Ψήφοι ταξιδιωτών για τα Μάρμαρα

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Ας κανουμε,λοπον,και εμεις τον κοπο,να ριξουμε την ψηφο μας....και σιγουρα δεν ειναι απο αυτες,που την επομενη μερα,το μετανιωνουμε ;)


Ψήφοι ταξιδιωτών για τα Μάρμαρα

Πρόκειται για ένα ερώτημα στο οποίο καλούνται, από χθες, να απαντούν ταξιδιώτες και επισκέπτες του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». Πρόκειται για μία εφαρμογή που εμφανίζεται σε τέσσερις διαδραστικές οθόνες οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο επίπεδο αφίξεων (μία) και στο επίπεδο αναχωρήσεων (τρεις) του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ). Περισσότερες οθόνες τοποθετήθηκαν στο επίπεδο αναχωρήσεων, καθώς εκτιμήθηκε ότι ο ταξιδιώτης έχει στη διάθεσή του περισσότερο χρόνο προκειμένου να συμμετάσχει στο γκάλοπ. Ελληνες και ξένοι επιβάτες, αλλά και επισκέπτες του ΔΑΑ, «συναρμολογώντας» με δύο κινήσεις το παζλ που απεικονίζει τη δυτική μετόπη του Παρθενώνα και επαναφέροντας την έκτη καρυάτιδα στον φυσικό της χώρο, συμμετέχουν στην έρευνα με θέμα την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης, στην ψηφοφορία συμμετείχαν 129 άτομα, εκ των οποίων υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων ψήφισαν 125 και κατά 4. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα κοινοποιούνται κάθε τρεις μήνες, ενώ θα είναι στη διάθεση του υπουργείου Πολιτισμού και όποιου άλλου φορέα επιθυμεί να τα αξιοποιήσει. Οι τέσσερις διαδραστικές οθόνες, στις οποίες ψηφίζουν οι ενδιαφερόμενοι, δεν τοποθετήθηκαν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά θα παραμείνουν εντός του ΔΑΑ μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος της επιστροφής των Μαρμάρων.

«Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι ιδανικός τόπος για να αποτυπωθούν οι απόψεις των επισκεπτών της Αθήνας για ένα ζήτημα που αφορά ευρύτερα την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος». «Η πρωτοβουλία αυτή προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα των συστηματικών δράσεων του αεροδρομίου για την πόλη μας, η οποία σημειώνει ήδη ιδιαίτερα δυναμική ανάκαμψη ως τουριστικός προορισμός».
http://www.kathimerini.gr/792674/article/epikairothta/ellada/yhfoi-ta3idiwtwn-gia-ta-marmara
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.493
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom