2027 ... Τα επερχόμενα ταξίδια μας - σας !

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν άνοιξε κανείς την κερκόπορτα για το 27, οπότΑΝ κάνω εγώ ποδαρικό. Καθαρή Δευτέρα στο Λουξεμβούργο και Τρίερ 12 με 16 Μαρτίου, refresh στο Trier από το μακρινό 2017 και σε πρώτη το Luxembourg.

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Μια από τις ελάχιστες φορές που δεν έχω σίγουρο πρόγραμμα (βλέποντας και κάνοντας).
Τα μόνα κλεισμένα είναι: Ιανουάριος 1 εβδομάδα Χαλκιδική χειμερινές διακοπές (ιδέα συγγενών μου από Ρωσία, σαν τα χειμερινά μπάνια δεν έχει).
Μάιος: 2 εβδομάδες Tskaltubo, Γεωργία για ιαματικό τουρισμό. Εισητήρια επιστροφής δεν έχω πάρει, οπότε θα δούμε πόσο θα κρατήσει το ταξίδι.

kite26

Member
Αφηγητής
Σε ένα μήνα θα ανέβω Ελσίνκι τρεις μέρες (περιλαμβάνεται μονοήμερη στο Ταλίν) και μετά Τάμπερε για μια εβδομάδα για το Tammerfest pop/rock festival. Και όχι μόνο... Για να δούμε τι έχω μάθει από σουόμι, θα καταφέρω άραγε να ολοκληρώσω κάποιον διάλογο; Αν θέλετε γράφω ανταπόκριση. Ό,τι ζητήσει ο λαός.

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σε ένα μήνα θα ανέβω Ελσίνκι τρεις μέρες (περιλαμβάνεται μονοήμερη στο Ταλίν) και μετά Τάμπερε για μια εβδομάδα για το Tammerfest pop/rock festival. Και όχι μόνο... Για να δούμε τι έχω μάθει από σουόμι, θα καταφέρω άραγε να ολοκληρώσω κάποιον διάλογο; Αν θέλετε γράφω ανταπόκριση. Ό,τι ζητήσει ο λαός.

Και το ρωτάς;;

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Duolingo ή μαθήματα ;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν άνοιξε κανείς την κερκόπορτα για το 27, οπότΑΝ κάνω εγώ ποδαρικό. Καθαρή Δευτέρα στο Λουξεμβούργο και Τρίερ 12 με 16 Μαρτίου, refresh στο Trier από το μακρινό 2017 και σε πρώτη το Luxembourg.
30 Απριλίου - 08 Μαίου Chicago (απευθείας με 2χ70000 μίλια) και 102 ευρώ φόρους

AlexFocus

Member
Ποιο '27 εδω εχω κανονισει ΄28. Οπως παντα προσκυνημα στους Αγιους Τοπους (Πολη) και μετα Ναπολη/Βενετια το '27 και Ανδαλουσια '28. Για Ανδαλουσια ακομα δεν εχω βγαλει προγραμμα. Το '29 ειναι το θεμα που θα παω .....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.175
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom