Ισημερινός ταξιδι στο εκουαδορ

nana31

Member
Μηνύματα
14
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
γεια σε ολους!!! θα ηθελα παρακαλω τη βοηθεια σας ! σε λιγες μερες προκειται να ταξιδεψω στο εκουαδορ για 20 μερες, εχω κανει το εμβολιο του κιτρινου πυρετου και μεσα στην εβδομαδα και το αντιτετανικο. χαπια για την ελονοσια δεν θα παρω αφου δεν θα μπω στη ζωνη του αμαζονιου, παρα μονο στις πολεις. παρ ολα αυτα θα ηθελα να εχω μαζι μου εντομοαπωθητικα και διαβασα καπου οτι τα πιο αποτελεσματικα ειναι αυτα που περιεχουν ''ντιτ'' κατι τετοιο τελος παντων.. στα φαρμακεια που ρωτησα δεν εχουν ιδεα περι τινος προκειται, μηπως καποιος απο εσας γνωριζει απο που θα τα παραγγειλω? ευχαριστω! :p
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.727
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Η ουσία που έχουν αυτά τα εντομοαπωθητικά λέγεται DEET. Κάποια στιγμή είχα βρει σε καταστήματα με είδη κάμπινγκ. Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση.
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.000
Likes
2.093
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλο σου ταξιδι πρωτα και για τα κουνουπια θα βρεις σιγουρα αυτο που ζητας σε μαγαζι με ειδη καμπινγκ.
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Ξέρω πως έχω γίνει εκνευριστική τις τελευταίες μέρες αλλά το άγχος μου είναι αρκετό και αναζητώ παντού πληροφορίες. Για το Εκουαδόρ λοιπόν, εμένα δε μου σύστησαν να κάνω κάποιο εμβόλιο, χρειάζεται;Επίσης, θέλω να κάνω κάποιες φαινομενικά χαζές ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά φεύγω από zona europa και αγνοώ βασικά πράγματα. Όπως το τί ρούχα πρέπει να έχω μαζί μου. Το αν η εγκληματικότητα στο Κίτο είναι υψηλή. Βασικά ψάχνω κάποιον γνώστη του θέματος για να κάνω κάποιες όχι βασικές αλλά για μένα σημαντικές ερωτήσεις. Όποιος ξέρει κάτι ας με ενημερώσει παρακαλώώώ το συντομότερον (το έχω γραψει και σε αλλα 2 τόπιξ αλλά είμαι χαωμενηηη)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.723
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom