Ηνωμένο Βασίλειο ταξίδι στο λονδινο

pavlos1985

Member
Μηνύματα
414
Likes
236
Επόμενο Ταξίδι
???
Καλησπέρα φιλαράκια ιντερνετικά! αρχές Οκτωβρη θα βρίσκομαι Λονδίνο για 3 γεμάτες μέρες(και νύχτες) και θα ήθελα μερικές προτάσεις. Ξέρω θα μου πείτε να ανατρέξω στισ ήδη πολλές υπάρχουσες ταξιδιωτικές ιστορίες... ναι το έκανα αυτό, απλά επειδή ζαλίστηκα να διαβάζω και να διαβάζω κι επειδή μερικές ιστοριούλες είναι κομματάκι παλιές(προ 2ετίας και άνω) θα ήθελα κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις απο άτομα που το έχουν επισκεφτεί!
Σημαντική σημείωση: θα συνοδεύομαι από άτομο άνω των 50 ετών, οπότε προτάσεις του στυλ club κτλ κτλ τις ξεχνάμε.:( Me το περπάτημα είμαστε όμως κομπλε και δε μασάμε!
Το ξενοδοχείο που θα μείνουμε είναι το Apex Temple Court Hotel, κοντά στη Fleet Street στο city!
ευχαριστώ πολύ! αναμένω!!!!!!!!:p
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μπορεις να παρεις ενα depon που δεν πειραζει το στομαχι και να συνεχισεις το διαβασμα. Οσο για την παλαιοτητα των ιστοριων, τα σημεια ενδιαφεροντος δεν αποδημουν το χειμωνα οπως τα χελιδόνια, συνηθως μενουν στη θεση τους για αιωνες.
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.723
Likes
14.824
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σωκράτη είσαι άπαικτος.:haha::haha:
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.025
Likes
12.129
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ετσι παει , οπως τα λεει ο Σωκρατης. Στα κλασσικα αξιοθεατα που πηγαν οσοι επισκεφθηκαν το Λονδινο πριν απο 2 χρονια και θα πας κι εσυ. Σε 3 μερες δεν προλαβαινεις και πολλα.
Το ξενοδοχειο σου ειναι παρα πολυ καλο (δεν εχω μεινει αλλα εχω μπει μεσα, εμεναν φιλοι), δεν ξερω ομως αν αξιζουν τοσα λεφτα για ενα τοσο συντομο -για Λονδινο- ταξιδι. Ελπιζω να σου περισσευουν ή να εκλεισες προσφορα.
 

pavlos1985

Member
Μηνύματα
414
Likes
236
Επόμενο Ταξίδι
???
Καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση!
Το ξενοδοχείο κι εμένα απο φωτο μου φαίνεται σουπερ. Η τιμή για δεδομένα Λονδίνου είναι καλή(προσφορα περίπου 120ευρω το βραδυ). Επειδή όπως προείπα θα ταξιδεύω με άτομο άνω των 50, ήθελα κάτι "καλό" κ σίγουρο...
Σωκράτη είρωνα θα μπορούσες τα 2 λεπτά που μου αφιέρωσες να μου λεγες κάτι ουσιαστικό κ όχι εξυπναδες περι depon. Κ φυσικά δεν εννοούσα τα σημεία ενδιαφέροντος όπως μουσεία, μνημεία κτλ όταν έγραφα για παλαιότητα...Πιστευω όμως οτι μεσα σε 2-3 χρόνια σίγουρα υπάρχουν αλλαγές και πιο φρέσκες προτάσεις σε εστιατόρια, καφέ, μαγαζιά...
 

pavlos1985

Member
Μηνύματα
414
Likes
236
Επόμενο Ταξίδι
???
η τιμή ήταν 330 ευρω τα 3 βράδια και μέχρι να αποφασίσω αν θα τα κλεισω ανέβηκε στα 360. βεβαια μετα απο λιγη ώρα πήγε γυρω στα 700....
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σούπερ τιμή για το συγκεκριμένο ξενοδ.και σε πολύ καλό σημείο!
Λοιπόν αυτό που μούρχεται στο μυαλό πρώτα πρώτα μιά που θα είστε πολυ κοντά,μιά στάση;ίσως και με τα πόδια πάτε είναι το Somerset house (www.somersethouse.org.uk)πρώην παλάτι που τώρα είναι πολυχώρος τέχνης...εκθέσεων,έχει ωραίο αίθριο και βεράντα που βλέπει στο ποτάμι και πολύ φινετσάτο καφέ και εστιατόριο.
Από southbank οπωσδήποτε θα πάτε Tatemodern!(αν διαβασες ιστορίες πιστεύω θα ξέρεις περί τίνος πρόκειται)με το καφέ-εστιατόριο στον τελευταίο όροφο για θέα
αλλά ακόμα καλύτερα για θέα προτείνω και το Oxo Tower!!επίσης στη southbank,(στον 8 όροφο έχει ξεχωριστά στη μία πλευρά καφέ-στην άλλη εστιατόριο και στη μέση μόνο για view!!αν δε θέλει δηλ κάποιος να παραγγείλει κάτι έχει και χώρο με καθίσματα μόνο για θέα!!
 

