Air Canada Aθήνα-Kαναδάς απευθείας από την AirCanada

toumpiotis

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Έχω μια πληροφορία που δεν έχει "βγεί" ακόμη : Η Air Canada ξεκινάει απευθείας πτήσεις απο Αθήνα για Καναδα απο τον Δεκέμβριο.

Traveller

Member
Μέγας Συγγραφέας
Έχω μια πληροφορία που δεν έχει "βγεί" ακόμη : Η Air Canada ξεκινάει απευθείας πτήσεις απο Αθήνα για Καναδα απο τον Δεκέμβριο.
Έχει βγεί μέρες τώρα... Ξεκινάει από 3/5/10 και όχι από τον Δεκέμβριο... θα πετάει seasonal 3Χ για YUL και ΥΥΖ και 1Χ για YVR μεσω ROM... μέχρι 1/11/10...

Leftris B

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Έχει βγεί μέρες τώρα... Ξεκινάει από 3/5/10 και όχι από τον Δεκέμβριο... θα πετάει seasonal 3Χ για YUL και ΥΥΖ και 1Χ για YVR μεσω ROM... μέχρι 1/11/10...
ρε μπαγάσα τι είναι αυτά που γράφεις? Νομίζεις ότι δουλεύουμε σε πύργο ελέγχου??

Traveller

Member
Μέγας Συγγραφέας
Άντε επειδή ξύπνησα καλά σήμερα να σας τα κάνω λιανά...

Η Air Canada θα πετά μόνο καλοκαιρινή σαιζόν (έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα) για YUL, YYZ τρεις φορές την εβδομάδα και για YVR μέσω ROM μία φορά την εβδομάδα...

Κατανοητός??

YUL=MONTREAL YYZ=TORONTO YVR=VANCOUVER ROM=ROME

xrisa

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατινικη αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
περού
Μπραβο traveller. τώρα είμαστε μέσα.. που να καταλάβουμε εμείς οι κοινοί θνητοί!!!! Ευχαριστούμε και ευχόμαστε πάντα να ξυπνάς καλά.

fenia42

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται να πάει στον Καναδά αλλά να δει και κάτι άλλο πέρα από Τοροντο Μοντρεάλ κλπ, υπάρχει πολύ καλή πτήση μέσω Φρανκφούρτης για Κάλγαρι, η οποία είναι οικονομική, και αποτελεί βάση για να δεις φύση , Alberta Banff κλπ και το σημαντικότερο ξεκινάς πρωί και στη μια το μεσημέρι είσαι Καναδά. Επωφελείσαι δηλαδή της αλλαγής της ώρας.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Έχει περάσει κανείς transit, πρόσφατα από το αεροδρόμιο του Μόντρεαλ;
Βρίσκω πτήσεις με σύνδεση από εκεί, με χρονική απόσταση περίπου 2 ωρών (1:55 για την ακρίβεια). Πιστεύετε πως είναι αρκετός χρόνος ή έχω μεγάλο κίδυνο να χάσω την δεύτερη πτήση;
Δεν θυμάμαι καθόλου το μέγεθος του αεροδρομίου. Έχω να πετάξω από εκεί κάπου 43 χρόνια... :haha: :haha:

Last edited:

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Βρίσκω πτήσεις με σύνδεση από εκεί, με χρονική απόσταση περίπου 2 ωρών (1:55 για την ακρίβεια). Πιστεύετε πως είναι αρκετός χρόνος ή έχω μεγάλο κίδυνο να χάσω την δεύτερη πτήση;
Δεν θυμάμαι καθόλου το μέγεθος του αεροδρομίου. Έχω να πετάξω από εκεί κάπου 43 χρόνια... :haha: :haha:
Εγω βρεθηκα προσφατα… Πολυ γρήγορη διαδικασια ωστοσο αν πετας με Transat προσεξε γιατι εχει συχνες καθυστερησεις

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Εγω βρεθηκα προσφατα… Πολυ γρήγορη διαδικασια ωστοσο αν πετας με Transat προσεξε γιατι εχει συχνες καθυστερησεις
Ευχαριστώ πολύ. Με AirCanada είναι οι πτήσεις.

maktoumpis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σρι Λάνκα
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα - Νέα Ζηλανδία
Κι εγώ πέρασα από εκεί transit πριν 1 μήνα με Air Canada. Όλα άψογα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom