2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

Vicks

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Δεν παμε αποψε Βενετια γιατι το ακυρωσα χανοντας μονο τα εισιτηρια γιατι εχει κρυο, γιατι τα ταξιδια τον χειμωνα τελικα ειναι για τα μπαζα και γιατι συνηλθα μετα απο 10 μερες απο βαρυ κρυωμα.
Δεν με χαλαει καθολου ομως, ξεκουραση και διακοπες στην Αθηνα.
Περαστικά!
Καλά έκανες, προσπαθώ πάντα να αποφεύγω τα ταξίδια το χειμώνα, από Δεκέμβριο έως και Φεβρουάριο. Αν είναι κανένα τετραήμερο ή πενθήμερο και σε βασανίζει έστω και κρύωμα, χαλιέται η διάθεση. Είμαι επίσης στην πέμπτη μέρα γερού κρυολογήματος και σέρνομαι, οπότε συμπάσχω με @paefstra.

BASILISPAP

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Μακάρι να ήξερα τι μας επιφυλάσσει η ταξιδιωτική χρόνια. Είχαμε κλείσει πτήσεις, ξενοδοχεία, δραστηριότητες και θα φεύγαμε στις 17 Μαρτίου για Βολιβία και μετά Περού για συνολικά 25 μέρες. Δυστυχώς, μέλος της πολύ κοντινής μου οικογένειας είχε σοβαρότατο ιατρικό πρόβλημα και εννοείται ότι δεν υπήρχε σκέψη για ταξίδια. Ακύρωσα ότι μπόρεσα και χάσαμε 3000 ευρώ περίπου (για δύο άτομα). Εννοείται ότι δεν είναι κάτι που με στεναχωρεί πέρα από την υγεία...
Ελπίζω κάποτε να καταφέρω να πάω σε ένα από τα ταξιδιωτικά μου όνειρα!

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μακάρι να ήξερα τι μας επιφυλάσσει η ταξιδιωτική χρόνια. Είχαμε κλείσει πτήσεις, ξενοδοχεία, δραστηριότητες και θα φεύγαμε στις 17 Μαρτίου για Βολιβία και μετά Περού για συνολικά 25 μέρες. Δυστυχώς, μέλος της πολύ κοντινής μου οικογένειας είχε σοβαρότατο ιατρικό πρόβλημα και εννοείται ότι δεν υπήρχε σκέψη για ταξίδια. Ακύρωσα ότι μπόρεσα και χάσαμε 3000 ευρώ περίπου (για δύο άτομα). Εννοείται ότι δεν είναι κάτι που με στεναχωρεί πέρα από την υγεία...
Ελπίζω κάποτε να καταφέρω να πάω σε ένα από τα ταξιδιωτικά μου όνειρα!
Μόλις μου θύμισες παλιές κακές εποχές... Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

fenia42

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ευτυχώς πρόλαβα να πάω μες το 26’ Κορέα και Καναδά. Έχω κλείσει 3 εντός Ελλάδας . Μένουμε Ελλάδα φετος και πλένουμε τα χεράκια πολύ σχολαστικά . Από Σεπτέμβρη βλέπουμε .

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ελλάδα προλάβαμε Ιωαννινα , καλοκαίρι προβλεπω καμια Ναυπακτο πάλι και ισως γινει κατι με παρέα μετά το Πάσχα.
Ο τι αλλο προκύψει καλοδεχούμενο

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εχω κλεισει τα παντα με μιλια ακυρωσιμα. Δεν ακυρωνω τιποτε, παρα μονο βλεποντας και κανοντας 2 μερες πριν που ειναι το περιθωριο ακυρωσης των δωματιων.
Χαιρομαι που εκλεισα Ισπανια για το καλοκαιρι, στηριζω τη σταση της ως τουριστρια.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

piccolo_mondo

Member
Πρόλαβα και πήγα ΗΑΕ πριν 10 μέρες, ήταν ένα ταξίδι που είχε ακυρωθεί ήδη μια φορά στο παρελθόν για προσωπικούς λόγους και τώρα οι "προσωπικοί λόγοι" επέμεναν να το ακυρώσουμε ξανά "μα δεν βλέπεις τι γίνεται, δεν είναι καλή εποχή για ταξίδι εκεί"...
Saved by the bell, πάλι καλά!

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