Και εγω την Ιαπωνια στηριζω, εχει παντα ευχαριστο τροπο παιχνιδιου, ποτε ταμπουρι/ξυλο/καθυστερηση/γιομες για κεφαλιες κλπ. ασχετως με ποιον παιζει.Την Πέμπτη αρχίζει το μουντιάλ! Για πάμε σιγά σιγά. Τι γίνεται; Υπάρχουν συμπάθειες/αντιπάθειες; Βλέπετε κάποιο φαβορί; Θα ξενυχτάτε για τα ματς;
Έτσι όπως τα έχουν κάνει με τους ομίλους και τις τόσες ομάδες, σε λίγα παιχνίδια βρίσκω ενδιαφέρον στη φάση των ομίλων. Την Κυριακή έχει Βραζιλία Μαρόκο τα μεσάνυχτα. Αυτό θα ήθελα να το δω, έχω περιέργεια τι θα κατεβάσει η Βραζιλία με Ancelotti προπονητή και πως θα παρουσιαστεί το Μαρόκο μετά την έκπληξη στο προηγούμενο μουντιάλ.
Επίσης έχω περιέργεια για τη Νορβηγία. Πρέπει να έχει δυνατή ομάδα.
Γενικά είμαι υπέρ των εκπλήξεων. Έχω συμπάθεια στην Ιαπωνία και ελαφρά συμπάθεια στην Αργεντινή λόγω Μεσσι ειδικά τώρα που λογικά θα είναι από τις τελευταίες φορές που θα τον δούμε (MLS θα έβλεπα μόνο στη φυλακή).
Πάμε ρε Ιαπωνία! Σήκωσε το μέσα στις ΗΠΑ!
Για να μην ψάχνεστε, και για τους λάτρεις του στοιχήματος, τυχαίο ταγκ @Yorgos , μέχρι σήμερα μόνο 8 χώρες έχουν κατακτήσει το Μουντιάλ! Αν βγάλουμε την Ουρουγουάη που έχει να το πάρει από την εποχή του χαλκού, και αν εξαιρέσουμε την Αγγλία (εκτός του γεγονότος ότι απλά είναι η Αγγλία) που έχει να το πάρει από το 1966, ε δεν μένουν και πολλοί υπόψηφιοι! Οπότε ποντάρετε άφοβα!Βλέπετε κάποιο φαβορί;
Ε ναι, τη χρονια που της εκατσε path Παναμας-Τυνησια (στον ομιλο), Κολομβια (16, περασε στα πεναλτι), Σουηδια (προημιτελικος), καταφερε να βγει 4η.Ημιτελικά εχει φτασει 2 φορες περα απο το 1966..