Μαυρίκιος ερώτηση για μαυρίκιο + ντουμπάι

mitsioy

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
καλησπερα.θελω τη γνωμη σας για μαυρικιο.κανονιζω να παω με τη κοπελα μου για πεντε μερες,αλλα θελω να μου πειτε αν κλεισω με ταξιδιωτικο θα μου βγει πιο ακριβα? τι μου προτεινετε?
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.485
Likes
7.968
Ο Μαυρίκιος είναι μία από τις περιπτώσεις που το πακέτο αεροπορικά+ξενοδοχείο σου έρχεται μάλλον οικονομικότερα με πρακτορείο παρά μόνος σου. Διευκρινίζω όμως ότι αυτό ισχύει με τις εξής προϋποθέσεις:
(1) Το ξενοδοχείο όπου θα μείνετε να είναι πολυτελείας... τότε ναι, συμφέρει με πρακτορείο. Σε περίπτωση που το κατάλυμμα δεν σας ενδιαφέρει να είναι lux μπορείτε να βρείτε και μόνοι σας πολύ πιο φθηνά
(2) Αν σκάσει προσφορά αεροπορικών (αυτή την περίοδο μάλιστα αν θυμάμαι καλά παίζει προσφορά αεροπορικών για Μαυρίκιο) ίσως να σας έρθει φθηνότερα να κλείσετε μόνοι σας απ' ότι με πρακτορείο.

Πότε θα ταξιδέψετε?
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σωστα τα λεει η βαριο.Απο κει και υστερα ρωτα καποιο πρακτορειο,ψαξε και μονος σου αεροπορικα και χοτελ στο ιντερνετ και δες ποιο σε συμφερει καλυτερα.
 

mitsioy

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
απο αυτα που εχω δει κανει κ απευθειας πτηση χωρις ενδιαμεσο. ειδα οτι πιο οικονομικα ειναι με πρακτορειο αλλα σκεφτομαι οτι το ποσο φτανει 1700 με φορους για 7 μερες 5 διανυκτερευσης,για ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο δε λεω, αλλα για οπουδηποτε αλλου στο κοσμο ειναι πιο φτηνα. μονο για bora-bora ειναι πιο ακριβα...
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Για πέντε μέρες σκέψου αυστηρά μόνο την Ευρώπη.
όσο και να το ξεχειλώσεις δεν λέει!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.186
Μηνύματα
883.273
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom