Ουγγαρία βουδαπεστη με αυτοκινητο

apappas

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
1. Στα Σκόπια ή στη Σερβία χρειάζεται διαβατήριο, ή αρκεί η καινούργια ελληνική ταυτότητα με λατινικά γράμματα;
2. Στα Σκόπια ή στη Σερβία χρειάζεται διεθνής άδεια οδήγησης, ή αρκεί η ελληνική άδεια οδήγησης;
 
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Διαβαζοντας το φορουμ βλεπω οτι παρα πολλοι εχετε κανει αρκετα ταξιδια με αυτοκινητο στην Ευρωπη και εχετε αρκετες εμπειριες. Εγω εχω κανει μεγαλες διαδρομες μεσα στην Ελλαδα και στην Ευρωπη εχω φτασει μεχρι τα καρπαθια οροι (Ρουμανια). Σκεφτομαι 22 Δεκεμβριου να παρω τη γυναικα μου και να ξεκινησω για Βουδαπεστη. Ξερω οτι ο καιρος μπορει να δυσκολεψει λιγο το ταξιδι μας αλλα ειμαστε και οι δυο της περιπετειας. Δεν εχουμε προβλημα ημερων καθως επιστρεφουμε στη δουλεια μας 5 Ιανουαριου. Εδω θα ηθελα τη βοηθεια σας.... αν ξερει καποιος τι να υπολογισω για καυσιμα στο περιπου, τιμες βενζινης , διοδια και που συμφερει καλυτερα σταση? Θεσσαλονικη και μετα κατευθειαν Βουδαπεστη η καπου αλλου?

Σας ευχαριστω πολυ!
 

vasmav

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλημέρα,
Σκέφτομαι να πάω με αυτοκίνητο απο Φλώρινα - Βουδαπέστη, θα ήθελα να ρωτήσω με βενζίνες διοδια και ότι αλλο υπάρχει στον δρόμο να πληρώσεις , πόσο βγαίνει συνολικα το πήγαινε - έλα. Με αεροπλάνο έχω βρει στα 180 οπότε αν είναι πάνω κάτω το ίδιο νομίζω αξίζει για μια διαφορετική εμπειρία.
Ευχαριστώ!
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.336
Likes
14.199
Το via Michelin το υπολογίζει στα 120-130 Ευρώ με καύσιμο και βινιέτα μόνον.Δεν έχει καθόλου διόδια;
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
απο φλωρινα εισαι 1000 χιλ βαλε αναλογα τι καυσιμα πετρελαιο-αεριο -βενζινη?συν κανενα 25-30ευρω διοδια σκοπια σερβια 2 975 HUF vignette στην ουγγαρια-υποψην τα καυσιμα στα σκοπια παρα πολυ οικονομικα-για μενα που εχω πετρελαιο με 0.93 στα σκοπια συμφερει
 
Last edited:

ilias1987

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλημέρα,

Θα πάμε εκδρομή για 6 μέρες Βουδαπέστη από Αθήνα! Θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες για το ποια διαδρομή να ακολουθήσουμε, τη κατάσταση των δρόμων καθώς και το τι θα πρέπει να προσέξουμε (πρώτη φορά οδικώς στο εξωτερικο). Η εκδρομή θα γίνει αρχές Δεκέμβρη!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

hariskar

Member
Μηνύματα
162
Likes
66
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ξανά Μπαλί
Σκοπεύουμε να πάμε οδικώς στη Βουδαπέστη από Καβάλα.
Συνολικά έχουμε 10 βράδυα. Λέμε να χωρίσουμε τη διαδρομή και όταν πηγαίνουμε (διανυκτέρευση στο Βελιγράδι) και όταν γυρνάμε (διανυκτέρευση στη Σόφια), οπότε μένουν 8 βράδυα.
Θα πρείνατε να μείνουμε κάποια από αυτά τα βράδυα στην Μπρατισλάβα; Αν ναι, 1 ή 2 βράδυα;
Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ!
 

Marinetta

Member
Μηνύματα
326
Likes
2.303
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
8 ημέρες για την Βουδαπέστη είναι υπέρ αρκετές ! Η Μπρατισλάβα δεν με ξετρέλανε ιδιαίτερα αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να μείνετε και τις 8 ημέρες στην Βουδαπέστη! Οπότε ναι εγώ προτείνω και 1 διανυκτέρευση στην Μπρατισλάβα!
 

hariskar

Member
Μηνύματα
162
Likes
66
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ξανά Μπαλί
Ευχαριστώ,
Λέμε να μείνουμε 1 βράδυ Βελιγράδι πηγαίνοντας για να χωρίσουμε τη διαδρομή για Μπρατισλάβα, 2 βράδυα Μπρατισλάβα αφού αν μείνουμε 1 θα έχουμε μόνο μισή μέρα εκεί και το βράδυ (αφού την άλλη μέρα το πρωί θα φύγουμε) και 7 στη Βουδαπέστη.
 

Marinetta

Member
Μηνύματα
326
Likes
2.303
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί του Πάσχα
Αν μείνετε 1 βράδυ Βελιγράδι, 1 Σόφια ,2 Μπρατισλάβα και 7 Βουδαπέστη βγαίνουν 11 και όχι 10, όπως έιπατε αρχικά ότι διαθέτετε :p ! Το λέω για να δω αν έχετε 1 ακόμα βράδυ και απλά μπερδεύτηκα εγώ! Επίσης εγώ δεν θα έμενα σε καμία περίπτωση περισσότερο από 1 βράδυ στην Μπρατισλάβα δλδ αν το πλάνο σας βολεύει 2 Βελιγράδι και 1 Μπρατισλάβα είναι μακράν καλύτερο! Αν είστε φίλοι-παρέα πιστεύω ότι θα βαρεθείτε πάρα πολύ στην Μπρατισλάβα εμείς είχαμε κάτσει 8 ώρες είχαμε φάει, έιχαμε πιεί καφέ είχαμε δει τα free ''αξιοθέατα'' της πόλης , ακόμα είχαμε ανέβει στο κάστρο της και παρολ αυτά δεν βλέπαμε την ώρα του γυρισμού! :)
 

hariskar

Member
Μηνύματα
162
Likes
66
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ξανά Μπαλί
Στο γυρισμό λέμε να μην κάνουμε στάση, θα γυρίσουμε απ'ευθείας. Οπότε τα βράδυα είναι 10 :)

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.712
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom