arabickostas
Member
Το είδα. Απλά κάνω συγκρίσεις....Μαλλον δεν ειδατε το ματς
Το είδα. Απλά κάνω συγκρίσεις....Μαλλον δεν ειδατε το ματς
Που το βλέπεις αυτό; Εγώ βλέπω ότι στο σύνολο τους τα συμβόλαια των παικτών το πολύ να είναι διπλάσιο.Λογικό ειναι να αποκλειστεί, παίζει μια ομαδα με τριπλάσιο μπάτζετ.
Πάλι, που το βλέπεις αυτό; Τα τελευταία χρόνια αν δεν κάνω λάθος ο Παναθηναϊκός έχει στο σύνολο τα πιο ακριβά συμβόλαια στην Ελλάδα. Απλά η καραφλη διοίκηση είναι τόσο σχετική με το αντικείμενο που δίνει πολλά λεφτά για να πάρει δεξί μπακ λες κι είναι η Μπαγερν και κάτι πρώην ποδοσφαιριστές.Μπάτζετ σοβαρό στην Ελλαδα εχει μονο ο Ολυμπιακός
Εχω χρόνια να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο, στο ΑΙ το γουγλη και το transfermarkt έβαλα τα μπάτζετ και τη χρηματοστηριακη αξία τους και μου βγάζει: Παναθηναικος 85, Μπέτις 215, Ολυμπιακός 142, όλα σε εκ €. Ανάλογα την πηγή μπορεί να ποικίλλουν λιγο, πχ αλλου τα βρίσκω 60 - 240 - 120 αλλα η γενική εικόνα αυτή είναι.Που το βλέπεις αυτό; Εγώ βλέπω ότι στο σύνολο τους τα συμβόλαια των παικτών το πολύ να είναι διπλάσιο.
Πάλι, που το βλέπεις αυτό; Τα τελευταία χρόνια αν δεν κάνω λάθος ο Παναθηναϊκός έχει στο σύνολο τα πιο ακριβά συμβόλαια στην Ελλάδα. Απλά η καραφλη διοίκηση είναι τόσο σχετική με το αντικείμενο που δίνει πολλά λεφτά για να πάρει δεξί μπακ λες κι είναι η Μπαγερν και κάτι πρώην ποδοσφαιριστές.
Αν έπαιζαν μπάλα τα μπάτζετ δεν θα βλέπαμε ποδόσφαιρο. Θα ξέραμε από πριν τον νικητή.Λογικό ειναι να αποκλειστεί, παίζει μια ομαδα με τριπλάσιο μπάτζετ.
Κι αυτό το ΑΙ στο είπε;ο Ολυμπιακός που έπαιρνε τα στημένα πρωταθλήματα για μια δεκαπενταετια,
Το φαντάστηκα. Αυτά είναι θεωρητικά. Αν δεις τα συμβόλαια των παικτών είναι αλλιώς τα πράγματα. Δίνει τρελά συμβόλαια σε κάτι παίκτες που λες δεν μπορεί, χαβαλέ μας κάνει. Συν όλα τα άλλα εγκλήματα που έχει κάνει, για μερικές χιλιάδες ευρώ άφησε την ομάδα εκτός Ευρώπης και παραλίγο να την ρίξει κατηγορία, καταστροφή ακαδημιών.ην τα θυμάμαι γιατί ούτε το αυριανό δεν θα δω. Δεν υπάρχει η καράφλα του!Εχω χρόνια να παρακολουθήσω ποδόσφαιρο, στο ΑΙ το γουγλη και το transfermarkt έβαλα τα μπάτζετ και τη χρηματοστηριακη αξία τους και μου βγάζει: Παναθηναικος 85, Μπέτις 215, Ολυμπιακός 142, όλα σε εκ €. Ανάλογα την πηγή μπορεί να ποικίλλουν λιγο, πχ αλλου τα βρίσκω 60 - 240 - 120 αλλα η γενική εικόνα αυτή είναι.
Και τα συμβόλαια που έβαλα ειναι 30-40% πανω ο Ολυμπιακός. Χωρια οτι για να πείσεις ένα παίκτη να πάει σε χειροτερη ομάδα πρεπει να του δώσεις παραπάνω, ειδινα αν δεν υπαρ ει εγγύηση συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση κλπ.Το φαντάστηκα. Αυτά είναι θεωρητικά. Αν δεις τα συμβόλαια των παικτών είναι αλλιώς τα πράγματα. Δίνει τρελά συμβόλαια σε κάτι παίκτες που λες δεν μπορεί, χαβαλέ μας κάνει. Συν όλα τα άλλα εγκλήματα που έχει κάνει, για μερικές χιλιάδες ευρώ άφησε την ομάδα εκτός Ευρώπης και παραλίγο να την ρίξει κατηγορία, καταστροφή ακαδημιών.ην τα θυμάμαι γιατί ούτε το αυριανό δεν θα δω. Δεν υπάρχει η καράφλα του!