Sokratis

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
1.056
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Σωκράτη είρωνα
1.θα μπορούσες τα 2 λεπτά που μου αφιέρωσες να μου λεγες κάτι ουσιαστικό κ όχι εξυπναδες περι depon. Κ φυσικά δεν εννοούσα τα σημεία ενδιαφέροντος όπως μουσεία, μνημεία κτλ όταν έγραφα για παλαιότητα...
2.Πιστευω όμως οτι μεσα σε 2-3 χρόνια σίγουρα υπάρχουν αλλαγές και πιο φρέσκες προτάσεις σε εστιατόρια, καφέ, μαγαζιά...
1. Θα εγραφα για mesulid αλλα θελει συνταγη γιατρου και θα κατηγορηθω οτι τα παιρνω απο τις φαρμακευτικες.
2. Και για τα εστιατορια, καφε κλπ ισχυει το ιδιο στην Ευρωπη, δεν ειναι οπως στην Ελλαδα που βαραει κανονι ο ενας και ανοιγει αλλος μαγαζι στη θεση του.
 

alma

Member
Μηνύματα
3.724
Likes
15.092
Αν μείνεις στο City ,το όποιο κατά τ'άλλα, είναι το χρηματοπιστωτικό κέντρο,ένα κοντινό αξιοθέατο που μου έρχεται είναι το Tower of London.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Και επιστρέφουμε στο θέμα μας "Κι εγώ Λονδίνο..."

Εκτός από τις ταξιδιωτικές ιστορίες, οι οποίες όπως λες σε πονοκεφάλιασαν, ρίξε μια ματιά στον ταξιδιωτικό μας οδηγό:
Λονδίνο - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

καθώς και στα θέματα στην ενότητα αναζήτησης πληροφοριών, τα οποία θα βρεις εδώ:
Ευρώπη - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

Υπάρχουν αρκετά που σίγουρα θα σε καλύψουν.
 

manelaki

Member
Μηνύματα
1.282
Likes
392
Λοιπον δε μπορω να σου πω τι ΠΡΕΠΕΙ να δεις, αυτο ειναι αδυνατο. Μπορω να σου πω μονο τι ειδα εγω στο Λονδινο 3 γεματες μερες που πηγα για πρωτη φορα. Αφου διαβασα πολλα εδω μεσα κατεληξα στα παρακατω:
1η μερα: Βig Ben, London eye, Βρετανικό μουσείο, Tate για καφέ, Borough market
2η μερα: Βολτα σε Piccadilly, West End, Soho, Leister Square και Covent Garden. Μετα Trafalgar square και Buckingham Palace και St. James park που ειναι διπλα. Musical (Το φάντασμα της όπερας) και νυχτερινη βολτα σε Picadilly, Soho
3η μερα: Νοtting hill, Little Venice, Camden και νυχτερινη βολτα σε Westminster (Big Ben, London eye) και London bridge

Απ'ολα αυτα θα αλλαζα σιγουρα το Buckingham Palace. Ηταν χασιμο χρονου, δε μου αρεσε καθολου. Θα προτιμουσα να ειχα παει καλυτερα στο Πυργο του Λονδινου ή στο Αβαειο.
Δε μετανιωσα καθολου που δε πηγα στο Madam Tussauds.
Για πρωτη φορα επιβαλλεται το musical, ειναι εμπερια.
Eπισης η little venice νομιζω οπως την ειδα εγω δεν αξιζει τοσο πολυ, την ανοιξη και το καλοκαιρι που θα'ναι ολα πρασινα θα ειναι πραγματικα ομορφη. Τωρα νομιζω δε χανεις κατι. Αφιερωσε το χρονο σου σε καποιο παρκο, τοτε ειχα στο προγραμμα το Regent's αλλα δε προλαβα.
Επισης αν πηγαινα ξανα θα φροντιζα να επισκεφτω περισσοτερα εστιατορια με κουζινες απ'ολο το κοσμο, θα αφιερωνα χρονο για πικ νικ σε καποιο παρκο και θα επιδιωκα να βρεθω σε καμια ομορφη συνοικα του Λονδινου εξω απ'το κεντρο να κανω people watching ή ακομα καλυτερα Londoners' watching! :clap:

Ελπιζω να σε βοηθησα, σε ζηλευω πολυ! Το προγραμμα μου ηταν εξαντλητικο, παρε δοκιμασμενα καλα αθλητικα και μη σταματας. Πρωτη φορα στο Λονδινο δε μπορεις να κανεις κι αλλιως....
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.367
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom