About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Τι να πούμε για αυτόν τον παίχτη; Από την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μέχρι τώρα στα 39 μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στο ποδόσφαιρο και σήμερα παρά το γεγονός ότι έχασε πέναλτι είχε δοκάρι δεν το έβαλε κάτω έτρεξε έβαλε γκολ έκανε ασίστ και κατάφερε τελικά η Αργεντινή μια από τις πιο δύσκολες ανατροπές σε ΠΠΚ και σε τόσο λίγο χρόνο...

Προφανώς πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα ή Αργεντινή κυρίως σε νοοτροπία γιατί μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισαν ομάδα της πρώτης δεκάδας ..

Δείχνει πάντως ότι βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να κάνει αυτό που φαίνεται δύσκολο έως αδιανόητο..

Τώρα περιμένει τον νικητή του Κολομβία Ελβετία και δεν ξέρω ποιον θα προτιμούσε για αντίπαλο..

Η τετράδα που σχεδόν όλοι προέβλεψαν είναι πολύ πιθανή αλλά για να δούμε αν έχουν άλλη άποψη Νορβηγοί, Μαροκινοί, Βέλγοι κλ

Α και κάποιος πρέπει να πει στον Ρονάλντο ότι αν δεν έβγαινε νωρίς λόγω τραυματισμού στον τελικό του EURO 2016 θα το είχανε χάσει το κύπελλο..

.

Last edited:

Sevro

Member
Η Κολομβια εχει προβαδισμα αποψε, ο καλυτερος παικτης της Ελβετιας Μανζαμπι ειναι εξω τραυμτιας. Οι Κολομβιανοι ειναι λιγο χασογκοληδες βεβαια.

Βελγιο, Νορβηγια, Κολομβια θα παλεψουν. Η Νορβηγια εχει προφανως τις καλυτερες πιθανοτητες.

Μαροκο το θεωρω απιθανο, πρεπει να αλλαξουν πολλα σε σχεση με την εικονα 32 και 16 για να κοψει τη Γαλλια.

dik-7

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εχετε καταλάβει τι κάνει ο Μέσι στα 39 του;
Εχει 8 γκολ σε πέντε ματς.
Εχει σκοραρει και στα 5 (ακομη και σε αυτό που επαιξε αλλαγη )
Ειναι πρωτος σκορερ στην ιστορία των μουντιαλ.
Εχει παρει τα πάντα και συνεχίζει χωρίς υπερεγω.
Για εμενα ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ παικτης που εχω δει με τα μάτια μου στα 52 μου χρόνια.

Εννοειται Γαλλία μεγάλο φαβορί.
Για τελικό αυτή τη στιγμή θα πονταρα Αγγλία Γαλλια, αλλα ποιος ξεγραφει τον Μέσι;

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Με πορωσε άσχημα η Αργεντινή. Πολύ ωραίο να βλέπεις τον Μεσσι στο τέλος της καριέρας του να βάζει τόσο κρίσιμο γκολ και να τρελαίνεται έτσι. Φαινόταν όταν ισοφάρισαν ότι θα βάλουν και τρίτο, ήταν πολύ ψυχωμένοι.

Εν τω μεταξύ το είχα γράψει το πρωί εδώ, μπορεί αυτή η ομάδα να γυρίσει ματς; Τελικά γύρισε ενώ έμεινε με δύο γκολ πίσω και δεν της έβγαινε τίποτα στο ματς. Πολύ δύσκολη ανατροπή κι ας μην ήταν ο αντίπαλος από το πάνω ράφι.

Το επόμενο ματς της είναι τα ξημερώματα της Κυριακής και είναι το πρώτο ματς σε αυτό το μουντιάλ που είναι τέτοια ώρα και θα κάτσω να το δω. Μετά το σημερινό αναγκαστικά!

Κλάμα με τον dj του γηπέδου που έβαζε τσιφτετέλια στα γκολ της Αιγύπτου. Φαντάζεστε να είχε πάει η Ελλάδα και να βάζε Πανταζή!

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Η Αργεντινή πρεπει να αποκλειστεί απο μαύρους.

Πάμε μωρή κοκαινη σημερα, τρέλανε μας!

chrisbd

Member
Εχουν ενα ελαφρύ προβάδισμα οι "καφετερος" αλλά οπως ειπαμε ενα παιχνιδι ειναι και οι Ελβετοι δειχνουν ζορικοι γενικά .. θα δουμε πολλά γκολ αραγε;; πολυ θα το θελαμε...

Παιδιά ο @Yorgos μας δουλευει ειναι βαμμενος μπασκετικός και "εχθρός" του ποδοσφαίρου αλλά πρωτος στοιχημαν...

Alexandrosx

Member
έχασα Αυστραλία κ Γκάνα στις προηγούμενες προβλέψεις πέτυχα τα υπόλοιπα.

Τώρα βλέπω να προκρίνονται: Καναδάς,Βραζιλία,Γαλλία,Αγγλία, Πορτογαλία,USA,Αργεντινή,Ελβετία.
Με βάση τις προβλέψεις μου για να έχω πάλι 50% όπως το προηγούμενο γύρο απόψε προκρίνεται η Ελβετία, γιατι έχω χάσει ήδη 4 από τα 8.

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Εχουν ενα ελαφρύ προβάδισμα οι "καφετερος" αλλά οπως ειπαμε ενα παιχνιδι ειναι και οι Ελβετοι δειχνουν ζορικοι γενικά .. θα δουμε πολλά γκολ αραγε;; πολυ θα το θελαμε...

Παιδιά ο @Yorgos μας δουλευει ειναι βαμμενος μπασκετικός και "εχθρός" του ποδοσφαίρου αλλά πρωτος στοιχημαν...
Αν είχε γυναικείο μπάσκετ θα το προτιμούσα, αλλά δεν έχει.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Άποψη για διαιτησία στο Αίγυπτος - Αργεντινή έχει κανένας, γιατί πολλά διαβάζω, είδα και σχεδόν το περισσότερο παιχνίδι αλλά δε μπορώ να τοποθετηθώ.
Κρίμα για τους Φαραώ πάντως.

arabickostas

Member
Άποψη για διαιτησία στο Αίγυπτος - Αργεντινή έχει κανένας, γιατί πολλά διαβάζω, είδα και σχεδόν το περισσότερο παιχνίδι αλλά δε μπορώ να τοποθετηθώ.
Κρίμα για τους Φαραώ πάντως.
Νομίζω ότι διαμαρτυρονται χωρίς λογο. Στα δύο πέναλτι, δεν υπάρχει κάτι μεμπτο ειδικά για φάση πέναλτι στο 90 ενός αγώνα που είναι 2-2. Δεν είναι δηλαδή τόσο ξεκάθαρα κραυγαλέο για να δωθει. Παρότι στο ψευτοτραβηγμα έχουν δοθεί παρόμοια, δεν πιστεύω ότι αυτό είναι.

Στη φάση του γκολ που ακυρώθηκε υποτίθεται ότι έχει γίνει φουλ στη γραμμή του άουτ στην απέναντι πλευρά πριν ή Αίγυπτος σκοράρει μετά περνώντας όλο το γήπεδο. Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πόσο πίσω μπορεί να γυρίσει μια φάση για μια παράβαση και κυριως από τη στιγμή που ένας διαιτητής αφήνει τη φάση, με ποιο σκεπτικό το VAR τον διορθώνει? Οκ η απάντηση είναι επειδή έχουμε γκολ αλλά μετά τίθεται επιπλέον το ερώτημα γιατί δε καταργούμε τον διαιτητή γενικά....?

arabickostas

Member

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.330
Μέλη
40.305
Νεότερο μέλος
ksanthopoulouanna