2027 ... Τα επερχόμενα ταξίδια μας - σας !

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Κίνα ξανά και εκτός από αυτό, θα προσπαθήσω να περιορίσω τα ταξίδια για το 2027. Και για τα λεφτά αλλά κυρίως επειδή αν συνεχίσω έτσι θα μου πάρει τα γατιά η Πρόνοια.

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εμενα το πρωτο μου ταξιδι για το 2027 ,φαινεται να ειναι στο Λονδινο τον Ιανουαριο,αμεσως μετα τις γιορτες οπου βρηκα αισθητα αρκετα καλυτερες τιμες .

Μεγαλες πιθανοτητες να παω και Αμστερνταμ ,προς ανοιξη μετακομισε δικο μου προσωπο μονιμα και δεν εχω ξαναπαει ποτε ξανα κιολας ,οποτε ευκαιρια.Δεν εχω κλεισει τιποτε ακομα ,ειναι νωρις αλλα η ζυγαρια παει προς το θα παω.Θα ξαναγραψω κιολας να δω αν τελικα πηγα.
Αυτα τα 2 για νεο ετος τα υπολοιπα βλεπουμε στην πορεια ..

fraulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εμενα το πρωτο μου ταξιδι για το 2027 ,φαινεται να ειναι στο Λονδινο τον Ιανουαριο,αμεσως μετα τις γιορτες οπου βρηκα αισθητα αρκετα καλυτερες τιμες .

Μεγαλες πιθανοτητες να παω και Αμστερνταμ ,προς ανοιξη μετακομισε δικο μου προσωπο μονιμα και δεν εχω ξαναπαει ποτε ξανα κιολας ,οποτε ευκαιρια.Δεν εχω κλεισει τιποτε ακομα ,ειναι νωρις αλλα η ζυγαρια παει προς το θα παω.Θα ξαναγραψω κιολας να δω αν τελικα πηγα.
Αυτα τα 2 για νεο ετος τα υπολοιπα βλεπουμε στην πορεια ..
Το Άμστερνταμ έχει πανάκριβη διαμονή, επομένως είναι όντως ευκαιρία.

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Το Άμστερνταμ έχει πανάκριβη διαμονή, επομένως είναι όντως ευκαιρία.
Οχι δυστυχως δεν νομιζω να μπορεσει να μας φιλολοξενησει ,καθως η διαμονη οπως ειπες ειναι προβλημα και με τα ενοικια,μενει σε μια τρυπα μιση ωρα απο το κεντρο και με συγκατοικο. Θα μαστε παρεα ,οποτε καταλυμα κοιταμε πιστευω με λιγο ψαξιμο κατι θα βρουμε τοσους μηνες πριν

Vicks

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Εύγε βρε παιδιά!
Μόλις το είδα να αναβιώνει το θέμα, λέω τι λένε, εδώ ξεπηδάνε από το πουθενά ταξίδια του 2026.
Θα κάνω τον απολογισμό κάποια στιγμή αλλά εντός των επόμενων ημερών αναχωρώ για Αρμενία και ακολουθεί το Ουζμπεκιστάν. Πινέζες σε δύο εντελώς νέα μέρη, ανέλπιστα ταξίδια, τα οποία πολύ με έχουν ενθουσιάσει!
Για το 2027 σκεφτόμαστε ένα οικογενειακό Λονδίνο για αρχή, αν και το budget το βλέπω να ξεφεύγει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom