ΗΠΑ βοηθεια για ταξιδι στη χαβαη

shadow1988

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
ξερει κανεις πως μπορω να παω στη χαβαη? (waikiki συγκεκριμενα).υπαρχουν απευθειας πτησεις η πρεπει να αλλαξω αεροπλανο?ειναι η πρωτη φορα που θα παω τοσο μακρια και θα ηθελα να μου εξηγουσατε οσο πιο αναλυτικα γινεται.αν ξερει καποιος και τιμες για πηγαινε-ελα θα το εκτιμουσα :D
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.024
Likes
1.569
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Θα πάς πρώτα Λός Άντζελες με κάποια από τις γνωστές εταιρείες - δες την lufthansa έχει προσφορά με 500 ευρώ πήγενε-έλα και κατόπιν με μιά από τις πολλές Αμερικάνικες στην Χονολουλού. Η WAIKIKI είναι η παραλία της Χονολουλού στο νησί Oahu του συμπλέγματος Hawai. Δες π.χ. την HAWAIIAN AIRLINES στα 300 $.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.284
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
πιο απλό και ίσως πιο οικονομικό δεν είναι να πάρεις Delta με 'ενα εισιτήριο και ανταπόκριση από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ? κοίτα το σαιτ της και θα εκπλαγεις απο τιμες. ανάλογα και ποτε θελεις να πας.
 

shadow1988

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
ωχ..2 αεροπλανα:shock:..με βλεπω να χανομαι:bleh:.σχετικα με το delta μπορεις να κλεισεις εισητηρια και απο τηλεφωνο?
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.024
Likes
1.569
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Πολλά σου φαίνονται 2 αεροπλάνα για ένα τόσο μακρυνό ταξίδι ; Ξεχνάς ότι πάς στην άλλη μεριά της γης ; 12 ώρες διαφορά έχουμε από Χαβάη !! Τί περίμενες δηλαδή να υπάρχει πτήση Αθήνα-Χαβάη non-stop ; Θα γέμιζε η Ελλάδα Χαβανέζες:clap::clap::clap::D:D:D
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.284
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
παρε τη Delta εδώ 00800-4412-9506. ζήτα ανταπόκριση με >2 ώρες ενδιάμεσα για να έχεις χρόνο.
 

shadow1988

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
παιδια ευχαριστω πολυ! ειναι η πρωτη φορα που παω τοσο μακρια μονη μου με φιλη μου χωρις group.γι'αυτο θαθελα να κανω μερικες ερωτησεις ακομα
1)οταν φτασω N.Y. μπορω να παρω αμεσως το αεροπλανο για χονολουλου η πρεπει να κανω διανυκτερευση?
2)εχω βρει ενα site (www.honoluluairport.com) οπου κλεινεις taxi και σε παει απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο σoυ.εγω μπορω να κλεισω που ειμαι ελλαδα?
3)πρεπει να παρω καινουριο κινητο απο κει η μπορω να χρησιμπποιησω το δικο μου?
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.024
Likes
1.569
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
1. Μην μπερδεύεσαι με Νέα Υόρκη. Δεν υπάρχει πτήση Ν.Υ.- Χονολουλού. Την τελευταία πτήση για Χονολουλού θα πάρεις από Δυτική ακτή ΗΠΑ. Από Λος Άντζελες έχει σχεδόν κάθε μισή ώρα. Ή λοιπόν θα πας με μια ευρωπαϊκή εταιρεία στο Λ.Α. μέσω κάποιου ενδιάμεσου σταθμού (της Φρανκφούρτης αν πας με Lufthansa, του Παρισιού αν πάς με Air France κλπ) και από Λ.Α. παίρνεις κάποια από τις 3-4 εταιρείες που πετούν Χονολουλού χωρίς να χρειαστείς διανυκτέρευση γιατί είπαμε έχει συχνά-πυκνά πτήσεις (εκτός αν είσαι πτώμα στην κούραση) ή θα πας όπως σου λέει ο Samion με την ίδια εταιρεία (την Delta) με 2 ενδιάμεσους σταθμούς από Αθήνα –Χονολουλού με ένα εισιτήριο. Η πρώτη περίπτωση θα σου βγει κάπου 800 ευρώ και η δεύτερη κάπου 1100. 2. Δεν υπάρχει λόγος να κλείσεις από εδώ ταξί για οικονομία 5-10 δολαρίων-εκατοντάδες θα βρεις στο αεροδρόμιο. 3. Το δικό σου βέβαια αλλά ρώτησε στην εταιρεία σου μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.284
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
σωστα McElk. δεν μας έχει πει ακόμα πότε πάει. η Delta πάντως ως τέλη μαίου είναι στα 740Ε.
 

AlexG

Member
Μηνύματα
144
Likes
51
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα γίνονται...
shadow, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να πας απ'ευθειας Hawaii. Τωρα ισως αν θελεις κατι πιο οικονομικο (και παραλληλα πιο κουραστικο) να ψαξεις πτησεις μεσω καποιων Ευρωπαικων Hubs (οπως Λονδινο ή Φρανκφουρτη) απ'οπου πετανε περισσοτερες Αμερικανικες εταιρειες (εν συγκρισει με την Ελλαδα).

Σιγουρα πρεπει να φτασεις Los Angeles ή San Francisco και απο εκει να παρεις την Hawaiian Airlines ή την ATA για Honolulu. Οσον αφορα τη μεταφορα σου στο κεντρο, μην αγχωνεσαι. Μπορεις να παρεις το λεωφορειο το οποιο φευγει συχνα πυκνα και σε αφηνει στο ξενοδοχειο σου πανω στη Waikiki beach ή ενα ταξακι με 40 δολλαρια και σε παει downtown..
 

eirinouuu

New Member
Μηνύματα
2
Likes
4
Ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ αυτό το ταξίδι. Με δύο ανταποκρίσεις Ζυρίχη-Σαν Φρανσίσκο (25ωρες και κάτι πήγαινε, 26 και κάτι ώρες γύρνα, με τους ενδιάμεσους σταθμούς 3 ώρες για να είμαι σίγουρη). Ένα μήνα πριν βρήκα τα εισιτήρια 740€. Δεν σας κρύβω λίγο αγχωμένη καθώς είναι το πρώτο μεγάλο- πολύωρο ταξίδι μου και δη στις ΗΠΑ. Με όλη την προετοιμασία-"χαρτούρα". Θα ήθελα να ρωτήσω, για σιγουριά πιο πολύ, αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με τα ταξιδιωτικά έγγραφα που πρέπει να έχουμε. Διαβατήριο, ΕΣΤΑ, PCR μιας μέρας και να έχουμε βγάλει QR code (επισυνάπτουμε τη βεβαίωση εμβολιασμού) από Safe Travel για την είσοδό μας στη Χαβάη, σωστά?? Όποια απάντηση θα ήταν χρήσιμη. Σε 20 μερούλες έεεεεφυγα!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.159
Μηνύματα
882.465
Μέλη
38.877
Νεότερο μέλος
Constansimota

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom