ποσα χρηματα να παρω μαζι μου για ενα δεκαημερο στην πολη?

sonia_1991

Member
Μηνύματα
44
Likes
0
Γεια σας, φευγω σε λιγες μερες για νεα υορκη για ενα 10ημερο. Δεν εχω αποφασισει ομως ακομη ποσα χρηματα να παρω μαζι μου. ? Ταξιδευω με γκρουπ και γ αυτο δε θα πληρωνω πρωινο και τις περισσοτερες μετακινησεις/ξεναγησεις. ρωταω για 9 καθαρες μερες στην πολη αυτη χωρις να υπολογιζονται εννοειται εξοδα εκτακτων εκδρομων πχ στην ουασιγκτον/φιλαδελφεια κλπ ή ψωνια κλπ. με ενδιαφερουν τα αναγκαια εξοδα δηλαδη για 2 γευματα τη μερα και για μια βραδινη εξοδο. δεν θα τρωω ουτε σε φαστφουνταδικα ουτε σε πανακριβα εστιατορια. ας μου δωσει καποιος τα φωτα του! ευχαριστω!!
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.025
Likes
1.581
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
75 δολάρια ανά ημέρα είναι ένα λογικό ποσόν. Εάν βέβαια η βραδινή σου έξοδος δεν περιοριστεί σε ένα ποτό αλλά περιλαμβάνει κάποιο ακριβό θέαμα – παράσταση τότε αλλάζει το πράμα.
 

elinouki

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες για το πώς τα πέρασες?
Με ποιο πρακτορείο πήγες, σε ποιο ξενοδοχείο έμεινες, καθώς επίσης και για το κατα πόσο και πώς σε κάλυψε/διευκόλυνε το πρακτορείο στις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο/ξενοδοχείο.
Ευχαριστώ
 

NIKIMAK

Member
Μηνύματα
75
Likes
10
Ταξίδι-Όνειρο
ξανά Νέα Υόρκη και ξανά
Καλημέρα!! Εγώ έμενα στο New York Hotel | Manhattan at Times Square Hotel | New York Activities . Καταπληκτικό ξενοδοχείο!!!! 3 τετράγωνα από την Times square, 2 τετράγωνα από την κοντινότερη στάση μετρό και ακριβώς πάνω από τα θέατρα.....!!! Θα σε συμβούλευα, αν η διαφορά είναι μεγάλη στο ξενοδοχείο που θα βρεις, να προτιμήσεις δωμάτιο χωρίς πρωινό (αυτό τουλάχιστον έδειξε η δικιά μου εμπειρία)!! Θα βρεις τόσο πολλά μαγαζιά που προσφέρουν πρωινό ή πουλάνε κρουασάν-χυμούς-cakes κλπ, σε πολύ καλές τιμές, που θα συμβούλευα να τα προτιμήσεις - είναι άλλωστε και ένας τρόπος κατά τη γνώμη μου να μπαίνεις λίγο μέσα στη ζωή τους.
Όσον αφορά το κόστος νομίζω ότι 75δολλάρια είναι μία καλή προσέγγιση. Να έχεις υπ' όψιν σου πάντα ότι, καλό θα ήταν να βγάλεις κάρτα για το μετρό και για να επισκεφθείς τα αξιοθέατα και πιθανώς να παρασυρθείς λίγο με τα ψώνια........Εγώ παρασύρθηκα πολύ!!!!
Το πρακτορείο το χρησιμοποιήσαμε μόνο για την έκδοση των εισητηρίων και την κράτηση στο ξενοδοχείο αλλά, επειδή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου εγώ δεν ξέρω ποιο ήταν για να σε βοηθήσω!
Η μετάβαση από το αεροδρόμιο(JFK) στο ξενοδοχείο ήταν με το metro αλλά, στην επιστροφή επειδή οι βαλίτσες ήταν πολλές(!!!!!!) πήραμε ταξί και πληρώσαμε γύρω στα 40δολλάρια.
Καλό ταξίδι!!!!!!!!!!!!!!(Ζηλεύω πολύ!!!!!!!!!!)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.798
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom