chrisbd
Member
Και που να δεις και το πουλμαν της αποστολής
Περήφανος που έχω πατήσει τα ιερά χώματα του. Συνολικά οκτώ μέρες, κάθε μέρα σε άλλη παραλία έχει πολλές επιλογές. Και πολύ όμορφο κέντρο.View attachment 539087
View attachment 539090 View attachment 539088 View attachment 539089
Εχει παει κανεις σ αυτο το κουρασαο; Φαίνεται πολυ ομορφο. Μακαρι να σηκώσει την κουπα του μουντιαλ
Εεε ρε συ όταν μια ομάδα έχει παράδοση αυτό λέμε στην ουσία πως έχει μια ποδοσφαιρική σχολή , το know how. Εεεε παίζει τεράστιο ρόλο.Εγώ αυτά με τις παραδόσεις στο ποδόσφαιρο τα ακούω βερεσέ. Η Ισπανία μέχρι το 2010 που το πήρε ήταν ένα ανέκδοτο και μισό. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Προφανώς κάποιες χώρες έχουν ποδοσφαιρικες σχολές και ξεχωρίζουν διαχρονικά. Η Πορτογαλία με το ροστερ που έχει δεν μπορεί να το πάρει; Εγώ το βλέπω αρκετά αμφίρροπο το φετινό. Έχει πολλές υποψήφιες.
Για το know how συμφωνώ, αυτό με τη φανέλα δεν πιστεύω. Αλλάζουν αυτά, όπως έγινε με την Παρι και τη Σίτι. Σιγά τη φανέλα που είχαν.Εεε ρε συ όταν μια ομάδα έχει παράδοση αυτό λέμε στην ουσία πως έχει μια ποδοσφαιρική σχολή , το know how. Εεεε παίζει τεράστιο ρόλο.
Δες τη Παρί χρόνια ξόδευε τεράστια ποσά αλλά τώρα με τον Ενρίκε βρήκε το know how. Δες τη Σίτι. Η καλύτερη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας. Αν το Τσάμπιονς λιγκ ήταν στιλ πρωτάθλημα θα είχε πάρει τα περισσότερα. Όμως τελικά το παίρνει η Ρεάλ που έχει το know how , βαριά φανέλα όπως θες πες το.
Οσο για την Ισπανία που ανέφερες εεε δεν ήταν τελείως ανέκδοτο πριν το Μουντιάλ. Είχε αξιόλογη ομάδα , αξιόλογο πρωτάθλημα, την πιο πετυχημένη ομάδα πανευρωπαϊκά (Ρεάλ) , πολύ καλούς παίκτες διαχρονικά, απλά δεν είχε πάρει ποτέ Μουντιάλ.
Η Ολλανδία δεν έχει πάρει ποτέ Μουντιάλ. Δεν τη λες ανέκδοτο, ανέκδοτο είναι που δεν το έχει πάρει. Για αυτό και σχεδόν πάντα είναι μια από τις πιθανές διεκδικήτριες.
Η Αγγλία έχει να το παρει από το 1966 αλλά δικαίως τις περισσότερες φορές θεωρείται ένα από τα φαβορί.
Η Γαλλία μπορούμε να πούμε πως ήταν ό,τι πιο κοντά σε ανέκδοτο πριν το πάρει, πλέον όμως έχει φτιάξει παράδοση. Κάθε φορά κατεβαίνει δυνατή.
Σε ένα δίκαιο κόσμο θα το είχε πάρει η Ολλανδία το '74 ή/και το '78. Το '98 από που κι ως που; Πέρα από τη γκολάρα του Μπέργκαμπ στον προημιτελικό, τι άλλο είχαν κάνει στη διοργάνωση;Συμφωνω για Ολλανδία, σε έναν δίκαιο κόσμο θα το είχε σηκώσει το '98.
Θα μπορουσε αν δεν εβαζε τον 42χρονο παλαιμαχο ναρκισσο βασικο καθε ματς μπροστα.Εγώ αυτά με τις παραδόσεις στο ποδόσφαιρο τα ακούω βερεσέ. Η Ισπανία μέχρι το 2010 που το πήρε ήταν ένα ανέκδοτο και μισό. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Προφανώς κάποιες χώρες έχουν ποδοσφαιρικες σχολές και ξεχωρίζουν διαχρονικά. Η Πορτογαλία με το ροστερ που έχει δεν μπορεί να το πάρει; Εγώ το βλέπω αρκετά αμφίρροπο το φετινό. Έχει πολλές υποψήφιες.
Looser μπορείς να πεις και την Αγγλία αλλά ανέκδοτο να πάρει Μουντιάλ θα πεις την Ελλάδα ή την Αλβανία ξέρω γω. Η Ισπανία έβγαζε παραδοσιακά μεγάλους παίκτες από εποχή Ντι Στέφανο.Για το know how συμφωνώ, αυτό με τη φανέλα δεν πιστεύω. Αλλάζουν αυτά, όπως έγινε με την Παρι και τη Σίτι. Σιγά τη φανέλα που είχαν.
Εγώ θυμάμαι ότι η Ισπανία πριν πάρει το euro το 2008 είχε το παρατσούκλι loser. Την έφτιαξε εκείνη η τρομερή φουρνιά της Μπαρτσελόνα. Το πρωτάθλημα της βασιζόταν στους ξένους, ειδικά η Ρεαλ είχε ελάχιστους Ισπανούς απο τότε που τη θυμάμαι. Μετά την ομάδα με Ζινταν,Φιγκο κλπ και μέχρι να πάει ο Ροναλντο, είχε εξαφανιστεί από το χάρτη. Δεν είχε φανέλα τότε;
Η Γαλλία κατεβαίνει με πολύ δυνατό ροστερ. Θες παίκτες και φυσικά τύχη. Με τη φανέλα δεν πας πουθενά. Αυτό πιστεύω. Εδώ η Βραζιλία το 2006 με διαστημικό ροστερ πήγε ακλαφτη.
Συμφωνω για Ολλανδία, σε έναν δίκαιο κόσμο θα το είχε σηκώσει το '98.
Φαν Χάαλ... εννοεις προφανως..Η Μπαρτσελόνα όμως οντως είναι δημιούργημα ξένων και συγκεκριμένα Ολλανδών. Τρεις Ολλανδοί έβαλαν τις βάσεις για να γίνει μεγάλη ομάδα. Κρόιφ, Βαν Γκράαλ, Ραικαρντ.
Φαν Χάαλ... εννοεις προφανως..