About football, soccer, ποδόσφαιρο, κλωτσοσκούφι ... again..

chrisbd

Member
Τώρα στους 8 σαν πιο μεγάλη, ας πουμε, εκπληξη θεωρω την Ελβετία να πεταξει εξω την Αργεντινη μετα το Μαρόκο και τα αλλα 2 τα θεωρω πιο ισορροπημενα γιατι η Νορβηγία ειναι σε καλο mood ψυχολογικά και το Βέλγιο με τις εμπνεύσεις του προπονητη της ισως κάνει ακομα μια υπέρβαση... Που θα σπάσει λοιπον αν σπάσει η αρχικη προβλεψη για την τετραδα Αργεντινης Αγγλιας Γαλλιας Ισπανίας;;

Βλεπω οι περισσοτεροι να δειχνετε Νορβηγία .. περισσοτερο σαν επιθυμία μάλλον για να πειτε they are coming home... without it...again

Βασικα έχετε καταλαβει τι θα γινει αν το παρει η Αγγλία;; θα απαγορευτεί η κινηση των οχηματων κανα μηνα γιατι θα ειναι ολοι μεθυσμενοι..

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν υπάρχει τίποτα, μάλλον κάρτα έπρεπε να φάει ο Σαλαχ για θέατρο. Ήταν κρίμα που μετά από τόσο καλή προσπάθεια άρχισαν τα καραγκιοζιλικια. Μας έδωσαν ματσαρα από το πουθενά παίκτες που παίζουν στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα
Δε ξέρω, στα replay ήταν λίγο φειδωλός ο σκηνοθέτης, κατά τα άλλα η Αιγύπτιοι δήλωσαν πολλά μα πάρα πολλά, αλλά τους έπιασε το σύνδρομο της υποδυέστερης ομάδας, ειδικά το τρίτο γκολ δε μπαίνει ούτε σε προπόνηση.
Μας έδωσαν ματσαρα από το πουθενά παίκτες που παίζουν στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα.
Πραγματικά πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, όμως το άθλημα πλέον δεν έχει εκπλήξεις.

Προσωπικά βλέπω ένα «πρέπει» πάνω από την Αργεντινή και τον Μέσσι από το προηγούμενο κιόλας μουντιάλ και το έχω ξαναπεί. Είναι από τις ομάδες που αγαπάει η Fifa.

Γιατί πιστεύεις ότι η Ελβετία είναι πιο εύκολη αντίπαλος από την Κολομβία;
Ποια Ελβετία τώρα; Θα είναι περίπατος όχι απλά εύκολο, δεν υπάρχει πιο διεκπεραιωτική ομάδα.
Ας όψονται οι Κολομβιανοί που αν και πολύ καλή ομάδα αποδείχτηκε πως δεν είχαν άλλο πλάνο και βραχυκύκλωσαν απέναντι στην Ελβετία, δε τους φταίει κανείς. Μας στέρησαν έναν πολύ ωραίο λατινοαμερικάνικο προημιτελικό με άφθονο κλωτσίδι. Ήταν η ευκαιρία τους που δε νομίζω να ξαναέχουν, δεδομένου ότι ήταν και ομάδα με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας.

Μη μου πείτε για Μαρόκο. Μόνο 7 παίκτες του γεννήθηκαν στο Μαρόκο. Οι καλοί του παίκτες μεγάλωσαν στην Ευρώπη κι έμαθαν ποδόσφαιρο εδώ
Το Μαρόκο είναι πλέον μια κανονική και καλή Ευρωπαϊκή ομάδα συμφωνώ, δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες της ηπείρου.

panpan

Member
Αφηγητής
@Yorgos ελπίζω να μη τις παίζεις και στο στοίχημα τις φαεινές ιδέες σου 🤣 γράψε καλύτερα για το Πακιστάν . Από ποδόσφαιρο δε το πολύ έχεις 🤣
Γιώργος. Εγγύηση. Ότι προτείνει, δεν το παίζεις.

Alexandrosx

Member
Δε ξέρω, στα replay ήταν λίγο φειδωλός ο σκηνοθέτης, κατά τα άλλα η Αιγύπτιοι δήλωσαν πολλά μα πάρα πολλά, αλλά τους έπιασε το σύνδρομο της υποδυέστερης ομάδας, ειδικά το τρίτο γκολ δε μπαίνει ούτε σε προπόνηση.

Πραγματικά πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, όμως το άθλημα πλέον δεν έχει εκπλήξεις.

Προσωπικά βλέπω ένα «πρέπει» πάνω από την Αργεντινή και τον Μέσσι από το προηγούμενο κιόλας μουντιάλ και το έχω ξαναπεί. Είναι από τις ομάδες που αγαπάει η Fifa.

Ποια Ελβετία τώρα; Θα είναι περίπατος όχι απλά εύκολο, δεν υπάρχει πιο διεκπεραιωτική ομάδα.
Ας όψονται οι Κολομβιανοί που αν και πολύ καλή ομάδα αποδείχτηκε πως δεν είχαν άλλο πλάνο και βραχυκύκλωσαν απέναντι στην Ελβετία, δε τους φταίει κανείς. Μας στέρησαν έναν πολύ ωραίο λατινοαμερικάνικο προημιτελικό με άφθονο κλωτσίδι. Ήταν η ευκαιρία τους που δε νομίζω να ξαναέχουν, δεδομένου ότι ήταν και ομάδα με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας.

Το Μαρόκο είναι πλέον μια κανονική και καλή Ευρωπαϊκή ομάδα συμφωνώ, δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες της ηπείρου.
καλά έτσι λέγανε και για την Αμερική ενάντια στο Βέλγιο οτι η φιφα αγαπάει την Αμερική και θα την πάει τρένο μέχρι τον τελικό με την βοήθεια της διαιτησίας και έφαγε 4.

Επίσης η Γερμανία, η Ολλανδία και η Βραζιλία απο υποδεέστερες ομάδες τον φάγανε. Οπότε μην βιάζεσαι. 🎃

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
καλά έτσι λέγανε και για την Αμερική ενάντια στο Βέλγιο οτι η φιφα αγαπάει την Αμερική και θα την πάει τρένο μέχρι τον τελικό με την βοήθεια της διαιτησίας και έφαγε 4.
Πως θα πάει τρένο μέχρι τον τελικό, μη λέμε ότι θέλουμε, μια επιεικώς μέτρια ομάδα ήταν, αυτή και ο Καναδάς και κάπως λιγότερα το Μεξικό, επειδή το λέγανε γενικά δε σημαίνει ότι έτσι είναι.
Αυτό που δεν υπολόγισαν και την πάτησαν ως νουμπάδες αμερικανοί ήταν πως η ιστορία με την κόκκινη του Μπάλογκαν θα ακουστεί και θα γίνει σούσσουρο όπως είναι λογικό, αφυπνίζοντας το ξεψυχισμένο ως τότε Βέλγιο.

Επίσης η Γερμανία, η Ολλανδία και η Βραζιλία απο υποδεέστερες ομάδες τον φάγανε. Οπότε μην βιάζεσαι. 🎃
Κάτσε περίμενε. Τι σου έδειξαν δηλαδή αυτοι οι τρεις για να σε πείσουν στο μουντιάλ μέχρι εκείνη τη στιγμή, ότι είναι άτρωτες; Μιλάμε για ποδόσφαιρο, βρήκε ο αντίπαλος τον τρόπο, έκανε αυτό που έπρεπε και κέρδισε στο 90λεπτο. Άντε μόνο για την Ολλανδία μπορώ να σου πω, όπου βέβαια το παιχνίδι ήταν το πιο αμφίρροπο της φάσης των 32, ωστόσο επειδή την έχω μάθει καλά τα χρόνια που την παρακολουθώ και την υποστηρίζω (κοντά 30 κι αυτή) όποτε πάει ψηλωμένη και με εξαιρετική βαθμολογία κι εμφανίσεις στα προκριματικά, πάντα προσγειώνεται κάπως έτσι.
Δε βιάζομαι, ωστόσο δε μου δείχνουν κάτι οι αντίπαλοι των «ισχυρών» να με κάνει να πιστεύω ότι μπορούν. Ούτε καν η Νορβηγία που θεωρώ απλά ότι μέχρι εδώ ήταν, μακάρι όμως να βγω ψεύτης.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Δε ξέρω, στα replay ήταν λίγο φειδωλός ο σκηνοθέτης
Δες το από αυτή τη λήψη. Ο Αλβαρες βρίσκει μπάλα και μετά ο Σαλαχ πάει να το πάρει πονηρά.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1uqkeg6
Συμφωνώ και το βρίσκω λογικό από την άποψη ότι τα παιχνίδια της πρέπει να έχουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και τα περισσότερα έσοδα από χορηγούς λόγω Μεσσι. Για την ώρα όμως δεν τους σπρώχνουν. Το μονοπάτι της είναι εύκολο αλλά ας ήταν σοβαρή η Πορτογαλία να έβγαινε πρώτη στον όμιλο και να βλέπαμε τώρα Αργεντινή Πορτογαλία. Ρεκόρ τηλεθέασης θα έκανε αυτό το ματς.

Μας στέρησαν έναν πολύ ωραίο λατινοαμερικάνικο προημιτελικό με άφθονο κλωτσίδι.
Κι εγώ αυτό το ματς προτιμούσα. Δεν έχω δει ούτε ένα ματς της Ελβετίας κι αν δεν έπαιζε με την Αργεντινή ούτε τώρα θα καθόμουν να την δω. Δεν μου αρέσει που κυριαρχεί το προβλέψιμο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η κρύα ατμόσφαιρα στις κερκίδες (στα πλάνα που είδα οι Κολομβιανοι έκαναν χαμό, για τους μουγκους Πορτογάλους είχα ξεχάσει να γράψω, τι πράγμα ήταν αυτό! ). Δυστυχώς έτσι είναι πλέον η κατάσταση.

Sevro

Member
Οι Αιγυπτιοι το εχουν ριξει στη γραφικοτητα απο χτες, ο Χοσαμ Χασαν ειναι και γνωστος στην Αφρικη απο τις θητειες του σε Αιγυπτιακες ομαδες για συμπεριφορα κλοουν οταν χανει και εχει παραπονα απο τη διαιτησια. Κριμα για την προσπαθεια τους ολο αυτο το καραγκιοζιλικι που ξεκινησαν μετα τον αγωνα.

Η Ελβετια οσο σκληρη και να ειναι, σπανιοτατα κανει προκρισεις επι μεγαλων ομαδων σε νοκ αουτ, συγκεκριμενα εχει κανει το εξης 1, επι της Γαλλιας στο προηγουμενο Euro.

Τα οτι το Μαροκο ειναι ευρωπαϊκη ομαδα, ε για αυτο παει και μακρια, αλλιως θα κατουριοταν πανω του στο τελευταιο 10λεπτο οταν εσφιγγαλ τα γαλατα σα τη Σενεγαλη και τις αλλες Αφρικανικες.

Η Νορβηγια πρωτιστως και το Βελγιο δευτερευοντως μπορουν να προκριθουν. Το Μαροκο θα μπορουσε αν...δεν επαιζε με τη Γαλλια, το θεωρω κακιστο ματσαπ για το Μαροκο.

Nikos86

Member
Προβλέπω Αργεντινή Γαλλία Ισπανία και Νορβηγία να περνάνε
Βασικά Βέλγιο αντί Ισπανίας προβλέπω. Το αλλάζω.

Ολοκληρωτική η υπεροχή της Γαλλίας σήμερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δε παίζεται αυτή η Γαλλία.
Όλοι κοιτούν την επιθετική υπεροπλία της που σίγουρα υφίσταται, μη ξεχνάμε όμως ότι το πολύ καλό κατά τα άλλα Μαρόκο δε βγήκε καν στο γήπεδο απόψε.
Είμαι περίεργος να δω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σχεδιάσει κάτι αγωνιστικά για να κόψει τους Γάλλους, μέχρι και οι αναπληρωματικοί τους είναι ένας & ένας.

chrisbd

Member
Ποιο Μαρόκο;; δεν εκανε τιποτα τελικά..

H τακτικη προσεγγιση ειναι αυτη της Παραγουάης, με πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά ομως, και να την πας στα πέναλτι.. η Ισπανία φυσικά αν περασει θα προσπαθησει να παιξει το ιδιο με τη Γαλλία και ενδεχομενως να δουμε αρκετα γκολ..

Ειναι πια το ακλονητο φαβορι και για να δουμε αν καποια ομαδα εχει διαφορετική αποψη..

Πλεον θελω Γαλλία Αγγλία.. εχουν μεινει κατι διαφορες απο τον εκατονταετη πόλεμο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom