2026 που θα πάμε...? Πάμε δυνατά..... 😇

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Δεύτερη φορά στην ζωή μου που βγάζω Ρωσική βίζα,με την δεύτερη να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα…

Ελπίζω να παν όλα καλά και να την χρησιμοποιήσω,45 ημερών πολλαπλών διελεύσεων…

Την βάζω να υπάρχει καθώς δεν πίστευα πως θα την αποκτούσα

View attachment 531078
Περιμένουμε ανταπόκριση μετά!!!!Καλό ταξίδι!

tripdreamer1975

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Εμείς προετοιμάζουμε για φέτος Ιαπωνία.
Στα θετικά, υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για να βγει 14ήμερο μέσα στις γιορτές (των Χριστουγέννων εννοώ)
Στα αρνητικά, ο μικρός που έγινε πλέον 12 και στα Ιαπωνικά ξενοδοχεία νοείται ως ενήλικος, και φυσικά οι τιμές των αεροπορικών αυτή την περίοδο, ελπίζω να ομαλοποιηθεί κάπως το πράγμα γιατί ξεφεύγει...
Εκτός του κλασσικού Τόκυο, Οσάκα, Κυότο, προσπαθώ να χωρέσω και 1-2 πιο "χειμερινές" και κάπως off-the-beaten-track επιλογές. Βλέπω Kusatsu Onsen, Shibu Onsen και ψάχνω τις διαδρομές.
Οψόμεθα!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα!! Έχω λείψει πολύ καιρό από το travelstories αλλά δεν ξεχνώ ποτέ πόσο με έχετε βοηθήσει και πόσα ταξίδια έχω ονειρευτεί μαζί σας.
Σχετικά με το πλάνο του 2026, θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας. Έχουμε κλείσει οικογενειακό ταξίδι για Παρίσι τον Ιούλιο. (με δωρεάν ακύρωση το ξενοδοχείο και τα αεροπορικά flex)
Είναι το όνειρο του γιου μας που είναι 11 ετών και μαζεύει χρήματα εδώ και 1 χρόνο! :)
Ο σύζυγος όμως μου λέει να το αποφύγουμε και να αλλάξουμε προορισμό λόγω της κατάστασης στην Ανατολή μιας και το Παρίσι είναι συχνός στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων.
Εσείς θα το αλλάζατε? πραγματικά με ενδιαφέρει η άποψή σας!
Δεν θα το άλλαζα σίγουρα.
Ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων ήταν πάντα υπαρκτός.
Όταν πήγα πρώτη φορά; στο Παρίσι με τα παιδιά μου το 2016 δεν υπήρχε ενεργός πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλά είχαν γίνει διάφορες τρομοκρατικές επιθέσεις τους προηγουμενους μήνες που με άγχωσαν.
Μάλιστα ένα μήνα πριν φτάσουμε στο Παρίσι είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο Παρίσι και βρήκαμε στρατιώτες οπλισμένους σε κάθε πλατεία και έξω από κάθε αξιοθέατο!
Το μόνο που απέφυγα ήταν να σταθώ στην μεγάλη ουρά για να ανέβω στον Άιφελ.

Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε !
Ταξίδι-Όνειρο
Κάπου 3 πτήσεις μακριά...
Δεν θα το άλλαζα σίγουρα.
Ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων ήταν πάντα υπαρκτός.
Όταν πήγα πρώτη φορά; στο Παρίσι με τα παιδιά μου το 2016 δεν υπήρχε ενεργός πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλά είχαν γίνει διάφορες τρομοκρατικές επιθέσεις τους προηγουμενους μήνες που με άγχωσαν.
Μάλιστα ένα μήνα πριν φτάσουμε στο Παρίσι είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια.
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο Παρίσι και βρήκαμε στρατιώτες οπλισμένους σε κάθε πλατεία και έξω από κάθε αξιοθέατο!
Το μόνο που απέφυγα ήταν να σταθώ στην μεγάλη ουρά για να ανέβω στον Άιφελ.
Πω πω, ακριβώς το ίδιο θυμάμαι τότε, ίδια περίοδο πήγαμε και υπήρχαν παντού ένοπλοι…
Ήταν εκείνο το διάστημα που σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις γίνονταν τρομοκρατικά χτυπήματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.091
Μέλη
40.097
Νεότερο μέλος
maraki1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom