Πάτμος ενδεικνυται η πατμος για νεολαια?

sirley_22

Member
Μηνύματα
92
Likes
43
Ταξίδι-Όνειρο
Νεβαδα, Νησια Σολομωντα
Γεια σας, ειμαστε μια παρεα 6 κοριτσιων και ψαχνουμε καλοκαιρινο προορισμο για 10ημερες διακοπες. Ειαστε 23 ετων και θελουμε ενα νησι το οποιο να εχει νεολαια κ νυχτερινη ζωη , να ειναι κοσμικο, αλλα να μην ειναι σε στυλ κλαμπ και ξεφαντωμα, προτιμαμε μπαρακια και ωραια μαγαζακια με καλη μουσικη -πολλα ομως, οχι δυο τρια οπως πχ στα κουφονησια τα τελευταια χρονια. ΠΟΛΥ σημαντικο για μας να υπαρχει νεολαια της ηλικιας μας και οχι πολλες οικογενειες ή ζευγαρια, θελουμε παρειστικο κλιμα. Θα μεινουμε σε ξενοδοχειο οποτε το καμπινγκ αποκλειεται. Θελουμε ενα νησι αντιστοιχο δηλαδη της Αντιπαρου, που ειχε νεολαια, ηταν κοσμικη σχετικα και ειχε αρκετα μπαρακια να επιλεξεις το βραδυ χωρις να αναγκαζεσαι να τη βγαζεις σε κλαμπ. Εχουμε ηδη επισκεφτει Παρο, Αντιπαρο, Μυκονο, Αμοργο, Κουφονησια, Ιο, Σαντορινη, Σιφνο, Κεφαλλονια, Σκιαθο, Αστυπαλαια, Κρητη, Χιο, Κυθηρα, Καρπαθο, Φολεγανδρο, Συρο. Εχουμε καταληξει στην Πατμο αλλα δεν ξερουμε αν αξιζει γιατι δεν ξερουμε τι κοσμος κυκλοφορει. Εχει νεολαια της ηλικιας μας (20-28 ετων)? Ή ειναι κυριως μεγαλυτερης ηλικιας? Επισης, εχουμε σκεφτει τη Μηλο αλλα δεν θελουμε να πεσουμε σε παρα πολλα ζευγαρια οπως στη Φολεγανδρο και οικογενειες. Ξερει καποιος για την Πατμο?
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.599
Likes
12.420
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Γεια σου. Η Πάτμος, όοοταν είχα πάει, μου είχε φανεί πολύ ήσυχο νησί με αρκετά περιορισμένες επιλογές σε διασκέδαση. Τα μπαράκια τα μέτραγες με τα δάκτυλα του του ενός χεριού, για να καταλάβεις. Δεν θεωρείτε "νεανικό νησί". Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάποια αλλαγή από τότε. Καλύτερα βέβαια να σου πουν και κάποιοι που έχουν πάει πιο πρόσφατα. Για τη Μήλο θα σου πω τα ίδια και χειρότερα, αφού δεν είχαμε βρει ούτε ένα μπαρ, από τα λιγοστά που έχει, να μας αρέσει. Σκέψου για Ικαρία, που όμως δεν είναι καθόλου κοσμική.
 

tol_pap

Member
Μηνύματα
399
Likes
450
Επόμενο Ταξίδι
Αγγλία
Ταξίδι-Όνειρο
Πανόραμα Β. Αμερικής!!!
Θα έχει τον κόσμο που ψάχνεις αλλά θα έχει και πολλά ζευγάρια, πολλές οικογένειες και πάρα πολλούς ηλικιωμένους λόγω μοναστηριού. Από μαγαζιά οι επιλογές σχετικά λίγες σε σχέση με αυτό που ψάχνεις αλλά πολύ καλές!!!!
23 ετών και έχετε πάει σε τόσα νησιά? Ένα μεγαλύτερο νησί ίσως σας κάνει όπως η Νάξος ή Σάμος!!!
Επίσης, εγώ θα πήγαινα κάπου έχω ξανά πάει για να είμαι σίγουρος, είστε πολλές και η γκρίνια θα έρθει σίγουρα.....
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.094
Likes
45.310
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Peru, Japan, Iceland
Στα 23 και έχετε πάει ήδη σε Παρο, Αντιπαρο, Μυκονο, Αμοργο, Κουφονησια, Ιο, Σαντορινη, Σιφνο, Κεφαλλονια, Σκιαθο, Αστυπαλαια, Κρητη, Χιο, Κυθηρα, Καρπαθο, Φολεγανδρο, Συρο;;;; Μπράβο και πάλι μπράβο!
Τι να πούμε κι εμείς οι υπόλοιποι, τα σχόλια είναι περιττά...
Τσεκάρετε για Νάξο που τα συνδυάζει όλα και συμφέρει!
Επίσης πολύ καλή επιλογή είναι η Σέριφος, και απο κοντά και η Κύθνος.
 

parisg7

Member
Μηνύματα
11
Likes
1
θα σημφωνησω κ εγω με την ναξο.πολυ ωραιες παραλιες καλο φαγητο κ σε καλες τιμες.μεγαλο νησι με ωραια χωριουδακια .απο κοσμο εχει ολων τον ηλικιον.νυχτερινη ζωη εχει στην χωρα μεχρι το πρωι κ επισης στην αγια αννα σε ενα πολυ ωραιο μπαρακι.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.164
Μηνύματα
882.636
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
Τonia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom