• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Οκτώβριο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Ιαπωνία ταξιδι στην ιαπωνια

nana31

Member
Μηνύματα
14
Likes
52
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Καλημέρα! θα ήθελα να ταξιδέψω στην Ιαπωνία το Πάσχα, και θα ήθελα πληροφορίες από όσους έχουν ταξιδέψει εκεί. Κατ'αρχας θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι ασφαλής επιλογή για τρεις κοπέλες να πάνε μόνες τους χωρίς γκρουπ. Επίσης αν ο Μάιος είναι μιά καλή περίοδος. Εκτός από το Τόκυο, την Οσάκα και το Κιότο τί αλλο ενδιαφέρον θα μπορούσαμε να επισκεφτούμε στην ιαπωνική επαρχία? Ευχαριστώ θερμά :lol:
 

anny

Member
Μηνύματα
3.418
Likes
1.764
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ονειρεμένο Ταξίδι
γύρος του κόσμου
nana31 ξεκινάς διάβασμα. Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες και ταξιδιωτικές ιστορίες, από τις οποίες μπορείς να φτιάξεις ένα πρώτο πλάνο.
Επειτα, για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ είμαστε πάλι.

Πληροφορίες για την Ιαπωνία θα βρεις εδώ:
Ασία - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

Ταξιδιωτικές ιστορίες των μελών εδώ:
http://www.travelstories.gr/glossary/17797-%E9%E1%F0%F9%ED%DF%E1.html

Και μια πρόσφατη που είναι ακόμα σε εξέλιξη (κοπέλες που πήγαν μόνες τους, χωρίς γκρουπ):
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...E5%F2-%F4%E7%F2-%E9%E1%F0%F9%ED%DF%E1%F2.html

Και επιπλέον θέματα εδώ:
Ιαπωνία αγαπημένη... - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
 

Otokodate

Member
Μηνύματα
90
Likes
89
Κατ'αρχας θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι ασφαλής επιλογή για τρεις κοπέλες να πάνε μόνες τους χωρίς γκρουπ.
Η Ιαπωνία είναι απ'τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου.Επίσης αν ο Μάιος είναι μιά καλή περίοδος.
Ο Μαϊος είναι καλή περίοδος, δεν είναι η καλύτερη (Αρχές Απριλίου λόγο hannami) αλλά είναι καλή περίοδος γιατί μάλλον θα'χει καλό καιρό τότε. Όπως επίσης τον Μαϊο έχει δύο σημαντικά Matsuri (φεστιβάλ) το Aoi Matsuri του Kyoto και το Sanja Matsuri του Tokyo. ...καλό θα ήταν αν πάτε Μαϊο να δείτε τουλάχιστον ένα απ'τα δύο. Επίσης, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει όμως τον Μαϊο έχει Sumo tournament στο Tokyo.

Εκτός από το Τόκυο, την Οσάκα και το Κιότο τί αλλο ενδιαφέρον θα μπορούσαμε να επισκεφτούμε στην ιαπωνική επαρχία? Ευχαριστώ θερμά :lol:
Η Ιαπωνία έχει πολλές όμορφες περιοχές όμως ωραία θα ήταν αν πηγαίνατε Hiroshima για μια μέρα, Nikko για μια μέρα, και Nara για μια μέρα.

Το Kyoto, η Nara και το Nikko είναι για να τα ζεις σαν τουρίστας πηγαίνοντας στα κλασσικά top10 sights δεν θα χάσεις πολλά, το Tokyo και η Οσακα είναι για να το ζήσεις λες και θα ζούσες εκεί (αφού εκεί ζουν οι περισσότεροι Ιάπωνες έτσι και αλλιώς) - και αυτό εξαρτάτε πολύ απ'τα ενδιαφέροντα σου.

Αυτάααα, μπορεί να δώσω και άλλες συμβουλές αν αποφασίσεις να πας και μας γράψεις μια πρώτη version του προγράμματος του ταξιδιού σου.
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.507
Μηνύματα
718.816
Μέλη
35.346
Νεότερο μέλος
Alexandros Stergi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom