About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σε άλλα νέα δείτε τις δηλώσεις του Κριστιάνο. Μάλλον έχει αρχίσει να το χάνει.... . Τέλος είπε ότι για αυτόν το euro που πήρε είναι ισοδύναμο με μουντιάλ! 🚑

Και δε χαίρεσαι.
Εχει λοιπόν και η Ελλάδα ενα μουντιαλ🤣🤣🤣

Nikos86

Member
Πιστεύω ότι την αδικείς πάρα πολύ την Αγγλία. Στα 4 τελευταία τουρνουά πάει συστηματικά καλά. Έχει δύο τελικούς euro, ημιτελικά το 18 και στο προηγούμενο μουντιάλ αποκλείστηκε από τη Γαλλία με τον Kane να στέλνει πέναλτι στα περιστέρια. Δεν είναι το ανέκδοτο που ήταν. Για πρώτη φορά τους βλέπω με συμπάθεια. Πιστεύω την έχουν τη Νορβηγία, η οποία ακόμα και στο ματς με τη Βραζιλία έδειξε προβληματική άμυνα. 2 πέναλτι έκαναν οι ξυλοκόποι της. Δεν θα εκπλαγώ αν φάνε καμιά τριάρα από την Αγγλία. Αν δεν τραβήξει ο Χααλαντ είναι δύσκολα τα πράγματα. Από τα ματς που δεν χάνονται αυτό.

Η πιο βατή αντίπαλος για τη Νορβηγία πιστεύω θα ήταν η Αργεντινή που ακόμα δεν την έχουμε δει σε σοβαρό ματς. Μπορεί αυτή η ομάδα να γυρίσει ματς αν φάει γκολ;

Επίσης Γαλλία Μαρόκο δεν χάνεται. Στο προηγούμενο μουντιάλ είχαν κερδίσει εύκολα οι Γάλλοι, τώρα το Μαρόκο φαίνεται καλύτερο αλλά και πάλι δύσκολο να τους αποκλείσει. Με προβλημάτισε πάντως που άφησαν τους Παραγουανους να τους ρίξουν τόσο ξύλο μάλλον δεν τους θέλουν (αν θέλετε να κάνετε εμετό ψάξτε να δείτε τι σχόλια έκαναν πολιτικοί της Παραγουάης για τον Mbappe, ίσως ο Τραμπ δεν είναι τόσο κακός τελικά).

Χάρηκα που πέρασε το Βέλγιο αλλά όπως είχα πει το Ισπανία Βέλγιο δεν πρόκειται να το δω. Δεν υπάρχει ικανή ποσότητα καφεΐνης να με κρατήσει ξύπνιο για κάτι τέτοιο.

Σε άλλα νέα δείτε τις δηλώσεις του Κριστιάνο. Μάλλον έχει αρχίσει να το χάνει. Είπε ότι πριν τον Κριστιάνο (μίλησε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, τα πράγματα είναι σοβαρά) η Πορτογαλία δεν είχε πάρει τίποτα και με αυτόν πήρε τρία τρόπαια! Ψάχνω να δω τι εννοεί και είδα ότι μετράει και δύο nations league! Μόνο αυτός πρέπει να τα θυμάται αυτά! Για το euro '16 δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο, όλος ο πλανήτης προσπαθεί να ξεχάσει το έκτρωμα που παρουσίασε η Πορτογαλία. Τέλος είπε ότι για αυτόν το euro που πήρε είναι ισοδύναμο με μουντιάλ! 🚑
Να προσθέσω πως στο ματς με τη Γαλλία δεν τους έδωσαν κι ένα πέναλτι. Συμφωνώ με τα υπόλοιπα. Νομίζω όμως πως κι εσύ αδικείς τη Νορβηγία. Θα φανεί στη πορεία...

Ααα διαφωνώ επίσης σε αυτό με τη καφεινη. Για το Ισπανια Βέλγιο. Εγώ προσπαθώ να τα δω όλα βάζω και ξυπνητήρι. Προσπαθώ να κοιμηθώ τα μεσημέρια. Έχω αλλάξει τελείως το πρόγραμμα. Η κοπέλα μου ζοριζεται το βράδυ να κοιμηθεί κάποιες φορές. Αλλά τι να κάνεις. Μουντιάλ είναι! 😊

Υ.γ. :Εγώ στηρίζω παραδοσιακά Αγγλία όπως μάλλον θα ξέρετε. Πλέον και Νορβηγία επειδή είναι αουτσάιντερ και λόγω στοιχήματος. Και μετά Αργεντινή λόγω Μέσι. Επίσης δεν θέλω με τίποτα να το πάρει Ισπανία και Γαλλία. Νομίζω πιο πολύ απ' όλες αντιπαθω την Ισπανία. Πάντως σαν λαό τους συμπαθώ! 😊

Last edited:

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Να προσθέσω πως στο ματς με τη Γαλλία δεν τους έδωσαν κι ένα πέναλτι. Συμφωνώ με τα υπόλοιπα. Νομίζω όμως πως κι εσύ αδικείς τη Νορβηγία. Θα φανεί στη πορεία...

Ααα διαφωνώ επίσης σε αυτό με τη καφεινη. Για το Ισπανια Βέλγιο. Εγώ προσπαθώ να τα δω όλα βάζω και ξυπνητήρι. Προσπαθώ να κοιμηθώ τα μεσημέρια. Έχω αλλάξει τελείως το πρόγραμμα. Η κοπέλα μου ζοριζεται το βράδυ να κοιμηθεί κάποιες φορές. Αλλά τι να κάνεις. Μουντιάλ είναι! 😊

Υ.γ. :Εγώ στηρίζω παραδοσιακά Αγγλία όπως μάλλον θα ξέρετε. Πλέον και Νορβηγία επειδή είναι αουτσάιντερ και λόγω στοιχήματος. Και μετά Αργεντινή λόγω Μέσι. Επίσης δεν θέλω με τίποτα να το πάρει Ισπανία και Γαλλία. Νομίζω πιο πολύ απ' όλες αντιπαθω την Ισπανία. Πάντως σαν λαό τους συμπαθώ! 😊
9 η ώρα το βράδυ το δείχνει το Ισπανία Βέλγιο εδώ που είμαι😂 ναι κι εγώ τους συμπαθώ σα λαό κι έχω καλούς φίλους Ισπανούς, σε εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο κάθε ήττα τους μου δίνει χαρά με ελάχιστες εξαιρέσεις στο παρελθόν.

Sevro

Member
Μια χαρα ματς παιζει το Βελγιο ρε σεις απο πλευρας αν βλεπονται τα ματς του για εναν ουδετερο. Ενταξει οχι απαραιτητα γιατι ειναι world beaters, αλλα δειτε σκορ. Και καλα οταν παιζει και ασχημα, μπαινουν γκολ, γινονται φασεις.

5-1, 3-2, 4-1.

Δεν μπορει να παξιει ταμπουρι και να θελει, θα αναγκασει την Ισπανια να παιξει ποδοσφαιρο και οχι το τσουκου τσουκου 1-0 1254 πασες.

Alexandrosx

Member
Σημαίες Βελγίου στα μπαλκόνια της Λιέγης σήμερα.

IMG_6830.jpeg
IMG_6874.jpeg
IMG_6881.jpeg
IMG_6878.jpeg

IMG_6929.jpeg
IMG_6930.jpeg

Sevro αν ήσουν γραμμένος σε κάποιο συνδέσμο του οσφπ αυτός θα ήταν σίγουρα οι τοξισιτι απο Φάληρο. 🤭

Last edited:

Nikos86

Member
Μια χαρα ματς παιζει το Βελγιο ρε σεις απο πλευρας αν βλεπονται τα ματς του για εναν ουδετερο. Ενταξει οχι απαραιτητα γιατι ειναι world beaters, αλλα δειτε σκορ. Και καλα οταν παιζει και ασχημα, μπαινουν γκολ, γινονται φασεις.

5-1, 3-2, 4-1.

Δεν μπορει να παξιει ταμπουρι και να θελει, θα αναγκασει την Ισπανια να παιξει ποδοσφαιρο και οχι το τσουκου τσουκου 1-0 1254 πασες.
Συμφωνώ! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Πως αν επιβάλλει τον ρυθμο του θα δούμε μπάλα. Αν πάλι τον επιβάλλει η Ισπανία κλαφ'τα Χαράλαμπε!

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Μεγιστη κηδεια παει να γινει απο την Αιγυπτο
Η Αργεντινη ειναι καλη μπροστα αλλα αμυντικα με δυο φασεις εχει φαει τρια γκολ και το ενα δεν μετρησε. Μεχρι τωρα ειναι το πιο ωραιο παιχνιδι απο οσα εχω δει.
Μακαρι τελικο Αιγυπτο Μαροκο.

Last edited:

Sevro

Member
Αργεντινη-Αιγυπτος 3-2

Η Αργεντινη ειδε το χαρο με τα ματια της και την εσωσε...παλι ο Μεσι, μιας που οι υπολοιποι φορ της ειναι τσακωμενοι με το γκολ σε αυτη την εθνικη. Ασοβαρη πισω οπως σε αρκετα ματς η Αργεντινη, δεχτηκε γκολ νωρις απ τους Αιγυπτιους και στο 1ο ημιχρονο και ειδε τον Μεσι να χανει (παλι) πεναλτι, που απεκρουσε ο Αιγυπτιος κιπερ. Στη συνεχεια ο Αλβαρες εχασε μια τεραστια ευκαιρια, ο Μεσι εριξε ενα φαουλ στο δοκαρι, γκολ οι Αργεντινοι δε βρηκαν. Στο 2ο ημιχρονο ηταν...χειροτεροι, πελαγοδρομουσαν, και μαλιστα σε μια κοντρα της Αιγυπτου εγινε το 0-2, αλλα προηγηθηκε επιθετικο φαουλ. Μετα απο λιγα λεπτα ομως εγινε το ιδιο, χωρις επιθετικο φαουλ, 0-2 για την Αιγυπτο.

Στο 78 απο σεντρα του Μεσι ο εντελως μονος του Ρομερο μειωνει με κεφαλια. Ο Λαουταρο προλβαινει να χασει και αυτος μια φαση εξ επαφης (σχολη Ιγκουαιν-Αγκουερο με την εθνικη ολοι τους) και 4 λεπτα μεσα απο σεντρα του Μεσι γινεται μια αναμπουμπουλα στην περιοχη, πεφτουν ολοι πανω στη μπαλα, μαζευει το ριμπαουντ ο ιδιος ο Μεσι, οριζοντιο και μεσα απο εντος της περιοχης.

Η Αιγυπτος αποφασιζει να ξεμυτισει μετα παρα το ψυχολογικο σοκ, χανει μια κοντρα 3 με 2 γιατι ο Μαρμους κανει την πασα πανω στον Λισαντρο Μαρτινεζ, και στη μοναδικη κοντρα που βρηκε η Αργεντινη στο 92, με κεφαλια του Ενζο γινεται το 3-2.

Παλεψε λυσσαλεα η Αιγυπτος, η Αργεντινη για 2ο σερι ματς τρομαξε και πολυ σοβαρα σημερα με αποκλεισμο και να δουμε ποτε θα εμφανιστει κανεις αλλος στο γηπεδο μπροστα περαν του 39χρονου Μεσι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.327
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα