About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

Alexandrosx

Member
Rayo .jpeg
Μιλάτε για την Ραγιο Βαγιεκανο που στην Ελλαδα θα είχε το δευτερο πιο ακριβο ροστερ μετα τον Ολυμπιακο και θα παλευε ανετα να παρει το πρωταθλημα? Γελαει ο κοσμος που συγκρινεται ισπανικες ομαδες με ελληνικες.. Να θυμηθουμε οτι τον 48 φορες πρωταθλητη ελλαδας τον ειχε αποκλεισει μια καποια λεβαντε στα χρονια της παντοκρατοριας του. Επισης εσοδα 600 εκατομυρια απο το τσαμπιονς λιγκ σε 30 χρονια δεν ειχε και δεν εχει κανείς στην Ελλαδα εκτος απο τον οσφπ.

panpan

Member
Αφηγητής
Έπαιξε η ΑΕΚ με την Ράγιο Βαγιεκάνο κι εσύ είσαι Παναθηναϊκός και ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό. Τι να πω; Έχετε πόνο. Κοίτα την ομάδα σου που έχει ξεχάσει πως είναι το πρωτάθλημα. Μου κάνετε και τους λογιστές τι εισέπραξε ο Ολυμπιακός.

Alexandrosx

Member
Έπαιξε η ΑΕΚ με την Ράγιο Βαγιεκάνο κι εσύ είσαι Παναθηναϊκός και ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό. Τι να πω; Έχετε πόνο. Κοίτα την ομάδα σου που έχει ξεχάσει πως είναι το πρωτάθλημα. Μου κάνετε και τους λογιστές τι εισέπραξε ο Ολυμπιακός.
Οτι θελω θα γραψω δεν θα μου πεις εσυ, αν σε ποναει η αληθεια ξυδακι.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλα μη γράφετε ο τι να ναι.
Η Ραγιο ιδρύθηκε το 1924 και επαιξε Ευρωπη μονο 2 φορες
Με τη φετινή μεσα .
Απο που προκύπτει οτι θα διεκδικουσε πρωταθλημα εδω;
Μη λετε ο τι θέλετε.
Και εγω λεω οτι η Λεβαντε θα το σηκώνε
Η 29 05 2024 σας στοιχειωνει ολους

Last edited:

Alexandrosx

Member
Ούτε για ρυθμιστής του τίτλου δεν κάνει ο Παναθηναϊκός.
Ειναι τοσο για τα πανηγυρια στον Παναθηναικο που ειναι ικανοι να δωσουν το 49ο στον οσφπ και τα 45 μυρια του τσουλου και μετα θα βγαινει ο τσουκαλας να μας λεει για σουρωτηρια. Αν γινει αυτο, πραγματικα, σταματαω να ασχολουμε με αθλητικα.

panpan

Member
Αφηγητής
Η ΑΕΚ έχει σαφές προβάδισμα, αλλά υπάρχουν 4 παιχνίδια ακόμα.
Βεβαια οι 2 διεκδικητές παίζουν εκτός με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Ειναι τοσο για τα πανηγυρια στον Παναθηναικο που ειναι ικανοι να δωσουν το 49ο στον οσφπ
Αυτό πως μπορεί να γίνει; Μπορείς να το εξηγήσεις;

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Η ΑΕΚ ειναι το λογικό φαβορι πλεον και μονο με δικη της αυτοκτονια χανει το πρωταθλημα.
Πιθανον.να τελειωσει την επόμενη αγωνιστική

Viaggi

Member
Αφηγητής
Το μόνο στόχο που έπιασε φέτος ο ΠΑΟ ήταν που πέρασε τον Λεβαδειακό! Τα τελευταία χρονιά τον λες και ...Άρη Αθηνών!

Last edited:

Alexandrosx

Member
Το μόνο στόχο που έπιασε φέτος ο ΠΑΟ ήταν που πέρασε τον Λεβαδιακό! Τα τελευταία χρονιά τον λες και ...Άρη Αθηνών!
ευκαιρία να έρχονται οι Αρειανοί του φόρουμ και στα δικά μας παιχνίδια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom