ευρωπαίοι πολίτες, έπειτα από την απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, να εγκρίνει δύο σχετικές συμφωνίες μεταξύ ΕΕ - Βραζιλίας.

Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα όλοι οι πολίτες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών της Κύπρου, της Λετονίας, της Εσθονίας και της Μάλτας οι οποίοι υποχρεούνταν μέχρι σήμερα σε έκδοση ταξιδιωτικής θεώρησης, θα μπορούν να πραγματοποιούν τουριστικά ή επιχειρηματικά ταξίδια στη χώρα αυτή, χωρίς να απαιτείται θεώρηση των διαβατηρίων τους, ό,τι ακριβώς ισχύει δηλαδή και για τους πολίτες της Βραζιλίας που επισκέπτονται χώρες της ΕΕ. Στην έγκριση δύο σχετικών συμφωνιών μεταξύ Βραζιλίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε σήμερα η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η μία από τις δύο συμφωνίες που ενέκριναν οι ευρωβουλευτές, αφορά τους κατόχους κοινών διαβατηρίων και η άλλη τους κατόχους διπλωματικών, υπηρεσιακών ή επίσημων διαβατηρίων.

Η διάρκεια της διαμονής πρέπει να είναι τρεις μήνες ανά εξάμηνο, κατ’ ανώτατο όριο, εντός της ζώνης του Σένγκεν και η σχετική συμφωνία καλύπτει το 90-95% των ταξιδιωτών.

η συνέχεια του άρθρου Χωρίς βίζα οι Ευρωπαίοι στη Βραζιλία | Διεθνή | Ελευθεροτυπία
 

aetopetritis

Member
Μηνύματα
112
Likes
105
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού!
Φαντάζομαι πως σήμερα ισχύει το ίδιο, έτσι; Δεν έχει αλλάξει κάτι;
Ταξιδεύω τέλος του 2015 και μπήκα εδώ να δω πληροφορίες
 

Spyros-007

Member
Μηνύματα
756
Likes
1.815
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Οι υπήκοοι των ακόλουθων χωρών δεν χρειάζονται βίζα όταν εισέρχονται ως τουρίστες στη Βραζιλία:

Άγιος Μαρίνος, Ανδόρρα, Αργεντινή, Αυστρία, Βατικανό, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βόρεια Κορέα, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισημερινός· Εκουαδόρ, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Μάλτα, Μαρόκο, Μεξικό, Μονακό, Μπαρμπάντος, Μπαχάμες, Ναμίμπια, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Περού, Ρουμανία, Σουηδία, Σουρινάμ, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Τρινιδάδ και Τομπάγκο· Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τυνησία, Φιλιππίνες, Φινλανδία, Χιλή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.737
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom