About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Είμαστε μια αγαπημένη παρέα με λαθρεμπορους, κουμπουρια, Βασιλακοπουλους , Σαλιαρελη, ευρωλιγκα με cl και αλλα ωραία

Και κατά σύμπτωση κέρδιζε ο Ολυμπιακός ο οποίος και τους είχε εκπροσώπους στην ΕΠΑΕ (πάλι κατά σύμπτωση, για την ψυχή της μάνας τους δούλευαν για τον Ολυμπιακό). Όσοι δε ακούγονταν στις κασέτες ήταν ηθοποιοί, μη μασάς, πλεκτάνη να σπιλωθεί ο Σωκράτης κι ο Θωμάς ήταν, ό,τι βλέπαμε στο γήπεδο με τα πέτσινα ήταν οπτασία.
Εχω γνώση μέρους της δικογραφίας σε αρχικό στάδιο και μη νομίζεις δεν είναι όλα, όπως ο Μάκης τα παρουσιάζε.
Την ίδια εποχή υπάρχουν και κατι οπτασιες υπερ ΠΑΟ (κυρίως και ΑΕΚ εν μέρει ) και εις βάρος Ολυμπιακού. Υπάρχουν πολλά βίντεο με σκάνδαλα της εποχής όχι ερυθρολευκης αποχρωσης αλλά βαριέμαι και δεν έχει νοημα να ψαξω και να τα ποστάρω εδώ.

Μεγάλα παιδιά είμαστε και ο καθένας εχει την αποψη του

ΥΓ Δε νομιζω ότι ο Παναθηναικός σημερα είναι χαμένος από τα αποδυτήρια

Last edited:

James

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
από τις δωροδοκίες όπως είχε αποκαλύψει η κυρα Δέσποινα
Αν θεωρείται έγκυρη πηγή η κυρά Δέσποινα, επειδή το διαβάζω συχνά πυκνά αυτό το επιχείρημα, λογικό είναι να πιστέψουμε και ότι στη Γυάρο και στη Λέρο οι ένοικοι έκαναν διακοπές (παίζανε και τένις αμ πώς) και επίσης να την πιστέψουμε ότι βασανιστήρια/απαγωγές/διώξεις/παρακράτος δεν υπήρχαν κατά τη διάρκεια της χουντ...εε συγνώμη επάναστασης (έτσι το έλεγε η κυρά Δέσποινα, ε έτσι θα ήταν).

Πλήρη άγνοια δήλωνε. Ε, έτσι θα είναι, το είπε και η κυρά Δέσποινα.

Μη διαλέγουμε δηλώσεις των χουντικ...εεε των επαναστατών ήθελα να πω. Γκαραντί οι άνθρωποι.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χιλιοσυζητημενα θεματα στο τοπικ

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Αν θεωρείται έγκυρη πηγή η κυρά Δέσποινα, επειδή το διαβάζω συχνά πυκνά αυτό το επιχείρημα, λογικό είναι να πιστέψουμε και ότι στη Γυάρο και στη Λέρο οι ένοικοι έκαναν διακοπές (παίζανε και τένις αμ πώς) και επίσης να την πιστέψουμε ότι βασανιστήρια/απαγωγές/διώξεις/παρακράτος δεν υπήρχαν κατά τη διάρκεια της χουντ...εε συγνώμη επάναστασης (έτσι το έλεγε η κυρά Δέσποινα, ε έτσι θα ήταν).

Πλήρη άγνοια δήλωνε. Ε, έτσι θα είναι, το είπε και η κυρά Δέσποινα.

Μη διαλέγουμε δηλώσεις των χουντικ...εεε των επαναστατών ήθελα να πω. Γκαραντί οι άνθρωποι.
Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εσεις κρυφό καμάρι...
Για την "υπόθεση των λουλουδιών" έχεις κάτι να πεις;

James

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Α, αλλάξαμε αφήγημα τώρα.

Όχι όχι. Έχω μόνο να πω ότι γίνονταν τρομερά ντέρμπι τένις στη Λέρο. Γνωστά αυτά. Το είπε και η κυρά Δέσποινα.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

Όχι όχι. Έχω μόνο να πω ότι γίνονταν τρομερά ντέρμπι τένις στη Λέρο. Γνωστά αυτά. Το είπε και η κυρά Δέσποινα.
Το πρόβλημά σου είναι ότι θεωρείς όλους τους άλλους διεφθαρμένους και τους δικούς σου αγγελούδια.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

Ενημερωτικά πάντως στα ποινικά διακστηρια ο Παναθηναικος κρίθηκε ενοχος. Αμετακλητα
Πειθαρχικά τον εσωσε η ψηφος του Ανδριανοπουλου, όπως και το 2018 από τον Μαρινάκη

Billouk

Member
Συγγραφέας
Πώς από το Μπόντο της Νορβηγίας καταλήξαμε στην χούντα δεν το κατάλαβα.

James

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά απαντάτε σε κάτι άσχετο. Σχολίασα τη χρήση των λεγομένων της κυρά Δέσποινας σαν έγκυρα, αλλιώς αν δεν την θεωρείς έγκυρη (όπως εγώ δηλαδή που όλους τους χουντικούς και τα λεγόμενά τους τα θεωρώ απευθείας ότι είναι για τα σκουπίδια) δε την αναφέρεις ούτε για αστείο.

Το ποια ομάδα είναι πιο διεφθαρμένη δε με νοιάζει (έχω τη γνώμη μου βέβαια), ο καθένας ας λέει ότι θέλει, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Όταν ήμουν 20 ετών, είχε ας πούμε κάποιο ενδιαφέρον να τσακώνομαι για αυτό.

Οπότε για να επιστρέψω στο point μου, επειδή λοιπόν είναι για τα σκουπίδια αυτά που λέγανε, όταν κάπου αναφερθούν με την υποψία εγκυρότητας, ε εγώ εδώ θα είμαι να τονίζω την τρομερή τους εγκυρότητα αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα όπως τα πολύ δυνατά ντέρμπυ της Λέρου στο τένις.

Το έλεγε και η κυρά Δέσποινα άλλωστε.

James

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπρόβνικ
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Πώς από το Μπόντο της Νορβηγίας καταλήξαμε στην χούντα δεν το κατάλαβα.
Εχασες τις αναλυσεις για μπατζετ και συμβολαια, Βασιλακοπουλο και Θωμά, CL και Ευρωλίγκα, λαθρεμποριο, οπλα
Το τοπικ ειναι πολυθεματικό

Billouk

Member
Συγγραφέας
Εχασες τις αναλυσεις για μπατζετ και συμβολαια, Βασιλακοπουλο και Θωμά, CL και Ευρωλίγκα, λαθρεμποριο, οπλα
Το τοπικ ειναι πολυθεματικό
Εγώ βλέπω και formula που και εκεί έχει παρασκηνιακή ίντριγκα κάθε χρόνο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom