About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

Sevro

Member
Χοντρη γκελα της Ελβετιας το 1-1 με το Καταρ, εχασε ευκαιριες για 3-4 γκολ και το αρπαξε στο 94.

1-1 και το Μαροκο-Βραζιλια, καλυτερη ομαδα το Μαροκο, η Βραζιλια περαν του Βινισιους ειναι αχαρη και μετρια (το περιμεναμε).

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Λίγα πράγματα στο Βραζιλία Μαρόκο. Τουλάχιστον ήταν ωραία τα γκολ. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στους βραζιλιάνους αλλά πλέον δεν βλέπεις αυτό το μαγικό άγγιγμα στη μπάλα που ειχαν. Μοιάζουν με Ευρωπαίοι. Βαριέμαι να τους βλέπω. Το Μαρόκο φαίνεται ζόρικος αντίπαλος.

Πολύ χλιαρή ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Έβγαζε μια αμερικανια το δρώμενο.

Πολύ ωραία προσθήκη η κάμερα από την οπτική του διαιτητή. Θα έρθει η στιγμή πιστεύω που θα έχουν κάμερες και οι παίκτες και θα μπορείς να διαλέγεις από ποιου παίκτη την οπτική θες να βλέπεις.

duty_free

Member
δεν μιλω περι πολιτικων. Σεβομαι το οτι ειμαι φιλοξενουμενος, οτι υπάρχουν όροι συμμετοχής για τα μελη, γι αυτο και η αλληλεπίδραση γενικώς ειναι η ανευ φειδους ιγκνόρ οταν διαβαζω κατι εξοχως διάφορο της (όποιας) αισθητικης μου. Φυσικά, σε ενα δημόσιο βήμα θα τηρουσα διαφορετική στάση αλλά τούτο δεν εχει καμία σημασία.

chrisbd

Member
H Bραζιλία δεν πάει πουθενα ετσι... παρτο αλλιως κόουτς.. πολύ καλό το Μαρόκο που πιεσε ψηλά στην αρχή και κατάφερε να προηγηθει ετσι πολύ γρηγορα..
χωρίς ενταση η Βραζιλία στηριζόμενη μονο στις οποιες εμπνευσεις των Βινισιους Ραφίνια κλ χωρίς ομως καλους συνδυασμούς, αυτοματισμους ...κριμα..

το Μαροκο θα επαναλάβει αραγε την επιτυχία του προηγούμενου Μουντιάλ;;

Η Τουρκία την πάτησε άλλη μια φορά κυριως απο την άμυνα της.. ειναι καλή μεσοεπιθετικά αλλά πισω μπάζει... ο τερματοφύλακας της ειδικά στο 2ο γκολ θα μπορουσε να κανει κατι καλύτερο..

Η Αυστραλία αξιόμαχη μεν αλλά ποσο θα αντεξει;

Σημερα θα δουμε το υπέροχο Κουρασαο απέναντι στα πάντζερ της Γερμανίας.. φοβαμαι μην τους κουρασουνε στα γκολ γιατι αυτοί οι Βησιγότθοι δεν δειχνουν έλεος... να, κουναει καταφατικά το κεφαλι ενας βραζιλιάνος που κάθεται δίπλα μου.. ελα θεε του ποδοσφαιρου κανε μια τεραστια εκπληξη να γελασει ολη η Καραϊβική, η γη και ολοι οι γυρω πλανήτες..

εχουμε και άλλη ματσαρα σημερα Ιαπωνία Ολλανδία ..ζόρικο ματσ αλλα προβλέπω νικη εστω δύσκολα των Τορονάκα απέναντι στους Ολλανδους που κάποτε ηταν ιπτάμενοι..

Γκαρσον μια βότκα μπλου (α γεια σου με μπλου κουραγκάο) στις 8 και 3 μπυρες, 1 Αμστελ και 2 Yona Yona Ale στις 11 ακριβως... ε ναι ρε π...τη μου κανουν και οι Γιαπωνεζοι μπύρες...

------------
Για Σκωτια Αιτη νε ζναμ...

Sevro

Member
Η Αυστραλια κερδισε 2-0 την Τουρκια, και σε αυτο το Μουντιαλ το σκληρο αμυντικογενες γεματο ενεργεια παιχνιδι της προκαλει τεραστια προβληματα σε μεσαιες ευρωπαϊκες ομαδες. Η Τουρκια βεβαια ειναι κλασικα underperformer και bottler, δεν ειναι καινουριο αυτο.

Η Σκωτια ηταν μετριοτατη, αξιζε ενα βαθμο η Αϊτη αλλα με το μοσχαρακι τον Φραντζι Πιερο (πρωην της ΑΕΚ μπροστα) δυστυχως δεν. Το θελανε πολυ, τους ελειπε ποιοτητα σε αρκετες θεσεις.

Nikos86

Member
είναι από επιστημονική έρευνα αυτό; Ό,τι η Αμερική είναι Ακροδεξιά κοινωνία; Στην Αμερική θα δεις μουσουλμάνο δήμαρχο, μαύρο πρόεδρο…

@duty_free ποιες είναι αυτές;
Mia Khalifa και Lana Rhoades. Διάσημες πορνοστάρς. Ντιπ αμόρφωτος είσαι? 😛

chris7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς

Nikos86

Member
Ολλανδία Ιαπωνία: 2-2.

Το πιο ωραίο ματς απ' όσα είδα σε αυτό το Μουντιάλ μέχρι στιγμής.

Οι Ιάπωνες ίδιο στιλ ποδοσφαίρου με αυτό που έπαιξαν και στο προηγούμενο Μουντιάλ.

Χωρίς να παίζουν σκληρό λατινοαμερικάνικο αμυντικό ποδόσφαιρο, χωρίς να έχουν παίκτες φαντεζι ή τεχνίτες, χωρίς βαριά ψηλά κορμιά όπως οι Ευρωπαίοι. (εμφανής η διαφορά με τους Ολλανδούς), χωρίς να παίζουν αυτό το εριστικό κουραστικό ισπανικό πασινγκ γκειμ και χωρίς γιόμες καταφέρνουν με λίγες γρήγορες κοντινές πάσες και κάποιες μακρινές και πολύ τρέξιμο να βγαίνουν στην αντεπίθεση με πολλές αξιώσεις . Επίσης αν και πολύ μικρόσωμοι αμύνονται αρκετά ικανοποιητικά. Πολύ ιδιαίτερο το είδος ποδοσφαίρου τους.

Πάντως οι Ολλανδοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα για να λέμε την αλήθεια.

Sevro

Member
Η Γερμανια εριξε 7-1 στο Κουρασαο νωριτερα, που ειχε καταφερει να ισοφαρισει και να το κρατησει για κανα 15λεπτο, μετα εγιναν τα αναμενομενα.

Ολλανδια-Ιαπωνια 2-2, αρκετα risk averse και οι 2 ομαδες, οσο ειχαν το αποτελεσμα που ηθελαν (η Ολλανδια οταν προηγουταν, η Ιαπωνια οταν ειχε το Χ) καθονταν ολοι πισω. Ο Κουμαν δεν ειναι καθολου θεαματικος προπονητης...η Ιαπωνια εχει θεμα με τα ψηλα κορμια και το physicality, το ματσαρει οπως μπορει, οι παικτες της εχουν εξαιρετικη τεχνικη στην 1η πασα.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Με πορωσε λιγάκι η Ιαπωνία. Αυτό που δεν παρατάνε το ματς και το παλεύουν όπως μπορούν είναι που μου αρέσει. Επίσης έχει πλάκα ο ενθουσιασμός τους όταν βγαίνουν σε αντεπίθεση.

Πολύ ιδιαίτερο το είδος ποδοσφαίρου τους.
Δεν θα βγάλει νόημα έτσι όπως θα το γράψω αλλά στο μυαλό μου τους έχω ως αμπαλους τεχνίτες! Δηλαδή ειναι αμπαλοι, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, αλλά προσπαθούν να παίξουν με τεχνική και βγαίνει αυτό το κάπως ατσουμπαλο πράγμα που έχει γούστο και όντως δεν το βλέπεις σε άλλη ομάδα.

Συμφωνω επίσης ότι το αποτέλεσμα αδικεί την Ολλανδία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom